Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spaghetti...

Brakuje jednego ...

Polecane posty

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

jeszcze za maly na czteropaka ale jedno to juz moze wypic 😄

Jeszcze z pieluch nie wyszedl a już przesiąknięty aromatem browara i fajek. Masarka.

7 minut temu, tadek karol batyr napisał:

nie ogladalem 350 zdjec dla ludzi bez kont bylo tylko kilka zdjec i byla cala sesja przed jakas rudera i na schodach staly puszki po piwie i chlop z dzieckiem na oko z 3-5 lat skakal do gory obok tego piwa na drugim zdjeciu ten sam chlop z piwem w rece byl a na trzecim chyba jakis spacer nad wisla i tez z piwem i dzieckiem. 

to nie moja sprawa napisalem do bandziora ze to kwestia genow i tyle i dla mnie chlop nie wygladal na patusa tylko typowy polak katolik co lubi wypic czteropaka co weekend a za takie komentarze jak moj obwiniaj swojego nowego starego amanta bo jakby nie on to ja bym tego nie komentowal wiec reklamacje do moona. on to specjalnie pokazla tzn. powiedzial przemkowi zeby pokazal bo wiedzial ze beda komentarze jak moje ze jakis menel z piwem 

Dobra to już pamietam, to było zdj za kamienica tylko nie moją tylko tą która stoi obok, tam jest klub i zawsze po weekendzie pełno puszek butelek stoi zanim nie posprzątają.

Edytowano przez Nie ma spania!!!

Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał:

Dobra to już pamietam, to był zdj za kamienica tylko nie moją tylko tą która stoi obok, tam jest klub i zawsze po weekendzie pełno puszek butelek stoi zanim nie posprzątają.

Znowu ta kamienica 😛

Dobra to już pamietam, to był zdj za kamienica tylko nie moją tylko tą która stoi obok, tam jest klub i zawsze po weekendzie pełno puszek butelek stoi zanim nie posprzątają.

To po cholere taka sesje urządzać dziecku i to wrzucać do sieci?

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Jeszcze z pieluch nie wyszedl a już przesiąknięty aromatem browara i fajek. Masarka.

jak dorosnie to bedzie mowil ze lubi aktorow z lat 60tych i temu pije i pali bo sie na nich wzoruje a nie rodzicach 😄

4 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

a to ja ci juz pisalem o tym piwie 😄 ? nie pamietam tego jakbym pamietal to nie pisalbym kolejny raz tego samego 😄

Pisałeś o tym nie raz tylko juz kilka razy.

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Takie przeznaczenie. Poczęty tam został 

to samo mialem napisac czy zrobiony na tych schodach obok tych puszek 😄

Pisałeś o tym nie raz tylko juz kilka razy.

Cały czas jak sie pojawia twoj post to mam wrażenie ze to widmok przez ten awatar. Czego straszysz 😛

2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał:

No trochę ale ten z Orange lepszy 😛

A i jeszcze dodam listy milosne wysyłane do więzień do różnych Breivików i jemu podobnych, nagminne. Za to do znanych bab odsiadujących ciężkie wyroki, niebardzo przychodzą. Ale może dlatego jesteście nazywane empatyczną płcią? Heh 

pewnie polowa dzieci poczeta po pijaku a pozniej sie dziwicie ze owsika wszedzie widzicie. te dzieci po alko robione i jak pite w ciazy to podobne do siebie sa 😄

Przed chwilą, big buuu napisał:

A i jeszcze dodam listy milosne wysyłane do więzień do różnych Breivików i jemu podobnych, nagminne. Za to do znanych bab odsiadujących ciężkie wyroki, niebardzo przychodzą. Ale może dlatego jesteście nazywane empatyczną płcią? Heh 

To są baby chore psychicznie to ma nawet nazwę jakis zespół. Nie rób normy z chorob psychicznych

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

pewnie polowa dzieci poczeta po pijaku a pozniej sie dziwicie ze owsika wszedzie widzicie. te dzieci po alko robione i jak pite w ciazy to podobne do siebie sa 😄

Po alko można robić 😛 tylko potem nie pic 😛

5 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

To po cholere taka sesje urządzać dziecku i to wrzucać do sieci?

Po prostu ja nie mam problemów z alkoholem więc nie jestem wyczulona na takie rzeczy ze może być jakis przypał, jakbym miała problem alkoholowy to zapewne bym unikala takich sytuacji.

Edytowano przez Nie ma spania!!!
  • Haha 1

Ta reforma jezyka polskiego gdzie wszystko będzie jak dla ułomów typu spowrotem itd. to chyba dla najnowszych roczników licencjatów i mgr z polonistyki robiona 😝

Po prostu ja nie mam problemów z alkoholem a iec nie jestem wyczulona na takie rzeczy ze może być jakis przypał, jakbym miała problem alkoholowy to zapewne bym unikala takich sytuacji.

Ty jesteś pocieszna elizawieta

• Haha 1

7 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nikt od dawna piwa nie pije ani w ogóle alkoholu a fajek nie pale w domu, cos jeszcze?

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się