tadek karol batyr 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: No w sumie ona pisala pozdrowienia do więzienia wiec poprzeczka nie jest jakos wysoko postawiona ale i tak miałam jakaś nadzieje bo jest sympatyczna nie uchronisz głupiego przed głupota jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Krezji bez urazy, ale nie mam zamiaru się w to mieszać Miłość rządzi się swoimi prawami Blagam Cie jaka milosc chyba w witrynach odbicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Celebrujmy miłość jeża i Krzysztofa kochani. Nie bądźmy zawistni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Ok jedyne co mogę teraz zrobić to isc w wyparcie jak jezowa i stwierdzam ze to jednak troll/ sam widmok. Inaczej moja psychika tego nie uniesie masz za slaba psychike do kafeterii tu sa wieksze swiry niz ci sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Urva tego brakowało jeszcze tutaj. Napisz jeszcze ze potwór z loch ness to taki śmieszny ku/ltowy tekst a widmok to kabareciarz. Poczytaj sobie co ten świr wypisuje na temacie babki z 30 str i potem wróć i serio nie wqrwiaj mnie dodatkowo Ty się naprawdę przejmujesz co kto wypisuje na 30 stronie w jakimś temacie? C'mon ile lat to już trwa i co z tego wynikło? Jajco. Kompletnie nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Celebrujmy miłość jeża i Krzysztofa kochani. Nie bądźmy zawistni tak ja im zycze wszystkiego dobrego nawet bym jezowi prezent kupil jakich ochraniacz na zeby bo drogie sa a dla go..niaka to najlepiej jakis bilet do internatu zeby z wujkiem patusem nie przebywal za czesto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: masz za slaba psychike do kafeterii tu sa wieksze swiry niz ci sie wydaje Potwierdzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Blagam Cie jaka milosc chyba w witrynach odbicia Krezji nie błagaj. Czasem niespodziewanie się w kimś zako...emy chociaż cały świat jest przeciwko Życie Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: masz za slaba psychike do kafeterii tu sa wieksze swiry niz ci sie wydaje Potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, G i n a napisał: Mam z ciebie polewkę życia, paryżanka sie tak przejmuje jakaś jeżowa, elaboraty stronicowe wypisuje. Miejze godność madame paryska. Tutka. To wspolczuje lichego zycia skoro to jest jakis główny punkt jego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: tak ja im zycze wszystkiego dobrego nawet bym jezowi prezent kupil jakich ochraniacz na zeby bo drogie sa a dla go..niaka to najlepiej jakis bilet do internatu zeby z wujkiem patusem nie przebywal za czesto Może go miłość odmieni i będzie jak w bajce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Krezji nie błagaj. Czasem niespodziewanie się w kimś zako...emy chociaż cały świat jest przeciwko To wez jezowa po prostu przecież sie dogadujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Tak mnie obrażała, tak się śmiała ale prawda się objawiła… zwichrowana panienka ma obsesje na punkcie kogoś tam z forum. Parodia i cyrk na kółkach. Oby wszystkie kółka kręciły się jak należy a bedzie jak w bajce. Witajcie w naszej bajce…. Tymtytytymtyrymtytym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Njdjd O starej indiance xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, G i n a napisał: Weź leki… Ale na sraczkę czy na zaparcie/wyparcie? Edytowano 6 godzin temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu A może skończy się tragicznie i będę miała nowy podkast na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Szukajmy plusów tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 6 godzin temu Nie wiem co pijecie czy tam ćpacie, no ale dajcie trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu KUUUURWA. Nie mogę wstawić Zenka który mowi na pewno na pewno czas pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: To wez jezowa po prostu przecież sie dogadujecie Nie szukam kobiety nadal mam w głowie inną. Dogadujemy się nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: A może skończy się tragicznie i będę miała nowy podkast na noc Widmok to c*pa. On z nory nie wypełznie tylko ja ubolewam nad głupota jeżowej bo widmok widmokiem a zaraz będzie Zbyszek z meliny i wtedy z tego już może być podkast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie wiem co pijecie czy tam ćpacie, no ale dajcie trochę. Z cycków Elci prosto spijamy... Lepsze niż marichóana Edytowano 6 godzin temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie szukam kobiety nadal mam w głowie inną. Dogadujemy się nic więcej Aaa czyli temu trzyma kurczowo swira. Sadzilam ze z tej maki będzie chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie szukam kobiety nadal mam w głowie inną. Dogadujemy się nic więcej Ale myślałem że szynszyla jest szczuplejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Może go miłość odmieni i będzie jak w bajce. tak bedzie na pewno trzeba tylko w to wierzyc jak sie w cos wierzy to to sie spelni no i jeszcze jak sie czlowiek modli. badzmy dobrej mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Widmok to c*pa. On z nory nie wypełznie tylko ja ubolewam nad głupota jeżowej bo widmok widmokiem a zaraz będzie Zbyszek z meliny i wtedy z tego już może być podkast. No to co oni mogą przez lacza. Cycki mu pokaze a on zdechlaka? Chyba ci się instynkt macierzyński włączył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 6 godzin temu Idziecie lepiej spać juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 6 godzin temu Ja też nikogo nie szukam także milej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: tak bedzie na pewno trzeba tylko w to wierzyc jak sie w cos wierzy to to sie spelni no i jeszcze jak sie czlowiek modli. badzmy dobrej mysli Ja im dobrze życzę. Pięknego życia w Kanadzie wśród grizli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Idziecie lepiej spać juz nas tu nie ma spimy jak promyczek to nasze podszywy tu gadaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach