G i n a 6 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Miałam kiedyś piękną wizję…. Jest jesień, rok 1957. Jadę swoim garbusem poprzez kręte asfaltowe aleje Wisconsin spowite jesiennymi pejzażami, liście kolorowe, a w radiu leci: Edytowano 19 godzin temu przez G i n a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 19 godzin temu A łona wciąż sucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 19 godzin temu Och…. Byłam sobą ze swoich snów… eteryczna, niewinna…. A ty kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 19 godzin temu Jestem…. Winnej rzeczywistości … choć na chwilę…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 19 godzin temu Dlaczego ludzie mają przyjaciół …? Wypad z przyjaciółmi?! Paczka ..? Nie… ja jestem sobie sama, jestem ładna i….intelgentna. Nie ma mowy friends wypadzie… odwróciła się ode mnie jedna szlora a chłopów ja zbywam. Nie chce ich, nie chce nikogo. Mam swój świat i jest on… Piękny 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 19 godzin temu Żałosny skowyt autobusu w simsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 19 godzin temu Pisze, co mi język na ślinę przyniesie … pamiętnik…. Mistyczne lustro…. 🪞 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 19 godzin temu Nikt nie zobaczy, nikt się nie dowie…. Oto słodka tajemnica…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 12 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Nikt nie zobaczy, nikt się nie dowie…. Oto słodka tajemnica…. Oprócz całego forume, że znowu się najeeeebałaś po nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 18 godzin temu Z daleka od nietrzeźwych bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, tworki jukon welcome napisał: Oprócz całego forume, że znowu się najeeeebałaś po nocy Jestem trzeźwa i świadoma. Rozmyślenia nocne… Edytowano 18 godzin temu przez G i n a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, tadek karol batyr napisał: gruby bierz sie za nia ona nawet ze smierdzielem tirowcem cos tam robila nie wiem cyz korespondowala czy cos innego Nie stręcz kałowcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 18 godzin temu (edytowany) A poza tym jeśli to jest noxelia na przykład? W co ty chcesz mnie wpakować d e b i l u od tyłu Edytowano 18 godzin temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 18 godzin temu Jestem…. Świadoma… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 18 godzin temu Jakby się okazało że to noxa to chyba bym zwymiotował xD nie żebym coś z nią ten teges :Do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 20 Napisano 17 godzin temu Przejmujemy wątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 17 godzin temu Balansuje.. a to tu, a to tam. Hihi. Przypomniała mi się MARZENA FLIEGEL z detektywów. Obrzydliwy szczur . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 6 Napisano 17 godzin temu Haaa hahahahahaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 20 Napisano 17 godzin temu Ale żmija. Robię skrin dla salowej bo aluzja jest zbyt oczywista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 9 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Balansuje.. a to tu, a to tam. Hihi. Przypomniała mi się MARZENA FLIEGEL z detektywów. Obrzydliwy szczur . z twarzy i fryzury podobna do twojej przyjaciolki z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 9 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Ale żmija. Robię skrin dla salowej bo aluzja jest zbyt oczywista widze ze nie tylko ja widze oczywiste podobienstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach