salix 474 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Jeszcze i ty Czego oczekujesz ode mnie, bo zachowujesz się jakbym wziął od ciebie łapówkę i się nie wywiązał. Chcę, żebyś się w końcu przyznał bo bez tego jeż nigdy nie przyjmie do wiadomości że to byłeś ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Chcę, żebyś się w końcu przyznał bo bez tego jeż nigdy nie przyjmie do wiadomości że to byłeś ty. W ogóle kiepskim pomysłem jest próbować coś na mnie wymusić więc tylko stracisz czas ze mną zamiast spożytkować go z rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 540 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: A którzy to normalni, bo zachowują się jak po alkoholu albo po dragach lub jakby im się leki na głowę skończyły Nikt tu nie wypisuje jakichś kazi fantazji, albo sporadycznie z randomowych nicków są takie odpały. 99 procent tutaj jest pewnie normalniejszych od ciebie, a to już jest wynik trudny do osiągnięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 19 Napisano 3 godziny temu Ta sama osoba, do którą rzekomo zapraszałem na randkę we Wrocławiu. 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: A kto sprzedał ci informacje, że mąż mnie bił i dlaczego cały czas mnie hejtujesz? Tam poza tym, to z czego żyjesz, jak codziennie piszesz na milionie nicków i wyzywasz mnie ciągle od łysych? Co ty chcesz w ten sposób udowodnić chudy smarku z garnkiem na głowie, coś tam mający pod nosem? Milion nicków kobiecych, tysiąc hejtów, i już nie liczę kobiet, które tutaj się już nie udzielają. A do Anastazji też jeździłeś z tym garnkiem na głowie? Licytujemy się dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nikt tu nie wypisuje jakichś kazi fantazji, albo sporadycznie z randomowych nicków są takie odpały. 99 procent tutaj jest pewnie normalniejszych od ciebie, a to już jest wynik trudny do osiągnięcia. Pewnie ten co ma potężne problemy się wysłowić w czytelny sposób jest wg. ciebie normalny , albo jakaś baba która wyzywa i panikuje po alkoholu. A może ty jesteś normalny biegający za ludźmi i rozliczający ich. Nudny jesteś i tyle. Naura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 439 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: W ogóle kiepskim pomysłem jest próbować coś na mnie wymusić więc tylko stracisz czas ze mną zamiast spożytkować go z rodziną. Ale to były twoje wpisy i ohydne hejtowanie Śliwki, Libeda i Krejzi. Chyba pierwsza cię rozpoznałam, bo nawet nie potrafiłeś zmienić stylu i emot na końcu zdania. Wiem, coś się nam wydawało i powinniśmy brać różowe tabletki Ale każdy widział i swoje wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 474 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: W ogóle kiepskim pomysłem jest próbować coś na mnie wymusić więc tylko stracisz czas ze mną zamiast spożytkować go z rodziną. Ja na tobie nic nie wymuszam apeluję tylko do resztek twojego honoru, o ile w ogóle coś tam jeszcze zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 439 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, a910f222607748 napisał: Ta sama osoba, do którą rzekomo zapraszałem na randkę we Wrocławiu. Żeby to była jedna randka. Potraktuj kosz godnie jak przystało na faceta i wylecz się z obsesji na moim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 0 Napisano 3 godziny temu Skoro podobno masz przyzwolenie na hejtowanie i podobno kazdy ci na to pozwala i wspiera, to jaki problem teraz wprost napisać tak/nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 19 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Żeby to była jedna randka. Potraktuj kosz godnie jak przystało na faceta i wylecz się z obsesji na moim punkcie. Potraktuj kosz niegodnie jak przystało na 60-letnią babę i wylecz się z obsesji na moim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja na tobie nic nie wymuszam apeluję tylko do resztek twojego honoru, o ile w ogóle coś tam jeszcze zostało. Apelować to ty możesz w sądzie i chyba coś ci się pomerdało jeżeli chcesz mówić obcym ludziom co mają robić w dodatku w takiej kloace jak tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 540 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Gеt Out napisał: Pewnie ten co ma potężne problemy się wysłowić w czytelny sposób jest wg. ciebie normalny , albo jakaś baba która wyzywa i panikuje po alkoholu. A może ty jesteś normalny biegający za ludźmi i rozliczający ich. Nudny jesteś i tyle. Naura Oczywiście że wszystkie wymienione osoby są o lata świetlne bardziej normalne od fantasty niefajnych rzeczy z dziećmi. Naura. Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 19 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ale to były twoje wpisy i ohydne hejtowanie Śliwki, Libeda i Krejzi. Śliwki, Libeda (gej) i Krejzi poradzą sobie bez twojej pomocy, węglokolopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 443 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Załamana Ula napisał: Witajcie serdecznie. Chciałam opisać problem z moim partnerem. Jesteśmy razem od dwóch lat, on jest po rozwodzie. Na początku było między nami wspaniałe. Partner był kochający i czuły. Z biegem czasu stał się coraz bardziej agresywny. Wyzywa mnie od najgorszych, ostatnio prawie podniósł na mnie rękę. Po wszystkim przeprasza i obiecuje, że więcej tego nie zrobi. Mija kilka dni i znów pretensje, wyzwiska za nic. Partner ma problemy z potencją i zastanawiam się czy leczenie w tym kierunku może nam pomóc. jesli ci zalezy to rozmawiaj i nie odpuszczaj tematu. agresja nie bierze sie z powietrza to jest reakcja obronna. faceci nie bardzo umieją dosrywac czy punktowac kiedy czują sie zagrozeni, wyglada tak jakby ciebie sie obawial. nikt z forum nie ma szklanej kuli, poza kilkoma kafeteriankami, ktore i tak nie umią czytac tajemnic i tylko rozmowa moze go otworzyc. jesli ci zalezy, zawsze mozesz odejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 44 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, salix napisał: Chcę, żebyś się w końcu przyznał bo bez tego jeż nigdy nie przyjmie do wiadomości że to byłeś ty. Może wie ale jej to obojetne jaki typ jest z charakteru póki jej łiłe liże no bo chyba taka tępa nie jest Edytowano 3 godziny temu przez bocibot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście, że wszystkie wymienione osoby są o lata świetlne bardziej normalne od fantasty niefajnych rzeczy z dziećmi. Naura. No nie przekonasz mnie że typ który ciągle bełkocze jakby był pijany albo po mocnych psychotropach jest normalny, a ty gdybyś był normalny to nie udawał byś baby i nie latał za ludźmi tyle lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 80 Napisano 3 godziny temu Ten temat nie wnosi nic nowego do sprawy, proszę się rozejść. Prysznic, piżamka i mecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, a910f222607748 napisał: Śliwki, Libeda (gej) i Krejzi poradzą sobie bez twojej pomocy, węglokolopie. Zwłaszcza jak przedawkują alko albo leki im się skończą to sobie poradzą chyba widzieć mnie w kilku miejscach na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 540 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: No nie przekonasz mnie że typ który ciągle bełkocze jakby był pijany albo po mocnych psychotropach jest normalny, a ty gdybyś był normalny to nie udawał byś baby i nie latał za ludźmi tyle lat. Nie mam nawet 1 procenta ambicji przekonywać cię do czegokolwiek, skoro przed opowieściami o dzieciach masz u podstaw problem z rozpoznawaniem płci. To jest jakieś potężne kombo w twoim przypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 540 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ten temat nie wnosi nic nowego do sprawy, proszę się rozejść. Prysznic, piżamka i mecz. Nie ma podstaw dla chociaż jednego brokuła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie mam nawet 1 procenta ambicji przekonywać cię do czegokolwiek, skoro przed opowieściami o dzieciach masz u podstaw problem z rozpoznawaniem płci. To jest jakieś potężne kombo w twoim przypadku. Codziennie mnie próbujesz do czegoś przekonać i w dodatku przebierasz się za babę zboku więc zaprzeczasz sam sobie. Lecz nogi bo na głowę za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 80 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie ma podstaw dla chociaż jednego brokuła? To są, prosze ciebie, mocno nieświeże, odgrzewane kotlety. Dzień świstaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 0 Napisano 3 godziny temu To jest ten moment jezyku, ze musisz pewne sprawy przepracować. Mam namiar na dobrego terapeutę jesli jesteś z okolic Kato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: No nie przekonasz mnie że typ który ciągle bełkocze jakby był pijany albo po mocnych psychotropach jest normalny, a ty gdybyś był normalny to nie udawał byś baby i nie latał za ludźmi tyle lat. Halo, gaźnik, przecież to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 439 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, a910f222607748 napisał: Śliwki, Libeda (gej) i Krejzi poradzą sobie bez twojej pomocy, węglokolopie. I twojego garnka na głowie. Ty jesteś do tego stopnia bezczelny, że z nicku Dumbolev hejtowałeś gapę, nazywając go autystykiem. A kiedyś po alkoholu lub zażyciu czegoś chwaliłeś się na forum, że "Właśnie byłeś u Nimfy, był seks, ale ona leżała jak kłoda" 🫣Juz nie wspomnę, że z innych nicków przebierańcu obrażasz Dumbo, a później piszesz z nią na messengerze. Powiedz mi jedno =Czy ktoś jest cię w stanie zdiagnozować? Czy to jakaś choroba psychiczna i masz na to diagnozę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: I twojego garnka na głowie. Ty jesteś do tego stopnia bezczelny, że z nicku Dumbolev hejtowałeś gapę, nazywając go autystykiem. A kiedyś po alkoholu lub zażyciu czegoś chwaliłeś się na forum, że "Właśnie byłeś u Nimfy, był seks, ale ona leżała jak kłoda" 🫣Juz nie wspomnę, że z innych nicków przebierańcu obrażasz Dumbo, a później piszesz z nią na messengerze. Powiedz mi jedno =Czy ktoś jest cię w stanie zdiagnozować? Czy to jakaś choroba psychiczna i masz na to diagnozę? Co to jest garnek na głowie, od tego zacznijmy? I od puchacza Dumboleva, bo dalej mi się nie chce czytać. To jest garnek na głowie, bo coś ci się mogło pomylić? Ile razy gunia pomylił cię z dzikiem albo workiem treningowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 1 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ten temat nie wnosi nic nowego do sprawy Jak wszystkie inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 439 Napisano 2 godziny temu Nikogo takiego przebrany Moon za babę nie znam o tym nazwisku. Twoje zaloty i próba ośmieszenia mnie świadczą tylko kim jesteś Śmieszne, że chłopak o wzroście 160 cm i wadze 50 kg startuje do baby o wzroście 175, gdzie jest na jednego strzała To, że biła cie matka i ojciec to twój problem, ale skończ wymyślać i hejtować, bo nie masz zielonego pojęcia o moim życiu, ani żadne z innych Zastanawia mnie, co Elka dała ci w zamian, że przestałeś ją dręczyć i hejtować. Ale to już chyba sami wiecie, a my się możemy tylko domyślić ty chucherko z metra cięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nikogo takiego przebrany Moon za babę nie znam o tym nazwisku. Twoje zaloty i próba ośmieszenia mnie świadczą tylko kim jesteś Śmieszne, że chłopak o wzroście 160 cm i wadze 50 kg startuje do baby o wzroście 175, gdzie jest na jednego strzała To, że biła cie matka i ojciec to twój problem, ale skończ wymyślać i hejtować, bo nie masz zielonego pojęcia o moim życiu, ani żadne z innych Zastanawia mnie, co Elka dała ci w zamian, że przestałeś ją dręczyć i hejtować. Ale to już chyba sami wiecie, a my się możemy tylko domyślić ty chucherko z metra cięty Ale elcie to ty szanuj. To jak, masz pomysł co zrobić z tymi przemarzniętymi pelargoniami?:( Edytowano 2 godziny temu przez Szon patroI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 0 Napisano 2 godziny temu Leze w łóżeczku lecę spiulkolotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach