BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Jezu mam nadzieje ze nie. Już chyba ogor byłby lepszym wyborem Haha wade wilson też był bozyszczem a teraz wygląda jak świnia bezzebna i coś psychofanki jeżowe ucichły xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buuu napisał: Możesz mieć swoje zdanie i może ci się nie podobać, po prostu mi nie wciskaj kitu że mam grubą gębę jeśli mam od zawsze chudą tą to mordę A ty mi nie wciskaj że jestem ślepa bo potrafię odróżnić szczupła twarz od buły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, big buuu napisał: Szkoda że Libed to impotent inaczej byś nie miała siły na pisanie tyle no szkoda gruby moze jeszcze masz fantazje ze ciebie bym wytargal za te wielkei cyce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Tak na pewno bym sie zakochała w gościu który wszystkim wmawia ze śpią z matka / ojcem. To mój typ, totalnie, skad wiedziałeś? A pisz se co chcesz, spotykasz typa i wygląda jak aktor z filmu i od razu się zmieniają reguły gry. To co teraz piszesz to jest tu i teraz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Może to tez chodzi o to ze nie lubie jak ktos ze mnie wariata robi. Typu gina robiąca z siebie ekspertkę z polskiego waląca byk na byku czy dzisiejszy popis promyczka skomentowany ze deszcz pada. Może nie o to choezi nawet ze jakos wielce o nią dbam chociaz iwazam ze mając gowniaka to wybitnie akurat na tego zwyrola powinna uważać Elka ma dwa a nadal se ze swoim dilerem urządza bajere. Zabiorom bombelki i będzie heca. Dzina je w mowie nauczy jak należy żyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A gdzie on przystojny. 30 nie miał a wyglądał na 50. Ramirez wygląda jak owsik xD widzisz to Wiem ohydny był. Ale miał jakies fanki piszące pozdrowienia do więzienia owsik to ten z reklamy plusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu Zreszta przecież ted bundy to idol kogo jak kogo ale naszego promyczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Wiem ohydny był. Ale miał jakies fanki piszące pozdrowienia do więzienia owsik to ten z reklamy plusa Wiem który. Wszyscy myślimy podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A ty mi nie wciskaj że jestem ślepa bo potrafię odróżnić szczupła twarz od buły Uja nawet nie potrafisz postawić. Skończ łaskawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Zreszta przecież ted bundy to idol kogo jak kogo ale naszego promyczka Intelektem idola i tak nie doścignie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, big buuu napisał: Z cycków Elci prosto spijamy... Lepsze niż marichóana Yyyy nie wiem co powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buuu napisał: A pisz se co chcesz, spotykasz typa i wygląda jak aktor z filmu i od razu się zmieniają reguły gry. To co teraz piszesz to jest tu i teraz . Ale wiesz ze ty w tym momencie próbujesz mi wmówić jakies wyczytane ch wie gdzie na jakims wykopie bzdury i jeszcze przekonujesz mnie ze to jest prawda i ze ja bym to zrobiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buuu napisał: Uja nawet nie potrafisz postawić. Skończ łaskawie. nie wiedzialam ze biorę udział w tak ważnym incydencie. Wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Yyyy nie wiem co powiedzieć... Elcia a na ciebie widmok ma jakies haki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, big buuu napisał: A pisz se co chcesz, spotykasz typa i wygląda jak aktor z filmu i od razu się zmieniają reguły gry. To co teraz piszesz to jest tu i teraz . za duzoi braci samcow i wykopu czytasz i wierzysz w te bzdury ze baba widzi przystjnego psychola i jej majty spadaja. nawet ty jak widzisz jakas tepaczke jak pewne kafeterianka to mimo ze incel trzymasz sie od niej z dala i nie pytyasz nawet jak wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Ale wiesz ze ty w tym momencie próbujesz mi wmówić jakies wyczytane ch wie gdzie na jakims wykopie bzdury i jeszcze przekonujesz mnie ze to jest prawda i ze ja bym to zrobiła? Żaden wykop blakpyl czy redpyl. Otóż wyższa szkoła babskiej logiki. Ha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, big buuu napisał: A pisz se co chcesz, spotykasz typa i wygląda jak aktor z filmu i od razu się zmieniają reguły gry. To co teraz piszesz to jest tu i teraz . Musisz mówić bardziej konkretnie spotykam zwyrola o wyglądzie Bartłomieja topy i tracę głowę? To aktor z filmu ew spotykam aktora o idealnej urodzie moim typie i dowiaduje sie ze preferuje małych chłopców i dorabiam do tego ideologie jak wybranka Trynkiewicza ze go sprowokowały? Naprawdę sadzisz ze jestem pojėbana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Jezu mam nadzieje ze nie. Już chyba ogor byłby lepszym wyborem Krejzi nie przesadzaj ogór to ameba w porównianiu z Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Popros makarona o moje zdjęcie na dywanie to ci od razu stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Elka ma dwa a nadal se ze swoim dilerem urządza bajere. Zabiorom bombelki i będzie heca. Dzina je w mowie nauczy jak należy żyć. Hamuj bajere, nikt mi nic nie zabierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Elka ma dwa a nadal se ze swoim dilerem urządza bajere niektorzy ludzie sa jacy sa i nigdy sie nie zmienia. nie da sie mozgu wymienic. stawiam ze w przyszlym roku znowu bedzie jakies wywalanie fot i historii elki przez pewnego cpuna tylko nowszych watkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: za duzoi braci samcow i wykopu czytasz i wierzysz w te bzdury ze baba widzi przystjnego psychola i jej majty spadaja. nawet ty jak widzisz jakas tepaczke jak pewne kafeterianka to mimo ze incel trzymasz sie od niej z dala i nie pytyasz nawet jak wyglada On pewnie stwierdzi ze trzyma sie z daleka bo jest inteligentnym samcem a baby ze głupie to poleca na zwyrola bo pienkny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Krejzi nie przesadzaj ogór to ameba w porównianiu z Widmo Chyba lepsza ameba niz gość ktorego podniecają kazirodcze i peedo tresci wygłaszane na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Elcia a na ciebie widmok ma jakies haki? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Hamuj bajere, nikt mi nic nie zabierze. Nie takie cuda widzialam z bliska moja droga. Zejdź z drogi przestępców póki czas. Chcesz by twoi synowie i ich sitowie byli zwyrolami jak widmo i mun bo mieli matke wariatkę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu Poza tym nie ma pięknych zwyroli. Kalos kagatos mowi wam to coś? Czy perły przed wieprze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Chyba lepsza ameba niz gość ktorego podniecają kazirodcze i peedo tresci wygłaszane na kafeterii Nie, ale lepszy jest ten kogo wybierze kobieta co ja mam do tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: niektorzy ludzie sa jacy sa i nigdy sie nie zmienia. nie da sie mozgu wymienic. stawiam ze w przyszlym roku znowu bedzie jakies wywalanie fot i historii elki przez pewnego cpuna tylko nowszych watkow Tylko z jedną osobą z forum rozmawiam i wiem że nigdy nic nie wywali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, big buuu napisał: Żaden wykop blakpyl czy redpyl. Otóż wyższa szkoła babskiej logiki. Ha. Chyba na jeżach trenowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Nie takie cuda widzialam z bliska moja droga. Zejdź z drogi przestępców póki czas. Chcesz by twoi synowie i ich sitowie byli zwyrolami jak widmo i mun bo mieli matke wariatkę? jak maja geny zwyrola to beda zwyrolami a jak nie to nie. ten pierwszy chlop elki jakas prace mial chyba nie byl jakims patusem chociaz te zdjecia ktore moon wrzucal tzn. link do fejsa na ktorych byl chlop z dzieckiem i puszki piwa nie napawaly optymizmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach