Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Kużwa muzy ... Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Idę pod gorrrrący prysznic…. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu Dobry pomysł Gina Też sie przewietrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Jestem… pachnąca i świeża. I…saute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Może już wstawiałam ale jeden kij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, G i n a napisał: Jestem… pachnąca i świeża. I…saute. Ja leżę na kafe i nie kuś, bo ciężko się skupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja leżę na kafe i nie kuś, bo ciężko się skupić Jeżeli chcesz, mogę byc uwodzicielska….jezeli chcesz, mogę byc zimna… mogę byc taka, jaka mnie sobie wyobrazisz…. Ale może pozostańmy przy muzyce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: Jeżeli chcesz, mogę byc uwodzicielska….jezeli chcesz, mogę byc zimna… mogę byc taka, jaka mnie sobie wyobrazisz…. Ale może pozostańmy przy muzyce. I nie kłócić się bo Was opieprze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Jeżeli chcesz, mogę byc uwodzicielska….jezeli chcesz, mogę byc zimna… mogę byc taka, jaka mnie sobie wyobrazisz…. Ale może pozostańmy przy muzyce. Zdecydowanie zostańmy przy muzie, lepiej wchodzi niż prywata tego typu Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Zdecydowanie zostańmy przy muzie, lepiej wchodzi niż prywata tego typu Gina Prywata jest gdzie indziej. Jestem w teatrze….gram rolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I nie kłócić się bo Was opieprze Madzia słońce Ty moje a w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, G i n a napisał: Prywata jest gdzie indziej. Jestem w teatrze….gram rolę. Spoko, ale Marylin Monroe możesz .. pasuje do Ciebie ta klasa Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Madzia słońce Ty moje a w życiu Więc Was zostawiam samych i sobie porozmawiajcie. Dobrej nocy Słodziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Spoko, ale Marylin Monroe możesz .. pasuje do Ciebie ta klasa Estetyka Monroe do mnie nigdy nie przemawiała. Może dlatego, że jest oklepana i zbyt mainstreamowa..(?) Ale czasami granice się zacierają…. To co grasz, a to, kim jesteś… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Więc Was zostawiam samych i sobie porozmawiajcie. Dobrej nocy Słodziaki Słońce, bądź że mną. z nami…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, G i n a napisał: Estetyka Monroe do mnie nigdy nie przemawiała. Może dlatego, że jest oklepana i zbyt mainstreamowa..(?) Ale czasami granice się zacierają…. To co grasz, a to, kim jesteś… Miała klasę na swój sposób, można było ją kochać lub nienawiedzieć, więc Ci się nie dziwię. To prawda, aktorstwo nie jest łatwe i potrafi dokopać. Przykładem jes Bruce Willis który zapałacił za to najwyższą cenę Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Miała klasę na swój sposób, można było ją kochać lub nienawiedzieć, więc Ci się nie dziwię. To prawda, aktorstwo nie jest łatwe i potrafi dopopać. Przykłądem jes Bruce Willis który zapałacił za to najwyższą cenę Nie tylko on… szkoda chłopa, miał błyskotliwą karierę, piękną żonę Demi, dobrze z jej strony, że wciąż się nim opiekuje i traktuje jak przyjaciela…życie bywa przewrotne. Nigdy nie wiesz, co nastąpi za kilka lat, czy miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Więc Was zostawiam samych i sobie porozmawiajcie. Dobrej nocy Słodziaki Dobrej nocki Madzia. Niech Ci się nie przyśni sąsiad Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 443 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dobrej nocki Madzia. Niech Ci się nie przyśni sąsiad maki bylo pite 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, G i n a napisał: Nie tylko on… szkoda chłopa, miał błyskotliwą karierę, piękną żonę Demi, dobrze z jej strony, że wciąż się nim opiekuje i traktuje jak przyjaciela…życie bywa przewrotne. Nigdy nie wiesz, co nastąpi za kilka lat, czy miesięcy. Tak to oczywiste... szkoda, ale jego żona została z niim i nadal jest pomimo bólu i cierpienia jakiego nie tylko On doświadcza, ale przede wszystkim rodzina... takie jest czasem życie nawe bogatych osób. Racja, dlatego warto cieszyć się każdą dobrą chwilą i dniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: maki bylo pite Lex masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 5 godzin temu .. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Policja na ziemje. Przejmujemy lokal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Policja na ziemje. Przejmujemy lokal Sprawa rozwiązana Boni. Czas spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Sprawa rozwiązana Boni. Czas spać To gratuluję i idz spac. Zabieram temat bo widmok blokuje a z toba nie chce juz rozmawiać ostatecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: To gratuluję i idz spac. Zabieram temat bo widmok blokuje a z toba nie chce juz rozmawiać ostatecznie A ze mną też nie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ze mną też nie chce? Chyba nie skoro pokazał prawdziwo twarz psychopata. Co ja ci mam powiedzieć kobieto. Promyczek nasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: To gratuluję i idz spac. Zabieram temat bo widmok blokuje a z toba nie chce juz rozmawiać ostatecznie Spoko, bez odbioru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: pokazujesz nam aktorke z fryzura jak magdy i piszesz jaka jest brzydka przeslanie jest jasne i magda tu siedzi zwykle do 2 i od 5 rano wiec nawet penwie ona to zrozumie z twarzy tez troche podobna Z Marzeny śmiałam sie z kolegami od zawsze. Od liceum. Jak Magda wygląda nie wiem, bo fejsami ani insta się nie wymieniałyśmy. Krążyło tu jakieś jej zdjęcie, ale wyglądało na bardzo stare, poza tym nie widzę w niej podobieństwa do Marzeny, więc nie łącz wątkow. Madzie szanuje i uważam, że jest to jedyna osoba na forum która potrafi rozsądnie myśleć i podsumować co niektórych więc nie próbuj nas zwaśnić. A teraz żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 3 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach