falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, G i n a napisał: Tak mnie obrażała, tak się śmiała ale prawda się objawiła… zwichrowana panienka ma obsesje na punkcie kogoś tam z forum. Parodia i cyrk na kółkach. Oby wszystkie kółka kręciły się jak należy a bedzie jak w bajce. Witajcie w naszej bajce…. Tymtytytymtyrymtytym. Nie jesteś zbyt interesująca dla mnie w tym momencie priorytetem jest jezowa twoj temat użyłam jako jedynego wolnego niezablokowanego wiec możesz sobie pisać dalej jako ze to twoj jednakowoz nie czytam Cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja też nikogo nie szukam także milej nocy To skad u ciebie to zaćmienie umysłu? Nie widze innej opcji jak desperacka potrzeba portek nawet jesli są dziurawe zasikane i lekko obsrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: nas tu nie ma spimy jak promyczek to nasze podszywy tu gadaja Fajnie to sie położ bo jutro do pracy pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, big buuu napisał: Ty się naprawdę przejmujesz co kto wypisuje na 30 stronie w jakimś temacie? C'mon ile lat to już trwa i co z tego wynikło? Jajco. Kompletnie nic. Właśnie o to choezi ze myslalam ze dzis wyniknie bo świr sie podał na tacy. Ale nie. Wciąż nie. To nie promyczek mimo ze sie przedstawił . Bo on spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Nie jesteś zbyt interesująca dla mnie w tym momencie priorytetem jest jezowa twoj temat użyłam jako jedynego wolnego niezablokowanego wiec możesz sobie pisać dalej jako ze to twoj jednakowoz nie czytam Cie Szkoda że Libed to impotent inaczej byś nie miała siły na pisanie tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Promyczek mówi papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Nie jesteś zbyt interesująca dla mnie w tym momencie priorytetem jest jezowa twoj temat użyłam jako jedynego wolnego niezablokowanego wiec możesz sobie pisać dalej jako ze to twoj jednakowoz nie czytam Cie Wali mnie twoja osoba, bardziej śmieszy mnie to jak mnie gnoiłaś ostatnimi czasy, a teraz sie upadlasz przed jakąś laską która ma ciebie w poważaniu. Oto portret twój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Fajnie to sie położ bo jutro do pracy pewnie. Emerytów to nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: To skad u ciebie to zaćmienie umysłu? Nie widze innej opcji jak desperacka potrzeba portek nawet jesli są dziurawe zasikane i lekko obsrane. Poprostu miewam zaniki pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Aaa czyli temu trzyma kurczowo swira. Sadzilam ze z tej maki będzie chleb Nie będzie bo oboje jesteśmy w kimś innym zakochani. To co nas łączy to tylko przyjażń. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: Szkoda że Libed to impotent inaczej byś nie miała siły na pisanie tyle Każdemu w gacie zaglądasz a własne ci ginekomastia zaslania 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Każdemu w gacie zaglądasz a własne ci ginekomastia zaslania Hej wolę bez gaci i nie projektujta mi tu swoich kilogramów 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: No to co oni mogą przez lacza. Cycki mu pokaze a on zdechlaka? Chyba ci się instynkt macierzyński włączył No fakt ze to niesprawiedliwe dorosły jak chce być tłukiem niech se będzie ale po co goowniaka w to wplątywać? Sorry jak ktos sie zdecydował już mieć dziedzko to powinien trzymać już bardziej macice na wodzy bo on może takiego wujka patusa nie chciec zwłaszcza który lubi opisywać stosunki seksualne między członkami rodziny. Tak wiem wolność blablabla ale sorry jakis dzieciak może tez chce mieć wolność np od patusow Edytowano 5 godzin temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: Hej wolę bez gaci i nie projektujta mi tu swoich kilogramów 🥱 Ale po co jak ty jesteś bula niesamowita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie będzie bo oboje jesteśmy w kimś innym zakochani. To co nas łączy to tylko przyjażń. Czyli ty serio mowisz o widmoku? Ze ona jest zakochana w widmoku? Chcesz mnie za/bic? Na noc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Ale po co jak ty jesteś bula niesamowita Ty to jesteś Simon mol kafeterii myślisz że jak będziesz wmawiać innym otyłoścc to sama schudniesz. Skończ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: No fakt ze to niesprawiedliwe dorosły jak chce być tłukiem niech se będzie ale po co goowniaka w to wplątywać? Sorry jak ktos sie zdecydował już mieć dziedzko to powinien trzymać już bardziej macice na wodzy bo on może takiego wujka patusa nie chciec zwłaszcza który lubi opisywać stosunki seksualne między członkami rodziny. Tak wiem wolność blablabla ale sorry jakis dzieciak może tz chce mieć wolność np od patusow Przypominasz mnie za czasów kowbo wierzaca że kazdego dėbila da się naprostowa jak się dėbil zdecydował na dziecko to on magicznie się nie stanie mądry po porodzie. To jest sråksara. W dodatku cudza i niech Ci lata kolo odbytu bo naprawdę to nie twój los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, big buuu napisał: Szkoda że Libed to impotent inaczej byś nie miała siły na pisanie tyle A co ma piernik do wiatraka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Czyli ty serio mowisz o widmoku? Ze ona jest zakochana w widmoku? Chcesz mnie za/bic? Na noc? A co jeśli Krzyś jest przystojny? Od razu byś go polubiła nawet jakby był psychopatą a w sumie nie sądzę osobiście że jest. Nie można tak pomawiać ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buuu napisał: Ty to jesteś Simon mol kafeterii myślisz że jak będziesz wmawiać innym otyłoścc to sama schudniesz. Skończ. On był amantem z wielkim pytonem a nie fidersem. Ja cie widziałam chlopie. Czegoś ty się tam nachapal od momentu wrzucania swojej gęby? Redpilowcy czy wykopki? Bo jestes jak po praniu mózgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Przypominasz mnie za czasów kowbo wierzaca że kazdego dėbila da się naprostowa jak się dėbil zdecydował na dziecko to on magicznie się nie stanie mądry po porodzie. To jest sråksara. W dodatku cudza i niech Ci lata kolo odbytu bo naprawdę to nie twój los. Ja nie wierze ze widmoka sie da naprostować ale Jezowa nie jest tak tępa jak on i nie ma zaburzeń psychicznych chociaz to pisanie listów do więzienia było zastanawiające. Nie chodzi mi ze sie staje mądry ale ze jakby była wolna to by se mogła i z byczym flirtować ale ma dziecko to powinna myśleć 2x więcej nawet na sile skoro z natury nie jest mądra albo idzie za głosem pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, big buuu napisał: A co jeśli Krzyś jest przystojny? Od razu byś go polubiła nawet jakby był psychopatą a w sumie nie sądzę osobiście że jest. Nie można tak pomawiać ludzi. Tak na pewno bym sie zakochała w gościu który wszystkim wmawia ze śpią z matka / ojcem. To mój typ, totalnie, skad wiedziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Czyli ty serio mowisz o widmoku? Ze ona jest zakochana w widmoku? Chcesz mnie za/bic? Na noc? Nie wiem czy w Widmo nie mówiła mi tego i nie chcę nikogo zabić kużwa Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Ja nie wierze ze widmoka sie da naprostować ale Jezowa nie jest tak tępa jak on i nie ma zaburzeń psychicznych chociaz to pisanie listów do więzienia było zastanawiające. Nie chodzi mi ze sie staje mądry ale ze jakby była wolna to by se mogła i z byczym flirtować ale ma dziecko to powinna myśleć 2x więcej nawet na sile skoro z natury nie jest mądra albo idzie za głosem pochwy Powinna. Ale to jej sprawa. Widocznie ma zaburzenia no i niech się kochajom tam namiętnie czołami w witryny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Ted bundy tez był super przystojny i wszystkie sie w nim przecież kochamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie wiem czy w Widmo nie mówiła mi tego i nie chcę nikogo zabić kużwa Jezu mam nadzieje ze nie. Już chyba ogor byłby lepszym wyborem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Ted bundy tez był super przystojny i wszystkie sie w nim przecież kochamy A gdzie on przystojny. 30 nie miał a wyglądał na 50. Ramirez wygląda jak owsik xD widzisz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Powinna. Ale to jej sprawa. Widocznie ma zaburzenia no i niech się kochajom tam namiętnie czołami w witryny Może to tez chodzi o to ze nie lubie jak ktos ze mnie wariata robi. Typu gina robiąca z siebie ekspertkę z polskiego waląca byk na byku czy dzisiejszy popis promyczka skomentowany ze deszcz pada. Może nie o to choezi nawet ze jakos wielce o nią dbam chociaz iwazam ze mając gowniaka to wybitnie akurat na tego zwyrola powinna uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Fajnie to sie położ bo jutro do pracy pewnie. nie tu sami bezrobotni ja akurat na rencie bo szkole specjalnej mi dali pracuje tylko promyczek dlatego to nie on pisal bo on spi bo wstac musi do rpacy te dwa nicki to nie jego on juz dawno spal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: On był amantem z wielkim pytonem a nie fidersem. Ja cie widziałam chlopie. Czegoś ty się tam nachapal od momentu wrzucania swojej gęby? Redpilowcy czy wykopki? Bo jestes jak po praniu mózgu Możesz mieć swoje zdanie i może ci się nie podobać, po prostu mi nie wciskaj kitu że mam grubą gębę jeśli mam od zawsze chudą tą to mordę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach