BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Poza tym nie ma pięknych zwyroli. Kalos kagatos mowi wam to coś? Czy perły przed wieprze Brzmi grecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Tylko z jedną osobą z forum rozmawiam i wiem że nigdy nic nie wywali. tak tak tak samo jak twoi poprzedni nic nie wywalali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Haha wade wilson też był bozyszczem a teraz wygląda jak świnia bezzebna i coś psychofanki jeżowe ucichły xD A który to ten Ramirez owsik? Brzmi jak popularne nazwisko i nie wygoogluje co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: za duzoi braci samcow i wykopu czytasz i wierzysz w te bzdury ze baba widzi przystjnego psychola i jej majty spadaja. nawet ty jak widzisz jakas tepaczke jak pewne kafeterianka to mimo ze incel trzymasz sie od niej z dala i nie pytyasz nawet jak wyglada Od razu psychola... Miałeś ty kiedyś do czynienia z babami i obserwowałes ich zachowania w stosunku do glupków ale przystojnych? Kolejny teoretyk stosunków d-m. I kto powiedział że faceci nie lubią głupiutkich ydjotek? Im głupsza tym lepsza byle miała inne walory... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Nie takie cuda widzialam z bliska moja droga. Zejdź z drogi przestępców póki czas. Chcesz by twoi synowie i ich sitowie byli zwyrolami jak widmo i mun bo mieli matke wariatkę? Tylko że ja nigdy nie spotkalam się z kimś poznanym w necie i nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: jak maja geny zwyrola to beda zwyrolami a jak nie to nie. ten pierwszy chlop elki jakas prace mial chyba nie byl jakims patusem chociaz te zdjecia ktore moon wrzucal tzn. link do fejsa na ktorych byl chlop z dzieckiem i puszki piwa nie napawaly optymizmem Bo wychowanie człowieka to jest coś co potrafi z 2 procent ludzkości ale wszyscy się rzucajo jak na stopy Jezusa. Ale co mje to obchodzi. Świat i tak jest jednym wielkim poyebaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: A który to ten Ramirez owsik? Brzmi jak popularne nazwisko i nie wygoogluje co trzeba Richard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buuu napisał: Od razu psychola... Miałeś ty kiedyś do czynienia z babami i obserwowałes ich zachowania w stosunku do glupków ale przystojnych? Kolejny teoretyk stosunków d-m. I kto powiedział że faceci nie lubią głupiutkich ydjotek? Im głupsza tym lepsza byle miała inne walory... Głupek ale przystojny to trochę inna liga jednak niz przystojny Trynkiewicz czy inny bundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: On pewnie stwierdzi ze trzyma sie z daleka bo jest inteligentnym samcem a baby ze głupie to poleca na zwyrola bo pienkny Skądże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buuu napisał: Od razu psychola... Miałeś ty kiedyś do czynienia z babami i obserwowałes ich zachowania w stosunku do glupków ale przystojnych? Kolejny teoretyk stosunków d-m. I kto powiedział że faceci nie lubią głupiutkich ydjotek? Im głupsza tym lepsza byle miała inne walory... na pewno mam wieksze doswiadczenia z babami i tak z cala pewnoscia te madrzejsze trzymaja sie z dala od bandziorow i innych degeneratow niezaleznie jak wygladaja. baby sa akurat pod tym wzgledem madrzejsze od chlopow bo chlop bedzie bzykal pustaka a baba zwykle nie. jesli jakas baba gustuje w takich typach to cos nie gra jej w lepetynie albo jest ...ka z patologii i zwykle to najpierw jest jakies cpanie itd. a pozniej juz tylko tacy jej zostaja. kryminalisci to obiekt westchnien karyn cpunek i menelic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Richard Haha faktycznie latino wersja pravvika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: jak maja geny zwyrola to beda zwyrolami a jak nie to nie. ten pierwszy chlop elki jakas prace mial chyba nie byl jakims patusem chociaz te zdjecia ktore moon wrzucal tzn. link do fejsa na ktorych byl chlop z dzieckiem i puszki piwa nie napawaly optymizmem Teraz to ty przekrecasz bardzo podobnie jak salowa, Jeżeli na ponad 350 zdjeciach dostrzegleś na 1 gdzieś z boku puszke po piwie która nawet nie wiem czy była nasza to gratuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Latino owsik to krasz bene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Teraz to ty przekrecasz bardzo podobnie jak salowa, Jeżeli na ponad 350 zdjeciach dostrzegleś na 1 gdzieś z boku puszke po piwie która nawet nie wiem czy była nasza to gratuluje. 350 zdjęć na fejsie? XD No trochę dziwne tło z puszko waszo czy cudzo z dziecko w wózku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu Tutaj pravvik gra kto jeszcze nie widział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Ludzki brak poczucia krindzu mnie szczypie w odbyt bynajmjej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: Brzmi grecko No. To przekonanie ze ludzie dobrzy są jednocześnie piękni i na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 16 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: 350 zdjęć na fejsie? XD No trochę dziwne tło z puszko waszo czy cudzo z dziecko w wózku. Nie w wózku bo tam był mój starszy syn i był juz dość spory, sama wcześniej żadnej puszki nie widziałam albo nie zwrócilam uwagi a po tym jak libed zaczął o tym pisać to przeszukalam te wszystkie foty, znalazłam tamto zdj i usunełam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Głupek ale przystojny to trochę inna liga jednak niz przystojny Trynkiewicz czy inny bundy O to, to. 'Głupek, düpek, ale są gorsi jak trinki łinki czy ten bundy. I tak mi się nie podobają zresztą tamci soł ' i tak se baba zracjonalizuje że d7pek i głupek to nie problem bo przecież nie r7cha dziedzi heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: No. To przekonanie ze ludzie dobrzy są jednocześnie piękni i na odwrót Bardzo złudne ale mamy gadzi mózg. Niektórzy więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie w wózku bo tam był mój starszy syn i był juz dość spory, sama wcześniej żadnej puszki nie widziałam albo nie zwrócilam uwagi a po tym jak libed zaczął o tym pisać to przeszukalam te wszystkie foty, znalazłam tamto zdj i usunełam. No miał 5 lat to już czas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Teraz to ty przekrecasz bardzo podobnie jak salowa, Jeżeli na ponad 350 zdjeciach dostrzegleś na 1 gdzieś z boku puszke po piwie która nawet nie wiem czy była nasza to gratuluje. nie ogladalem 350 zdjec dla ludzi bez kont bylo tylko kilka zdjec i byla cala sesja przed jakas rudera i na schodach staly puszki po piwie i chlop z dzieckiem na oko z 3-5 lat skakal do gory obok tego piwa na drugim zdjeciu ten sam chlop z piwem w rece byl a na trzecim chyba jakis spacer nad wisla i tez z piwem i dzieckiem. to nie moja sprawa napisalem do bandziora ze to kwestia genow i tyle i dla mnie chlop nie wygladal na patusa tylko typowy polak katolik co lubi wypic czteropaka co weekend a za takie komentarze jak moj obwiniaj swojego nowego starego amanta bo jakby nie on to ja bym tego nie komentowal wiec reklamacje do moona. on to specjalnie pokazla tzn. powiedzial przemkowi zeby pokazal bo wiedzial ze beda komentarze jak moje ze jakis menel z piwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Tutaj pravvik gra kto jeszcze nie widz Przemo to jest teraz gadająca głową na jutjubie nie doceniliśta chłopa 🫡 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 1 godzinę temu On jest wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 1 godzinę temu Odchodzę na zawsze żegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie w wózku bo tam był mój starszy syn i był juz dość spory, sama wcześniej żadnej puszki nie widziałam albo nie zwrócilam uwagi a po tym jak libed zaczął o tym pisać to przeszukalam te wszystkie foty, znalazłam tamto zdj i usunełam. a to ja ci juz pisalem o tym piwie ? nie pamietam tego jakbym pamietal to nie pisalbym kolejny raz tego samego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, big buuu napisał: O to, to. 'Głupek, düpek, ale są gorsi jak trinki łinki czy ten bundy. I tak mi się nie podobają zresztą tamci soł ' i tak se baba zracjonalizuje że d7pek i głupek to nie problem bo przecież nie r7cha dziedzi heh No sorry zaczales Temat ze spodobałby mi sie zwyrol gdyby byl piękny a potem przeszedłeś w głupka. To zupełnie coś innego wiec nie wiem co cie dziwi ze roznie odpowiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: No miał 5 lat to już czas xD jeszcze za maly na czteropaka ale jedno to juz moze wypic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 1 godzinę temu Zanim odejdę pamiętajcie że gwalt dokonany przez pachnącego amanta to mniejsza trauma niz zul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 13 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, big buuu napisał: Przemo to jest teraz gadająca głową na jutjubie nie doceniliśta chłopa 🫡 No trochę ale ten z Orange lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach