Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carewicz rzeczywistości

Kto głosował na Hołownię?

Polecane posty

Na innego typa moja sis na KO

Edytowano przez bocibot

1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Najbardziej pragmatyczna z tej całej garstki...

Jako dawny MKM i kolejowa sierota dworcowa czuję z nią duchową więź 😁

ja : ) nad Zandbergiem też się zastanawiałam, ale myślałam, że ma mniejsze szanse... na kolejną ture nie poszlam

Edytowano przez yeya

Ja tylko na tych, co mają największą szansę rozliczyć złodziei, ewentualnie zmusić ich do kompromitujących ucieczek z kraju. Wiadomo kto to był w 2023 🙂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja tylko na tych, co mają największą szansę rozliczyć złodziei, ewentualnie zmusić ich do kompromitujących ucieczek z kraju. Wiadomo kto to był w 2023 🙂

Trzasku po kolejnej klęsce jest na politycznym marginesie.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No to był dramat, nie powiem. 

Czemu dramat, polityczna rzeczywistość. Prezydent Warszawy to max co może osiągnąć. Tusk go skreślił, teraz wyżej notowany jest Sikorski.

ONET:

Afera Collegium Humanum. Służby zabezpieczyły dokumenty z podpisem Szymona Hołowni.

W czwartek przed południem do Urzędu Miasta Otwocka weszli funkcjonariusze służb działających na polecenie Prokuratury Regionalnej w Katowicach. Jak ustaliły "Super Express" i Radio Eska, śledczy zabezpieczyli dokumenty zawierające oryginalne podpisy Szymona Hołowni. Akcja miała związek ze śledztwem dotyczącym Collegium Humanum.

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

1 godzinę temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Zandberga

1 godzinę temu, yeya napisał:

Zandbergiem

masakra jak mozna glosowac na bolszewika ?

ten chlop cale zycie zyje na panstowym wikcie chce oblozyc wszystkich dwa razy wiekszymi pdoatkami zeby pozniej te kase rozdawac nierobom i mopsiarzom. raz w debacie powiedzial ze jak ktos ma w domu basen to powinni mu zabrac kase i wybudowac z niej osrodek zdrowia bo po co mu basen i jak ma to znaczy ze ma za duzo pieniedzy 😄

w takim systemie nikt nie bedzie pracowal bo po co jak niepracujacy beda mieli to samo co pracujacy on ma poglady jak lenin. 

59 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Czemu dramat, polityczna rzeczywistość. Prezydent Warszawy to max co może osiągnąć. Tusk go skreślił, teraz wyżej notowany jest Sikorski.

i ty ludzi wyzywasz od lewakow i chcesz glosowac na zandberga ? typowa dla pisiorow logika popieraja skrajna lewice a innych nazywaja lewakami bo im gej nie przeszkadza

4 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

i ty ludzi wyzywasz od lewakow i chcesz glosowac na zandberga ? typowa dla pisiorow logika popieraja skrajna lewice a innych nazywaja lewakami bo im gej nie przeszkadza

Przetrzyj okulary i przeczytaj jeszcze kilka razy - "Lepiej na Zandberga niż na Czarzastego." Jeśli wyczytałeś z tego krótkiego i nieskomplikowanego tekstu, że chcę głosować na Zandberga to może warto odwiedzić lekarza od głowy...

Edytowano przez carewicz rzeczywistości

2 godziny temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Kto głosował na Hołownię?

👽🤡💩

Tylko 4,99% głosów. W porównaniu do 14,40% Trzeciej Drogi to tragicznie mało.

Co takiego się stało, że tak szybko stracił na popularności?

Edytowano przez carewicz rzeczywistości

17 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał:

Uprasza się o czytanie ze zrozumieniem. "Lepiej na Zandberga niż na Czarzastego."

nie nie lepiej czarzasty to cynik i pragmatyk sprzedac chcial ustawe przez rywina on sie z kazdym dogada a zandberg to bolszewik twardoglowy komunista cche wprowadzenia komunistycznego rezimu jak w wenezuelii gdzie wszystko bedzie panstowe taki pis tylko razy 10 

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

nie nie lepiej czarzasty to cynik i pragmatyk sprzedac chcial ustawe przez rywina on sie z kazdym dogada a zandberg to bolszewik twardoglowy komunista cche wprowadzenia komunistycznego rezimu jak w wenezuelii gdzie wszystko bedzie panstowe taki pis tylko razy 10 

Jeden i drugi bez większego znaczenia więc jeśli ktoś czuje pociąg do skrajnej lewicy to lepiej na komunistycznego idealistę niż moskiewskiego postkomucha.

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Na tych, którzy postanowili zatrzymać wszelkie inwestycje za to obsadzili stołki. Dzięki, śliwka!

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Na tych, którzy postanowili zatrzymać wszelkie inwestycje za to obsadzili stołki. Dzięki, śliwka!

jakie inwestycie zatrzymali inwestycje dawtony na tych dzialkach kupionych 😄 ?

zadnych inwestycji nie bylo albo propagandowe jak przekop mierzei i gdzie te statki jak sie pytam 😄 ?

jeebac holownie laleczke czuki, ale tez stanoskiego hipokryte, plugawego, i marie rokite podstarzalego zyda ekscentryka, jeeebac po rowno lewice i prawice. hjehehehehe

4 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

jakie inwestycie zatrzymali inwestycje dawtony na tych dzialkach kupionych 😄 ?

zadnych inwestycji nie bylo albo propagandowe jak przekop mierzei i gdzie te statki jak sie pytam 😄 ?

O porcie w Świnoujściu sobie poczytaj. Ale nie z profilu partii. CPK kombinują tak samo z przeprojektowaniem.  W atomie też rozwalili umowy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się