BabkaBożaBeware 19 Napisano 4 godziny temu Czyli ze niby widmok i owsik byli normalni za czasów życia przedplodowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Uposledzony plemnik chyba za wiele nie zdziała i tak zdzialaja wtedy zapladnia uposledzony bo wszystkie pijane to nie decyduje ktory silniejszy tylko ktory sie mniej zatacza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: zdzialaja wtedy zapladnia uposledzony bo wszystkie pijane to nie decyduje ktory silniejszy tylko ktory sie mniej zatacza suche ale zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 4 godziny temu Kùrwa o czym ja pisze w ogóle. Ide spać bo kto za mnie pójdzie tam gdzie ide. Ostatni raz tak siedze to wasza wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Czyli ze niby widmok i owsik byli normalni za czasów życia przedplodowego dla nich juz nie bylo nadziei to sa geny wina matek ze sie daly zaplodnic jakims kryminalistom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Kùrwa o czym ja pisze w ogóle. Ide spać bo kto za mnie pójdzie tam gdzie ide. Ostatni raz tak siedze to wasza wina Człowiek wyjdzie z kafeterii ale kafeteria nie wyjdzie z człowieka stare nawyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Człowiek wyjdzie z kafeterii ale kafeteria nie wyjdzie z człowieka stare nawyki 4 godziny boze mi zostało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 4 godziny temu ja spadam musze wstac o 7 to wszystko rpzez crazy ona zagaduje wszystkich bo cwaniak ma urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Kùrwa o czym ja pisze w ogóle. Ide spać bo kto za mnie pójdzie tam gdzie ide. Ostatni raz tak siedze to wasza wina Nie przeklinaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Nie przeklinaj. nie przeklinaj bo cie bozia opie.doli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: ja spadam musze wstac o 7 to wszystko rpzez crazy ona zagaduje wszystkich bo cwaniak ma urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) No idzcie idzcie dzieci Edytowano 4 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu Może gina mi zaanimuje czas zartuje tez ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: nie przeklinaj bo cie bozia opie.doli To nie tak leciało tylko Nie przeklinaj bo ci bozia język սpierdoIi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Może gina mi zaanimuje czas zartuje tez ide Gina to juz dawno nawalona śpi pod stołem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 4 godziny temu (edytowany) W sumie jeszcze kończąc temat jeżowej i teatru widmoka dzisiejszego to dosyć znamienne jest ze ona nie stwierdziła ze to nie widmok bo gdzieżby taki szlam z ust dobrego i ciepłego do rany przyłóż człowieka tylko dlatego twierdzi ze nie on ze nałgał jej ze o tej porze spi / nie odezwał sie do niej tylko wolał swój schizoatak. Dosyć znamienne odnosnie jej zdania o nim jesli to są jedyne argumenty za tym ze to nie promyczek Edytowano 4 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 4 godziny temu Gdy forum wjedzie za mocno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 13 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, falowanie i spadanie napisał: W sumie jeszcze kończąc temat jeżowej i teatru widmoka dzisiejszego to dosyć znamienne jest ze ona nie stwierdziła ze to nie widmok bo gdzieżby taki szlam z ust dobrego i ciepłego do rany przyłóż człowieka tylko dlatego twierdzi ze nie on ze nałgał jej ze o tej porze spi / nie odezwał sie do niej tylko wolał swój schizoatak. Dosyć znamienne odnosnie jej zdania o nim jesli to są jedyne argumenty za tym ze to nie promyczek A myślisz jak zostaje się samotną matką z traumą po przemociwym partnerze? Wybierając fajnych normalnych facetów czy promyczków? No właśnie głupia była, jest i umrze też głupia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 19 minut temu Wy to macie zdrowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach