Spaghetti... 371 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: To z buniem jeden wuj Cóż nic nie poradzę na to, że jest inaczej niż bym chciał Zakochałem się i tyle. Niech mi przejdzie. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Cóż nic nie poradzę na to, że jest inaczej niż bym chciał No cóż. Życie ci niemiłe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 371 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: No cóż. Życie ci niemiłe xD Mam to gdzieś, przynajmniej jestem szczery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Mam to gdzieś, przynajmniej jestem szczery No cóż z miłościom nie wygrasz. Będziesz musiał bunia pokonać na walkę jeleni przed ambono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 371 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: No cóż z miłościom nie wygrasz. Będziesz musiał bunia pokonać na walkę jeleni przed ambono Nie pokonam są razem i tyle , nie będę walczył o zajętą kobietę no way Życzę jej jednak wszystkiego co najlepsze jest mega fajna Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Nie pokonam są razem i tyle , nie będę walczył o zajętą kobietę no way Bunio nie musi wiedzieć że ja walisz po rogach. Nje pierwszy raz go zdradza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu A jurna lania więc korzystaj z owsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: No cóż z miłościom nie wygrasz. Będziesz musiał bunia pokonać na walkę jeleni przed ambono Polecam tyły kamienicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Polecam tyły kamienicy. Seksi dùpa by salowej zamarzla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach