Janek Chrystman 0 Napisano 23 godziny temu (edytowany) Czy umówilibyście się z dziewczyną, która pracuje w markecie i też jest na kasie ? Edytowano 23 godziny temu przez Janek Chrystman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 20 Napisano 23 godziny temu Moja koleżanka pracuje na kasie w markjecie i jest bardzo fajna więc lepiej uważajcie co piszecie ameby tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 485 Napisano 23 godziny temu (edytowany) A w Orlenie na kasie się liczy? Edytowano 23 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 23 godziny temu a o czym z nią porozmawiać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 23 godziny temu pewnie nie ma studiów tylko zawodówkę / gimnazjum, bo do takiej roboty nie trzeba być myślicielem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek Chrystman 0 Napisano 23 godziny temu fajna może być i co potem ? na fajności się niestety kończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 43 Napisano 23 godziny temu (edytowany) A to jej dopy nie zawracaj bo dużo jest fajnych lasek prawdopodobnie a ona ci lepiej peta nie obciagnie niż krolowa angielska żeby ci wynagrodzić to że pracuje na kasie Edytowano 23 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 23 godziny temu Zależy jak wygląda i jaki ma charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 50 Napisano 23 godziny temu Swoją dziewczynę poznałem pod kampusem. Chciałem mieć pewność, że mam do czynienia z osobą wykształconą, rokującą na przyszłość. Podczas pierwszego spotkania poprosiłem ją o indeks. Gdybym zauważył, że zawaliła jakiś egzamin i musiała go poprawiać, byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Kolejną randkę odbyliśmy w bibliotece. Na szczęście moja inteligentna partnerka wypożycza głównie dzieła filozoficzne, a nie prostackie romanse i kryminały. Obecnie utrzymują ją rodzice. Twierdzą, że praca na kasie podczas studiów naraziłaby ją na nieodpowiednie towarzystwo dla panienki z dobrego domu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 22 godziny temu 6 minut temu, Maciek0X napisał: Swoją dziewczynę poznałem pod kampusem. Chciałem mieć pewność, że mam do czynienia z osobą wykształconą, rokującą na przyszłość. Podczas pierwszego spotkania poprosiłem ją o indeks. Gdybym zauważył, że zawaliła jakiś egzamin i musiała go poprawiać, byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Kolejną randkę odbyliśmy w bibliotece. Na szczęście moja inteligentna partnerka wypożycza głównie dzieła filozoficzne, a nie prostackie romanse i kryminały. Obecnie utrzymują ją rodzice. Twierdzą, że praca na kasie podczas studiów naraziłaby ją na nieodpowiednie towarzystwo dla panienki z dobrego domu. Ładny facet o skandynawskiej urodzie. Kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 20 Napisano 22 godziny temu Maciek x chyba widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 43 Napisano 22 godziny temu (edytowany) To Clark Datchler którego nie znam horny panienko, jakieś piosenki nagrywa, inny ma jakiegoś Montgomery który gra w filmie z Marilyn Monroe i był pederastom Edytowano 22 godziny temu przez bocibot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 43 Napisano 22 godziny temu (edytowany) A nie trzeba być wykształconym ą ę z dobrego domu żeby się nie męczyć z wsiurami agresywnymi no ale praca to praca koleżanka jakoś daje radę no te pijaczki też nie grasują cały czas... Edytowano 22 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 22 godziny temu 11 minut temu, Maciek0X napisał: Swoją dziewczynę poznałem pod kampusem. Chciałem mieć pewność, że mam do czynienia z osobą wykształconą, rokującą na przyszłość. Podczas pierwszego spotkania poprosiłem ją o indeks. Gdybym zauważył, że zawaliła jakiś egzamin i musiała go poprawiać, byłoby to nasze ostatnie spotkanie. Kolejną randkę odbyliśmy w bibliotece. Na szczęście moja inteligentna partnerka wypożycza głównie dzieła filozoficzne, a nie prostackie romanse i kryminały. Obecnie utrzymują ją rodzice. Twierdzą, że praca na kasie podczas studiów naraziłaby ją na nieodpowiednie towarzystwo dla panienki z dobrego domu. Tylko ze ty do niej nie pasujesz piszesz na kafeterii i musi się o tym dowiedzieć. I to będzie koniec 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 43 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Tylko ze ty do niej nie pasujesz piszesz na kafeterii i musi się o tym dowiedzieć. I to będzie koniec A tobie co za schiza się zalaczyla 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 43 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Tylko ze ty do niej nie pasujesz piszesz na kafeterii i musi się o tym dowiedzieć. I to będzie koniec Podobno pisanie na kafeterii nobilituje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 22 godziny temu 7 minut temu, G i n a napisał: Ładny facet o skandynawskiej urodzie. Kto to? Gina Ty to sie do madzialeny podałaś?Też blondyni o oczach niebieskawych? Nie może być. Siostra albo córka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 438 Napisano 22 godziny temu 24 minuty temu, Janek Chrystman napisał: fajna może być i co potem ? na fajności się niestety kończy. Na pewno zaradna, z ładna twarzą i nie trujący bluszcz.. Faceci niestety też mają wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Gina Ty to sie do madzialeny podałaś?Też blondyni o oczach niebieskawych? Nie może być. Siostra albo córka Zawsze mi się tacy podobali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, bocibot napisał: A tobie co za schiza się zalaczyla Szczera prawda, ja zchiz nie miewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 485 Napisano 22 godziny temu (edytowany) No i słusznie, lepiej rasa aryjska niż jakieś śniade ciapaki z metra cięte. Edytowano 22 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 43 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Szczera prawda, ja zchiz nie miewam Ale ze co, curke ci zbalamucil 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 47 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, bocibot napisał: Ale ze co, curke ci zbalamucil Skądże?Nie znam gościa, tak napisałam, jak ja to widzę, powiedz sama jaką opinie by dostał gdyby panienka z dobrego domu dowiedziała się, że sie tu udziela. Powszechna opinia jest taka, że tu pisze sama patologia. Ciekawe co na to Maciek X ? Edytowano 22 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1232 Napisano 22 godziny temu 43 minuty temu, Labirynt napisał: Zależy jak wygląda i jaki ma charakter. Jest piękna jak młody buk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 21 godzin temu 40 minut temu, Onaaaa napisał: Jest piękna jak młody buk To też kwestia gustu z tą urodą i fetyszów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1232 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Labirynt napisał: To też kwestia gustu z tą urodą i fetyszów Dokładnie ale młoda to już na plus choć czasem młoda może być a wygląda staro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dokładnie ale młoda to już na plus choć czasem młoda może być a wygląda staro Młoda może gorzej wyglądać niż taka powiedzmy 30+, bo zależy jak się kto prowadzi i geny są istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 69 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Janek Chrystman napisał: pewnie nie ma studiów tylko zawodówkę / gimnazjum, bo do takiej roboty nie trzeba być myślicielem. A to nie jest tak, że niektórzy w czasie studiów pracują w pracach niewymagających studiów? Wracając do pytania, ja bym nie miał nic przeciwko, a wręcz ja bym się obawiał, że taka dziewczyna to nadal za wysoka liga dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach