G i n a 4 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Is that you gotta have fun Edytowano 4 godziny temu przez G i n a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu Jestem kobietą młodą .. 30 lat ale troszkę mnie cieszy, kiedy chłopcy lat 25 (dzieci jak dla mnie) się do mnie … przystawiają…. Lubię to … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu Jeden był seksualnym drapieżnikiem, ale był cpunem więc go skreśliłam. A był seksownym blondynem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu Usuń tooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu Hihi https://m.youtube.com/watch?v=Hh_zuY9lDZg&list=RDHh_zuY9lDZg&start_radio=1&pp=ygULVXN1biB0byBqcDKgBwE%3D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu Teraz papjeża będziesz obrażać ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Teraz papjeża będziesz obrażać ty A pamiętasz filmik papiesz atleta, zobaczyłam go w 3 gim i nie mogę go znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 18 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: A pamiętasz filmik papiesz atleta, zobaczyłam go w 3 gim i nie mogę go znaleźć Ja go nie znam człowiekiem. Nie obrażaj świętej postaci bożej jakimś atleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, G i n a napisał: Jestem kobietą młodą .. 30 lat ale troszkę mnie cieszy, kiedy chłopcy lat 25 (dzieci jak dla mnie) się do mnie … przystawiają…. Lubię to … otrzasnij sie menelico bo masz 30 lat i pijesz co dzien to nie moja sprawa ale jak sie nie ogarniesz to sie stoczysz i 40 urodziny spedzisz na dworcu pkp z innymi menelami. tak na dobranoc moja rada nieproszona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: otrzasnij sie menelico bo masz 30 lat i pijesz co dzien to nie moja sprawa ale jak sie nie ogarniesz to sie stoczysz i 40 urodziny spedzisz na dworcu pkp z innymi menelami. tak na dobranoc moja rada nieproszona Naprostuj kółko albo niech tutka zrobi to za ciebie. Bo się kręci na wspak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 6 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, G i n a napisał: Naprostuj kółko albo niech tutka zrobi to za ciebie. Bo się kręci na wspak. wspomnisz moje slowa na tym dworcu zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 13 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, G i n a napisał: Jestem kobietą młodą .. 30 lat ale troszkę mnie cieszy, kiedy chłopcy lat 25 (dzieci jak dla mnie) się do mnie … przystawiają…. Lubię to … Nie dziw się popularnością, przyjmujesz za flaszkę. Jak wylądujesz na tym dworcu to za szklankę najtańszego trunku będziesz dawać i też się znajdą chetni menele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach