Janek Chrystman 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Czy umówilibyście się z dziewczyną, która pracuje w markecie i też jest na kasie ? Edytowano 6 godzin temu przez Janek Chrystman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 13 Napisano 6 godzin temu Moja koleżanka pracuje na kasie w markjecie i jest bardzo fajna więc lepiej uważajcie co piszecie ameby tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 485 Napisano 6 godzin temu (edytowany) A w Orlenie na kasie się liczy? Edytowano 6 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 6 godzin temu a o czym z nią porozmawiać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 6 godzin temu pewnie nie ma studiów tylko zawodówkę / gimnazjum, bo do takiej roboty nie trzeba być myślicielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 6 godzin temu fajna może być i co potem ? na fajności się niestety kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A to jej dopy nie zawracaj bo dużo jest fajnych lasek prawdopodobnie a ona ci lepiej peta nie obciagnie niż krolowa angielska żeby ci wynagrodzić to że pracuje na kasie Edytowano 5 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 5 godzin temu Zależy jak wygląda i jaki ma charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 5 godzin temu Swoją dziewczynę poznałem pod kampusem. Chciałem mieć pewność, że mam do czynienia z osobą wykształconą, rokującą na przyszłość. Podczas pierwszego spotkania poprosiłem ją o indeks. Gdybym zauważył, że zawaliła jakiś egzamin i musiała go poprawiać, byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Kolejną randkę odbyliśmy w bibliotece. Na szczęście moja inteligentna partnerka wypożycza głównie dzieła filozoficzne, a nie prostackie romanse i kryminały. Obecnie utrzymują ją rodzice. Twierdzą, że praca na kasie podczas studiów naraziłaby ją na nieodpowiednie towarzystwo dla panienki z dobrego domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Maciek0X napisał: Swoją dziewczynę poznałem pod kampusem. Chciałem mieć pewność, że mam do czynienia z osobą wykształconą, rokującą na przyszłość. Podczas pierwszego spotkania poprosiłem ją o indeks. Gdybym zauważył, że zawaliła jakiś egzamin i musiała go poprawiać, byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Kolejną randkę odbyliśmy w bibliotece. Na szczęście moja inteligentna partnerka wypożycza głównie dzieła filozoficzne, a nie prostackie romanse i kryminały. Obecnie utrzymują ją rodzice. Twierdzą, że praca na kasie podczas studiów naraziłaby ją na nieodpowiednie towarzystwo dla panienki z dobrego domu. Ładny facet o skandynawskiej urodzie. Kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 13 Napisano 5 godzin temu Maciek x chyba widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 5 godzin temu (edytowany) To Clark Datchler którego nie znam horny panienko, jakieś piosenki nagrywa, inny ma jakiegoś Montgomery który gra w filmie z Marilyn Monroe i był pederastom Edytowano 5 godzin temu przez bocibot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A nie trzeba być wykształconym ą ę z dobrego domu żeby się nie męczyć z wsiurami agresywnymi no ale praca to praca koleżanka jakoś daje radę no te pijaczki też nie grasują cały czas... Edytowano 5 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Maciek0X napisał: Swoją dziewczynę poznałem pod kampusem. Chciałem mieć pewność, że mam do czynienia z osobą wykształconą, rokującą na przyszłość. Podczas pierwszego spotkania poprosiłem ją o indeks. Gdybym zauważył, że zawaliła jakiś egzamin i musiała go poprawiać, byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Kolejną randkę odbyliśmy w bibliotece. Na szczęście moja inteligentna partnerka wypożycza głównie dzieła filozoficzne, a nie prostackie romanse i kryminały. Obecnie utrzymują ją rodzice. Twierdzą, że praca na kasie podczas studiów naraziłaby ją na nieodpowiednie towarzystwo dla panienki z dobrego domu. Tylko ze ty do niej nie pasujesz piszesz na kafeterii i musi się o tym dowiedzieć. I to będzie koniec 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Tylko ze ty do niej nie pasujesz piszesz na kafeterii i musi się o tym dowiedzieć. I to będzie koniec A tobie co za schiza się zalaczyla 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 43 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Tylko ze ty do niej nie pasujesz piszesz na kafeterii i musi się o tym dowiedzieć. I to będzie koniec Podobno pisanie na kafeterii nobilituje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, G i n a napisał: Ładny facet o skandynawskiej urodzie. Kto to? Gina Ty to sie do madzialeny podałaś?Też blondyni o oczach niebieskawych? Nie może być. Siostra albo córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Janek Chrystman napisał: fajna może być i co potem ? na fajności się niestety kończy. Na pewno zaradna, z ładna twarzą i nie trujący bluszcz.. Faceci niestety też mają wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Gina Ty to sie do madzialeny podałaś?Też blondyni o oczach niebieskawych? Nie może być. Siostra albo córka Zawsze mi się tacy podobali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, bocibot napisał: A tobie co za schiza się zalaczyla Szczera prawda, ja zchiz nie miewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 485 Napisano 5 godzin temu (edytowany) No i słusznie, lepiej rasa aryjska niż jakieś śniade ciapaki z metra cięte. Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Szczera prawda, ja zchiz nie miewam Ale ze co, curke ci zbalamucil 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, bocibot napisał: Ale ze co, curke ci zbalamucil Skądże?Nie znam gościa, tak napisałam, jak ja to widzę, powiedz sama jaką opinie by dostał gdyby panienka z dobrego domu dowiedziała się, że sie tu udziela. Powszechna opinia jest taka, że tu pisze sama patologia. Ciekawe co na to Maciek X ? Edytowano 5 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, Labirynt napisał: Zależy jak wygląda i jaki ma charakter. Jest piękna jak młody buk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 4 godziny temu 40 minut temu, Onaaaa napisał: Jest piękna jak młody buk To też kwestia gustu z tą urodą i fetyszów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Labirynt napisał: To też kwestia gustu z tą urodą i fetyszów Dokładnie ale młoda to już na plus choć czasem młoda może być a wygląda staro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dokładnie ale młoda to już na plus choć czasem młoda może być a wygląda staro Młoda może gorzej wyglądać niż taka powiedzmy 30+, bo zależy jak się kto prowadzi i geny są istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 69 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Janek Chrystman napisał: pewnie nie ma studiów tylko zawodówkę / gimnazjum, bo do takiej roboty nie trzeba być myślicielem. A to nie jest tak, że niektórzy w czasie studiów pracują w pracach niewymagających studiów? Wracając do pytania, ja bym nie miał nic przeciwko, a wręcz ja bym się obawiał, że taka dziewczyna to nadal za wysoka liga dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach