jamuonmi 400 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Jak się je olewa i traktuje jak powietrze. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalne ocipienie 2 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Miecz napisał: Dynamiczne ruchu konika szachowego zawsze są w cenie. Nigdy nie lubię pisać z ludźmi, którzy są w dużym niedoczasie. Szachiści raczej używają oficjalnego określenia: skoczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, bocibot napisał: Durna baba abuzywna tzipskiem sterowana żadnej logiki Abuzywna. Szacunek wyrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, jamuonmi napisał: Tak. To jest dość oczywiste, natomiast czasami nie mogę się powstrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 400 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Po erze mężczyzn metroseksualnych wszystko uległo zmianie. Na dodatek aktualnie płeć to kwestia wysoce umowna. I dzięki temu dzietność szlag trafił. Ale nawet sztuczne macice nie pomogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globalne ocipienie 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: która ta modka taka chora na głowę? A to nie algorytm jakiś o tym decyduje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 400 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: To jest dość oczywiste, natomiast czasami nie mogę się powstrzymać. Nie powstrzymuj się, jak ktoś tu kiedyś pisał - ''muszę bo się uduszę''. - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, jamuonmi napisał: I dzięki temu dzietność szlag trafił. Ale nawet sztuczne macice nie pomogą. Może sztuczna inteligencja coś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Słuchaj, kto jak kto ale salowa pisała na mój temat takie rzeczy że ja tym co piszę nigdy jej nie dorównam, nawet w połowie. Poza tym obrazalam mnie wielokrotnie bez powodu, miła nie będę. Ależ to tylko świadczy o jej problemach, nie Twoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, globalne ocipienie napisał: A to nie algorytm jakiś o tym decyduje? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Czyli widmok martwic sie nie musi, nawet jego zapasowka gdzie sobie ulał swoim zwyrolskim fantazjom jest bezpieczna z modkami w stylu dobrymi ciociami zwyrola Edytowano 2 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 400 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Może sztuczna inteligencja coś pomoże. Z pewnością, zielone ludziki z antenkami na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ależ to tylko świadczy o jej problemach, nie Twoich. Wiem. Działa mi na nerwy ale jest tak tępa że aż szkoda na nią strzępić ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, globalne ocipienie napisał: Szachiści raczej używają oficjalnego określenia: skoczek. Szachiści. Dla ogółu przyswajalny jest konik szachowy. Po niemiecku to będzie: Springer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 963 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Wiem. Działa mi na nerwy ale jest tak tępa że aż szkoda na nią strzępić ryja. Robi wszystko by zaistnieć. Najczęściej kosztem innych. Nie mam wpływu na to co wypisuje nawet na mój temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Wiecie co jest zabawne? Tematu z wysrywami schizolskiego widmoka nie ma, ale jego konto zostało a i owszem - i nawet posty ze spamem sie ostały która ta modka taka chora na głowę? Mnie 2 dni z rzędu zbanował wasp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Czyli widmok martwic sie nie musi, nawet jego zapasowka gdzie sobie ulał swoim zwyrolskim fantazjom jest bezpieczna z modkami w stylu dobrymi ciociami zwyrola So it continues 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Mnie 2 dni z rzędu zbanował wasp. To mi kiedys widmok polecał do niej sie skarżyć wiec może to to jest właśnie ta ciotka z ero która trzyma go pod skrzydłami , sam do niej latał na skargi jak go bili na forum takiego dobrego człowieka z sercem na dłoni Edytowano 1 godzinę temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Robi wszystko by zaistnieć. Najczęściej kosztem innych. Nie mam wpływu na to co wypisuje nawet na mój temat. Ja to wszystko wiem, więc Twoim zdaniem jak powinno się ją traktować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 18 Napisano 1 godzinę temu 53 minuty temu, bocibot napisał: Postrzega ludzi jak parodie dla ułatwienia a sam jest roochacz onkologiczny proszę bardzo też se możemy uprościć nikt nam nie zakazuje Dlaczego ta menda puchacz cały czas się podszywa, nie wiesz może? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: To mi kiedys widmok polecał do niej sie skarżyć wiec może to to jest właśnie ta ciotka z ero która trzyma go pod skrzydłami , sam do niej latał na skargi jak go bili na forum takiego dobrego człowieka z sercem na dłoni Wszystko co złe to z ero. Protestuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe co by we więźniu powiedzieli ze mocny Krzysztof lata na skargi do moderatorów na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Mnie 2 dni z rzędu zbanował wasp. Osa to raczej kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja to wszystko wiem, więc Twoim zdaniem jak powinno się ją traktować? Ignorować. Nie odpisywać, nie reagować, zlewać. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: To mi kiedys widmok polecał do niej sie skarżyć wiec może to to jest właśnie ta ciotka z ero która trzyma go pod skrzydłami , sam do niej latał na skargi jak go bili na forum takiego dobrego człowieka z sercem na dłoni Wcześniej miała nick kirke77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dirty Sanchez napisał: Osa to raczej kobieta. Jest sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Ignorować. Nie odpisywać, nie reagować, zlewać. No to może chociaż brokułka wstawie w odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Wcześniej miała nick kirke77 Podejrzewam ze nick moderatora to jedno a nick z ktorego pisze / pisala i ciotkowala to inna bajka Edytowano 1 godzinę temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 470 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: No to może chociaż brokułka wstawie w odpowiedzi. To będzie jednak jakaś reakcja. Totalna cisza jest lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Podejrzewam ze nick moderatora to jedno a nick z ktorego pisze / pisala to inna bajka Kirke77 to był nick moderatorki, nie pisała z niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach