tworki jukon welcome 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zawsze byłaś zawistna w czerwonym szlafroku. Mam wrażenie, że ktoś poważnie skrzywdził cię w życiu Tylko co ja mam z tym wspólnego hejtero? Zazdrości ci Praha z mężem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zawsze byłaś zawistna w czerwonym szlafroku. Mam wrażenie, że ktoś poważnie skrzywdził cię w życiu Tylko co ja mam z tym wspólnego hejtero? Dlatego noszę tylko biały. Jestem bezdomna i grzebie w śmieciach to jaka mam być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Libed ma dużo zainteresowań i poglądy kontrowersyjne a widmo taki nijaki bez poglądów tylko szuka tzytzkow nigdy o polityce nie pisał czy czymkolwiek ciekawszym niż szczaw Polityka jest nudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: to crazy robila remont kuchni nie ja znowu cos przekrecilas znaczy sie zle zinterpretowalas. Chyba pite było zapomniała ze to mi cisnęła od tygodni ze wazę 100kg bo robilam remont kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 48 minut temu, Spaghetti... napisał: I prawidlowo, zero bólu i strachu przed modkami i innymi którzy nam wchodzą w drogę Jak ja bym jeszcze miala nawet na forum się kontrolować z wypowiedziami albo ograniczać pisanie z jakichś powodów to bez sensu by było w ogóle przechodzenie tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Jeszcze tu jesteś? Bosz. No mój a ty nie masz biletu i wyjdz do siebie na dół. Tak wyszło i będę gdzie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Polityka jest nudna Widmo, czy ty jesteś pijany, czy relanium ci się skończył? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Libed ma dużo zainteresowań i poglądy kontrowersyjne a widmo taki nijaki bez poglądów tylko szuka tzytzkow nigdy o polityce nie pisał czy czymkolwiek ciekawszym niż szczaw nie ujmuj mu zna gware wiezienna i zasady tam panujace po prostu od kiedy nie ma tu kotarby to on nie ma tu nikogo z kim by mogl porozmawaic o tym na czym sie zna czyli wyciananie tlumikow i hierarchia "we wiezieniu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak wyszło i będę gdzie chce Nie masz tu więcej praw wiec się nie panosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Tak wyszło i będę gdzie chce Lecę bo chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Widmo, czy ty jesteś pijany, czy relanium ci się skończył? A ty co przyćpałaś jak myślałaś, ze jesteś w Praha na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: A co potem? Trzymanie w zamknięciu Nie mówiła, krzyknęła tylko gdzie moja pizza Powiedziłem zamów sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Napisał zwyrol po szkole specjalnej i z grupą inwalidzką to juz nie z zespolem tylko grupa kiedy te rente mi zalawisz tyle obiecywales i co ? i nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Zaraz polecicie wszyscy wgłąb odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, bocibot napisał: Libed ma dużo zainteresowań i poglądy kontrowersyjne a widmo taki nijaki bez poglądów tylko szuka tzytzkow nigdy o polityce nie pisał czy czymkolwiek ciekawszym niż szczaw Polityka jest nudna i dretwa. Już lepiej pograć w ping ponga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: A ty co przyćpałaś jak myślałaś, ze jesteś w Praha na forum? Dużo miłości i to był wypad na chwilę, bo trzeba niestety pracować na MOPSY I RENTY. TWOJĄ też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Chyba pite było zapomniała ze to mi cisnęła od tygodni ze wazę 100kg bo robilam remont kuchni jej juz sie wszystko miesza nie dziwie sie spedzac na kafeterrii 16-20h codziennie to musi sie odbic na zdrowiu. ew. jak zwykle zgaduje i mysli ze to ja robilem remont tej kuchni bo sama pisala ze jej dom bydowala cala rodzina i polowa wsi bo podobno tak sie buduje ze wszyscy przychodza i pomagaja to pewnie sadzi ze remont kuchni to tez cala rodzina i znajoimi przyszli i robili. Edytowano 2 godziny temu przez tadek karol batyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dużo miłości i to był wypad na chwilę, bo trzeba niestety pracować na MOPSY I RENTY. TWOJĄ też Takie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Nie wiem jakaś szkoła typu technikum lub zawodówka ale nie matura bo przecież wyśmiewa ludzi którzy ja maja i twierdzi ze by zdał z palcem w de pijąc browara ale nie zdał bo mu sie nie chciało Jakie kwalifikacje ma twój niepełnosprawny narzeczony i jakie ty możesz mieć po maturze chyba do sprzątania toalet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Jak ja bym jeszcze miala nawet na forum się kontrolować z wypowiedziami albo ograniczać pisanie z jakichś powodów to bez sensu by było w ogóle przechodzenie tutaj. Wiem, nie stresuj sie i nie martw, że bana dostałaś, ważne że jesteś czarnulką z twardym tyłeczkiem, więc sobie poradzisz, a jak by coś to kałacha w avek i jazda z tym koksem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dużo miłości i to był wypad na chwilę, bo trzeba niestety pracować na MOPSY I RENTY. TWOJĄ też To jest fizycznie niemożliwe co bredzisz wiec nie byłaś w Praha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie masz tu więcej praw wiec się nie panosz Nie mam zamiaru tylko rozmawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tworki jukon welcome napisał: To jest fizycznie niemożliwe co bredzisz wiec nie byłaś w Praha Czujesz to? XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: A ty co przyćpałaś jak myślałaś, ze jesteś w Praha na forum? Tak bywa jak sie ma urojenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Polityka jest nudna i dretwa. Już lepiej pograć w ping ponga. No ale siedzi tu i narzeka na babofony a facety to siedzą i gadają o konkuterach albo polityce czy tam samochodach a nie zawracają babom doope w normalnym społeczeństwie polskim, pala wtedy cygaro mogą pić whisky grać w golfa Edytowano 2 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: to juz nie z zespolem tylko grupa kiedy te rente mi zalawisz tyle obiecywales i co ? i nic. Rentę dostałeś z urzędu jako specjals przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wszystko jest możliwe Nawet o tym nie myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie mówiła, krzyknęła tylko gdzie moja pizza Powiedziłem zamów sobie Dobrze zrobiłeś i powinieneś jeszcze kazać jej zamówić dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Jakie kwalifikacje ma twój niepełnosprawny narzeczony i jakie ty możesz mieć po maturze chyba do sprzątania toalet. Oj znowu wchodzimy na konia pt bol duupy z powodu braku wykształcenia i wymyślone kible. Co tam sobie jeszcze wymyślisz schizolu żeby sobie życie osłodzić i zagłuszyć kompleksy? Śmiało forum wszystko przyjmie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: No ale siedzi tu i narzeka na babofony a facety to siedzą i gadają o konkuterach albo polityce czy tam samochodach a nie zawracają babom doope w normalnym społeczeństwie polskim Gdzie narzeka i spójrz na siebie jakie miewasz odkleje, a gdyby się uprzeć to on żadnego tematu o polityce nie utrzyma bo mu zgłoszą albo zablokują i będzie płakał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach