G i n a 5 Napisano 11 godzin temu Złowrogo… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 11 godzin temu Może amant sie tam schował i warczy? Sprawdzałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 5 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Może amant sie tam schował i warczy? Sprawdzałaś? Idź wariatko szpieguj tam z jeżową jakieś sprawy, niezła polewkę miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Idź wariatko szpieguj tam z jeżową jakieś sprawy, niezła polewkę miałam. Tak wiem pisałaś polewka zycia podobno to pozazdrościć zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 5 Napisano 11 godzin temu Lubię gdy ptaszyny ćwierkają…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 10 godzin temu A nie sorry, jednak się myliłam, jeszcze nie śpi pod stołem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 5 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: A nie sorry, jednak się myliłam, jeszcze nie śpi pod stołem. Jesteś żałosna pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 10 godzin temu Macie zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, G i n a napisał: Jesteś żałosna pod każdym względem. Też cię kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 13 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, G i n a napisał: Jesteś żałosna pod każdym względem. Śmiesznie brzmi gdy pisze to laska, którą można odwiedzić w nocy flaszką. Takie pogotowie seksualne dla meneli. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Monty napisał: Śmiesznie brzmi gdy pisze to laska, którą można odwiedzić w nocy flaszką. Takie pogotowie seksualne dla meneli. Forum to miejsce, w którym możesz napisać wszystko. A ur/ok nie w tym co napisane a w interpretacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Forum to miejsce, w którym możesz napisać wszystko. A ur/ok nie w tym co napisane a w interpretacji. A jo. Tutaj bitwy som o twojom osobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A jo. Tutaj bitwy som o twojom osobę No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Wieśniaki odaypiajo emocjonujące starcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Wieśniaki odaypiajo emocjonujące starcie Tutaj nie ma emocjonalnych starć. Tutaj każdy walczy z swoimi potworami i udowadnia innym, że jest normalny. Przeceniasz to miejsce. Jest fajne, ale decydujący jest punkt spojrzenia na ten buuurdel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 42 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Każdego menela na świecie nie da rady obsłużyć a pisze o jakichś blondynach skandynawskich a nie Wieskach które dosiadały te rarytasy Edytowano 5 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 438 Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, G i n a napisał: Złowrogo… Nikt nie lubi, kiedy lodówka jest zwłaszcza pusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 42 Napisano 5 godzin temu Fajny bajzel z widmokiem, tylko trochę sobie poczytać i skasowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: Każdego menela na świecie nie da rady obsłużyć a pisze o jakichś blondynach skandynawskich a nie Wieskach które dosiadały te rarytasy Mimo usilnych starań nie rozumiem Twojego przesłania. Zbyt głupi jestem. Zbyt wcześnie zestarzałem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 42 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Mimo usilnych starań nie rozumiem Twojego przesłania. Zbyt głupi jestem. Zbyt wcześnie zestarzałem się. Znaczy wybiera sobie klientów owa szlora. Taka to różnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Tutaj nie ma emocjonalnych starć. Tutaj każdy walczy z swoimi potworami i udowadnia innym, że jest normalny. Przeceniasz to miejsce. Jest fajne, ale decydujący jest punkt spojrzenia na ten buuurdel. Jezu chlopie kij z rana? Czy ty myślisz że ja i inni jesteśmy uposledzeni umysłowo. No nie przesadzajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Kto jest ten jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bocibot napisał: Znaczy wybiera sobie klientów owa szlora. Taka to różnica W biznesie wybierasz tylko tych, którzy są wypłacalni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 539 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Miecz napisał: Forum to miejsce, w którym możesz napisać wszystko. A ur/ok nie w tym co napisane a w interpretacji. No, ksysio już cię interpretuje od kilku dni. Stał się wielkim fanem twoich zmyśleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 42 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: W biznesie wybierasz tylko tych, którzy są wypłacalni. Etam, nie wiem jaki ona biznes prowadzi. Jak coś się staje praca to już nie daje przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Kto jest ten jest Każdy przynajmniej raz otrzymał tu diagnozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Salowa już pewnie w punkcie docelowym. A zatem kolejny dzień kafe sraki otwieram oficjalnie i przecinam czerwone wstęgi. Ksiądz świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Jezu chlopie kij z rana? Czy ty myślisz że ja i inni jesteśmy uposledzeni umysłowo. No nie przesadzajmy Kto najczęściej mówi o upośledzeniu? Tutaj trzeba prosto pisać i nie omijać słowa ku/rwa w co drugim zdaniu. Tutaj nie piszemy dla rozumnych, a dla tych, którzy za takich się uważają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Kto najczęściej mówi o upośledzeniu? Tutaj trzeba prosto pisać i nie omijać słowa ku/rwa w co drugim zdaniu. Tutaj nie piszemy dla rozumnych, a dla tych, którzy za takich się uważają. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, ksysio już cię interpretuje od kilku dni. Stał się wielkim fanem twoich zmyśleń Twoje problemy nigdy nie były moimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach