Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Witajcie serdecznie. Chciałam opisać problem z moim partnerem. Jesteśmy razem od dwóch lat, on jest po rozwodzie. Na początku było między nami wspaniałe. Partner był kochający i czuły. Z biegem czasu stał się coraz bardziej agresywny. Wyzywa mnie od najgorszych, ostatnio prawie podniósł na mnie rękę. Po wszystkim przeprasza i obiecuje, że więcej tego nie zrobi. Mija kilka dni i znów pretensje, wyzwiska za nic. Partner ma problemy z potencją i zastanawiam się czy leczenie w tym kierunku może nam pomóc. 

2 minuty temu, Załamana Ula napisał:

Witajcie serdecznie. Chciałam opisać problem z moim partnerem. Jesteśmy razem od dwóch lat, on jest po rozwodzie. Na początku było między nami wspaniałe. Partner był kochający i czuły. Z biegem czasu stał się coraz bardziej agresywny. Wyzywa mnie od najgorszych, ostatnio prawie podniósł na mnie rękę. Po wszystkim przeprasza i obiecuje, że więcej tego nie zrobi. Mija kilka dni i znów pretensje, wyzwiska za nic. Partner ma problemy z potencją i zastanawiam się czy leczenie w tym kierunku może nam pomóc. 

Brzmi jak łysa i jej dom dobry. 

https://x.com/i/grok/share/AccIyybptFBb4fEhAIk8LOSgt

• Haha 1

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Tylko uciekać od takiego.

Proszę w teorii jaka obcykana. A jak z praktyka??

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Tylko uciekać od takiego.

Przecież to wypisz-wymaluj Krzysio widmok, dlaczego nie uciekasz?

Przed chwilą, a910f222607748 napisał:

W moim odczuciu słaba baba zawsze wywołuje abuzywne odczucia jak i jej emocje jakiekolwiek by nie były spotykają się z agresjom może nie postrzega tego jako relacji która mogłaby pójść w jakimkolwiek kierunku i nie szuka dziada tylko atencji i ją dostaje i wystarczy 

2 minuty temu, Szon patroI napisał:

Proszę w teorii jaka obcykana. A jak z praktyka??

Nie mam w tym zakresie praktyki, nie byla mi potrzebna.

Przed chwilą, bocibot napisał:

W moim odczuciu słaba baba zawsze wywołuje abuzywne odczucia jak i jej emocje jakiekolwiek by nie były spotykają się z agresjom może nie postrzega tego jako relacji która mogłaby pójść w jakimkolwiek kierunku i nie szuka dziada tylko atencji i ją dostaje i wystarczy 

🏆 W punkt. Może jednak zechcesz dołączyć do mojego teamu?? Mam dobre ciasto od teściowej i sypie stówkami.

5 minut temu, a910f222607748 napisał:

A ty uciekasz?

Przed chwilą, Szon patroI napisał:

🏆 W punkt. Może jednak zechcesz dołączyć do mojego teamu?? Mam dobre ciasto od teściowej i sypie stówkami.

Ja nie jestem w żadnym teamie bo w ogóle jestem kosmita z doopy i nie ma dla mnie miejsca na tym świecie jakie teamy człowieku 

1 minutę temu, bocibot napisał:

Ja nie jestem w żadnym teamie bo w ogóle jestem kosmita z doopy i nie ma dla mnie miejsca na tym świecie jakie teamy człowieku 

Ok. Jak coś to żeby nie było ze nie proponowałam. Chcesz być w teamie z niestabilna i przyboczna, nie ma sprawy. Tylko później mnie nie szukaj bo ja ze zdrajcami nie kolaboruje. Bajo 👋 

Edytowano przez Szon patroI

27 minut temu, a910f222607748 napisał:

Brzmi jak łysa i jej dom dobry. 

Śmiesznie to brzmi z ust gościa który ma niebieską kartę , bo mama zrobiła zupę za słoną. 😁

Przed chwilą, Szon patroI napisał:

Ok. Jak coś żeby nie było ze proponowałam. Chcesz być w teamie z niestabilna i przyboczna, nie ma sprawy. Tylko później mnie nie szukaj bo ja ze zdrajcami nie kolaboruje. Bajo 👋 

Jprdl zdrajcy kolaboracje jakieś wy ludzie normalni jesteście w ogóle 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

A ty uciekasz?

Gdzie ucieknie jak żyć beze mnie nie może i nadaje mu sens życia mój byt 😅

13 minut temu, a910f222607748 napisał:

Znowu śmiesznie bo masz niebieską kartę przecież i bynajmniej nie za dobre uczynki. 😆

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Znowu śmiesznie bo masz niebieską kartę przecież i bynajmniej nie za dobre uczynki. 😆

Krzysio, przecież wiesz razem z kotarbą który sprzedał ci taką jakże potwierdzoną informację (i który swoją drogą już gryzie glebe), że niebieska karta jest na rodzinę, a nie osobę. 😄 Wazoniarzu 😄 

3 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

gadasz z trollem wrobelkiem

Haha libed jak zwykle kulą w płot ze zgadywankami. Odświeżyć ci pamięć kim jestem?? Może kilka screenow ci pojaśni.

Edytowano przez Szon patroI

11 minut temu, Gеt Out napisał:

Gdzie ucieknie jak żyć beze mnie nie może i nadaje mu sens życia mój byt 😅

Straszne i to powinno sie leczyć 😆

2 minuty temu, a910f222607748 napisał:

Krzysio, przecież wiesz razem z kotarbą który sprzedał ci taką jakże potwierdzoną informację (i który swoją drogą już gryzie glebe), że niebieska karta jest na rodzinę, a nie osobę. 😄 Wazoniarzu 😄 

😄A kto sprzedał ci informacje, że mąż mnie bił i dlaczego cały czas mnie hejtujesz? Tam poza tym, to z czego żyjesz, jak codziennie piszesz na milionie nicków i wyzywasz mnie ciągle od łysych? Co ty chcesz w ten sposób udowodnić chudy smarku z garnkiem na głowie, coś tam mający pod nosem? Milion nicków kobiecych, tysiąc hejtów, i już nie liczę kobiet, które tutaj się już nie udzielają. 

A do Anastazji też jeździłeś z tym garnkiem na głowie? 😄

Licytujemy się dalej? 🚑

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Śmieszne to jest udawanie przed jeżem ze to nie ty w nocy dawałeś popis swoich możliwości wygląda to tak  jakby ktoś próbował wmówić wszystkim, że nie zjadł czekolady, mając pół tabliczki rozmazanej na brodzie. Ewidentnie to byłeś ty widzieli to wszyscy, łącznie z jeżem tylko wy dwoje udajecie, że nagle pojawił ktoś kto wiernie odtwarza twoje zwyrolskie teksty.

14 minut temu, a910f222607748 napisał:

Średnio wierzę w te twoje zapewnienia, bo przebierasz się za babę i chcesz później uchodzić za hetero.😁

11 minut temu, Onaaaa napisał:

Straszne i to powinno sie leczyć 😆

Dla tych co tak biegają za mną to kontakt ze mną jest jak ćpanie amfy, bo chyba daję im jakieś emocje poprzez swoją wyrazistość. I tak już zostanie przyzwyczaj się 😆

8 minut temu, salix napisał:

Śmieszne to jest udawanie przed jeżem ze to nie ty w nocy dawałeś popis swoich możliwości wygląda to tak  jakby ktoś próbował wmówić wszystkim, że nie zjadł czekolady, mając pół tabliczki rozmazanej na brodzie. Ewidentnie to byłeś ty widzieli to wszyscy, łącznie z jeżem tylko wy dwoje udajecie, że nagle pojawił ktoś kto wiernie odtwarza twoje zwyrolskie teksty.

Jeszcze i ty 😅Czego oczekujesz ode mnie, bo zachowujesz się jakbym wziął od ciebie łapówkę i się nie wywiązał. 😁

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Dla tych co tak biegają za mną to kontakt ze mną jest jak ćpanie amfy, bo chyba daję im jakieś emocje poprzez swoją wyrazistość. I tak już zostanie przyzwyczaj się 😆

Normalni ludzie ci jadą za kazi i inne zazwierzęcenia. Jeśli ty to odbierasz za celebryctwo to nawet śmiać się nie wypada.

14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Raczej nie wącha się z nim przy każdej okazji.

Ty musisz poczekać jeszcze i masz w tym wprawę, bo całe dnie czekasz jak się tylko pojawię od lat . 😁Ciekawe czy zdajesz sobie z tego sprawę że swojego zachowania.😆

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Normalni ludzie ci jadą za kazi i inne zazwierzęcenia. Jeśli ty to odbierasz za celebryctwo to nawet śmiać się nie wypada.

A którzy to normalni, bo zachowują się jak po alkoholu albo po dragach lub jakby im się leki na głowę skończyły 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się