Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Gеt Out napisał:

Jeszcze i ty 😅Czego oczekujesz ode mnie, bo zachowujesz się jakbym wziął od ciebie łapówkę i się nie wywiązał. 😁

Chcę, żebyś się w końcu przyznał bo bez tego jeż nigdy nie przyjmie do wiadomości że to byłeś ty.

Przed chwilą, salix napisał:

Chcę, żebyś się w końcu przyznał bo bez tego jeż nigdy nie przyjmie do wiadomości że to byłeś ty.

W ogóle kiepskim pomysłem jest próbować coś na mnie wymusić więc tylko stracisz czas ze mną zamiast spożytkować go z rodziną.😆

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

A którzy to normalni, bo zachowują się jak po alkoholu albo po dragach lub jakby im się leki na głowę skończyły 😁

Nikt tu nie wypisuje jakichś kazi fantazji, albo sporadycznie z randomowych nicków są takie odpały. 99 procent tutaj jest pewnie normalniejszych od ciebie, a to już jest wynik trudny do osiągnięcia.

Ta sama osoba, do którą rzekomo zapraszałem na randkę we Wrocławiu. 😄 

20 minut temu, 250GodzinTak napisał:

😄A kto sprzedał ci informacje, że mąż mnie bił i dlaczego cały czas mnie hejtujesz? Tam poza tym, to z czego żyjesz, jak codziennie piszesz na milionie nicków i wyzywasz mnie ciągle od łysych? Co ty chcesz w ten sposób udowodnić chudy smarku z garnkiem na głowie, coś tam mający pod nosem? Milion nicków kobiecych, tysiąc hejtów, i już nie liczę kobiet, które tutaj się już nie udzielają. 

A do Anastazji też jeździłeś z tym garnkiem na głowie? 😄

Licytujemy się dalej? 🚑

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Nikt tu nie wypisuje jakichś kazi fantazji, albo sporadycznie z randomowych nicków są takie odpały. 99 procent tutaj jest pewnie normalniejszych od ciebie, a to już jest wynik trudny do osiągnięcia.

Pewnie ten co ma potężne problemy się wysłowić w czytelny sposób jest wg. ciebie normalny , albo jakaś baba która wyzywa i panikuje po alkoholu. 😁A może ty jesteś normalny biegający za ludźmi i rozliczający ich. Nudny jesteś i tyle.  Naura 😁

W ogóle kiepskim pomysłem jest próbować coś na mnie wymusić więc tylko stracisz czas ze mną zamiast spożytkować go z rodziną.😆

Ale to były twoje wpisy i ohydne hejtowanie Śliwki, Libeda i Krejzi. Chyba pierwsza cię rozpoznałam, bo nawet nie potrafiłeś zmienić stylu i emot na końcu zdania. 

Wiem, coś się nam wydawało i powinniśmy brać różowe tabletki ☺️😄

Ale każdy widział i swoje wie. 

Ja na tobie nic nie wymuszam apeluję tylko do resztek twojego honoru, o ile w ogóle coś tam jeszcze zostało.

4 minuty temu, a910f222607748 napisał:

Ta sama osoba, do którą rzekomo zapraszałem na randkę we Wrocławiu. 😄 

Żeby to była jedna randka. Potraktuj kosz godnie jak przystało na faceta i wylecz się z obsesji na moim punkcie. 

Skoro podobno masz przyzwolenie na hejtowanie i podobno kazdy ci na to pozwala i wspiera, to jaki problem teraz wprost napisać tak/nie??

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Żeby to była jedna randka. Potraktuj kosz godnie jak przystało na faceta i wylecz się z obsesji na moim punkcie. 

Potraktuj kosz niegodnie jak przystało na 60-letnią babę i wylecz się z obsesji na moim punkcie. 

1 minutę temu, salix napisał:

Ja na tobie nic nie wymuszam apeluję tylko do resztek twojego honoru, o ile w ogóle coś tam jeszcze zostało.

Apelować to ty możesz w sądzie i chyba coś ci się pomerdało jeżeli chcesz mówić obcym ludziom co mają robić w dodatku w takiej kloace jak tutaj.😁

5 minut temu, Gеt Out napisał:

Pewnie ten co ma potężne problemy się wysłowić w czytelny sposób jest wg. ciebie normalny , albo jakaś baba która wyzywa i panikuje po alkoholu. 😁A może ty jesteś normalny biegający za ludźmi i rozliczający ich. Nudny jesteś i tyle.  Naura 😁

Oczywiście że wszystkie wymienione osoby są o lata świetlne bardziej normalne od fantasty niefajnych rzeczy z dziećmi. Naura.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ale to były twoje wpisy i ohydne hejtowanie Śliwki, Libeda i Krejzi. 

Śliwki, Libeda (gej) i Krejzi poradzą sobie bez twojej pomocy, węglokolopie. 😄 

1 godzinę temu, Załamana Ula napisał:

Witajcie serdecznie. Chciałam opisać problem z moim partnerem. Jesteśmy razem od dwóch lat, on jest po rozwodzie. Na początku było między nami wspaniałe. Partner był kochający i czuły. Z biegem czasu stał się coraz bardziej agresywny. Wyzywa mnie od najgorszych, ostatnio prawie podniósł na mnie rękę. Po wszystkim przeprasza i obiecuje, że więcej tego nie zrobi. Mija kilka dni i znów pretensje, wyzwiska za nic. Partner ma problemy z potencją i zastanawiam się czy leczenie w tym kierunku może nam pomóc. 

jesli ci zalezy to rozmawiaj i nie odpuszczaj tematu. agresja nie bierze sie z powietrza  to jest reakcja obronna. faceci nie bardzo umieją dosrywac czy punktowac kiedy czują sie zagrozeni, wyglada tak jakby ciebie sie obawial. nikt z forum nie ma szklanej kuli, poza kilkoma kafeteriankami, ktore i tak nie umią czytac tajemnic i tylko rozmowa moze go otworzyc. jesli ci zalezy, zawsze mozesz odejsc

12 minut temu, salix napisał:

Może wie ale jej to obojetne jaki typ jest z charakteru póki jej łiłe liże no bo chyba taka tępa nie jest 

Edytowano przez bocibot
  • Thanks 1

Oczywiście, że wszystkie wymienione osoby są o lata świetlne bardziej normalne od fantasty niefajnych rzeczy z dziećmi. Naura.

No nie przekonasz mnie że typ który ciągle bełkocze jakby był pijany albo po mocnych psychotropach jest normalny, a ty gdybyś był normalny to nie udawał byś baby i nie latał za ludźmi tyle lat. 😁

2 minuty temu, a910f222607748 napisał:

Zwłaszcza jak przedawkują alko albo leki im się skończą to sobie poradzą chyba widzieć mnie w kilku miejscach na raz 😁

Przed chwilą, Gеt Out napisał:

No nie przekonasz mnie że typ który ciągle bełkocze jakby był pijany albo po mocnych psychotropach jest normalny, a ty gdybyś był normalny to nie udawał byś baby i nie latał za ludźmi tyle lat. 😁

Nie mam nawet 1 procenta ambicji przekonywać cię do czegokolwiek, skoro przed opowieściami o dzieciach masz u podstaw problem z rozpoznawaniem płci. To jest jakieś potężne kombo w twoim przypadku. 

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Ten temat nie wnosi nic nowego do sprawy, proszę się rozejść. Prysznic, piżamka i mecz.

Nie ma podstaw dla chociaż jednego brokuła?

Nie mam nawet 1 procenta ambicji przekonywać cię do czegokolwiek, skoro przed opowieściami o dzieciach masz u podstaw problem z rozpoznawaniem płci. To jest jakieś potężne kombo w twoim przypadku. 

Codziennie mnie próbujesz do czegoś przekonać i w dodatku przebierasz się za babę zboku więc zaprzeczasz sam sobie. Lecz nogi bo na głowę za późno 😅

Nie ma podstaw dla chociaż jednego brokuła?

To są, prosze ciebie, mocno nieświeże, odgrzewane kotlety. Dzień świstaka.

To jest ten moment jezyku, ze musisz pewne sprawy przepracować. Mam namiar na dobrego terapeutę jesli jesteś z okolic Kato.

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Halo, gaźnik, przecież to ty. 

7 minut temu, a910f222607748 napisał:

😄I twojego garnka na głowie. Ty jesteś do tego stopnia bezczelny, że z nicku Dumbolev hejtowałeś gapę, nazywając go autystykiem. A kiedyś po alkoholu lub zażyciu czegoś chwaliłeś się na forum, że "Właśnie byłeś u Nimfy, był seks, ale ona leżała jak kłoda" 🫣Juz nie wspomnę, że z innych nicków przebierańcu obrażasz Dumbo, a później piszesz z nią na messengerze. 

Powiedz mi jedno =Czy ktoś jest cię w stanie zdiagnozować? Czy to jakaś choroba psychiczna i masz na to diagnozę? 👋🚑

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

😄I twojego garnka na głowie. Ty jesteś do tego stopnia bezczelny, że z nicku Dumbolev hejtowałeś gapę, nazywając go autystykiem. A kiedyś po alkoholu lub zażyciu czegoś chwaliłeś się na forum, że "Właśnie byłeś u Nimfy, był seks, ale ona leżała jak kłoda" 🫣Juz nie wspomnę, że z innych nicków przebierańcu obrażasz Dumbo, a później piszesz z nią na messengerze. 

Powiedz mi jedno =Czy ktoś jest cię w stanie zdiagnozować? Czy to jakaś choroba psychiczna i masz na to diagnozę? 👋🚑

Co to jest garnek na głowie, od tego zacznijmy? I od puchacza Dumboleva, bo dalej mi się nie chce czytać. 
To jest garnek na głowie, bo coś ci się mogło pomylić?

Ile razy gunia pomylił cię z dzikiem albo workiem treningowym?

Nikogo takiego przebrany Moon za babę nie znam o tym nazwisku. Twoje zaloty i próba ośmieszenia mnie świadczą tylko kim jesteś 🚑

Śmieszne, że chłopak o wzroście 160 cm i wadze 50 kg startuje do baby o wzroście 175, gdzie jest na jednego strzała 😄To, że biła cie matka i ojciec to twój problem, ale skończ wymyślać i hejtować, bo nie masz zielonego pojęcia o moim życiu, ani żadne z innych 🚑

Zastanawia mnie, co Elka dała ci w zamian, że przestałeś ją dręczyć i hejtować. Ale to już chyba sami wiecie, a my się możemy tylko domyślić ty chucherko z metra cięty 😄😄

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nikogo takiego przebrany Moon za babę nie znam o tym nazwisku. Twoje zaloty i próba ośmieszenia mnie świadczą tylko kim jesteś 🚑

Śmieszne, że chłopak o wzroście 160 cm i wadze 50 kg startuje do baby o wzroście 175, gdzie jest na jednego strzała 😄To, że biła cie matka i ojciec to twój problem, ale skończ wymyślać i hejtować, bo nie masz zielonego pojęcia o moim życiu, ani żadne z innych 🚑

Zastanawia mnie, co Elka dała ci w zamian, że przestałeś ją dręczyć i hejtować. Ale to już chyba sami wiecie, a my się możemy tylko domyślić ty chucherko z metra cięty 😄😄

Ale elcie to ty szanuj.

To jak, masz pomysł co zrobić z tymi przemarzniętymi pelargoniami?:(

Edytowano przez Szon patroI

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się