Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rocket

Brązowy, Granat, Czerń - barwa podstawowa, mam 50. Bordo tak, co to k* BRCB?

Polecane posty

Błękit, Róż, Czerwień, Biel. xd ŻÓŁĆ = SŁOŃCE

8 minut temu, yeya napisał:

Tu jest sporo informacji

Wyobraź sobie, że spośród wszystkich ludzi wybrałem właśnie Cię, Abyś oceniło z perspektywy szczególnej, ogół mojej postaci posługując się kolorystyką. Nadaj mi imię koloru 🙂 🙂 

23 minuty temu, Rocket napisał:

Wyobraź sobie, że spośród wszystkich ludzi wybrałem właśnie Cię, Abyś oceniło z perspektywy szczególnej, ogół mojej postaci posługując się kolorystyką. Nadaj mi imię koloru 🙂 🙂 

Niebieski : ) blue rocket

albo niebieski mechaniczny ptak 

Edytowano przez yeya
  • Thanks 1

3 minuty temu, yeya napisał:

Niebieski : ) blue rocket

tak, wyobraź sobie teraz, że chcesz skonstruować wypowiedź, która mnie opisuje, bo to, że opis mnie opisuje, wedle twoich predyspozycjyji psychicznych jest bezsprzeczne. Bez żadnych podtekstów. To jest mój ulubiony kolor. Teraz powiedz jak mnie widzisz w świecie, który oglądasz na co dzień? 🙂  bez urazy, nie jestem psychologiem, po porostu odpowiedz spontanicznie

6 minut temu, Rocket napisał:

tak, wyobraź sobie teraz, że chcesz skonstruować wypowiedź, która mnie opisuje, bo to, że opis mnie opisuje, wedle twoich predyspozycjyji psychicznych jest bezsprzeczne. Bez żadnych podtekstów. To jest mój ulubiony kolor. Teraz powiedz jak mnie widzisz w świecie, który oglądasz na co dzień? 🙂  bez urazy, nie jestem psychologiem, po porostu odpowiedz spontanicznie

Wybacz, ale mam za mało danych a nie jestem AI i nic nie wymyślę .)

• Like 1

1 minutę temu, yeya napisał:

Wybacz, ale mam za mało danych a nie jestem AI i nic nie wymyślę .)

czyli mnie nie widzisz choć istnieję i nie jestem projekcją jakiegoś projektu marketingowego ze świadomością bliską plakatowi na sklepie mięsnym 🙂 To dobrze, przynajmniej nie próbujesz kłamać

6 minut temu, Rocket napisał:

czyli mnie nie widzisz choć istnieję i nie jestem projekcją jakiegoś projektu marketingowego ze świadomością bliską plakatowi na sklepie mięsnym 🙂 To dobrze, przynajmniej nie próbujesz kłamać

Widzę postać o której mało wiem... mogę ją (Ciebie nazwać jakimś kolorem) ale na ten moment to tyle. Od ogółu do szczegółu... tych szczegółów brakuje. : ) dobranoc 

Edytowano przez yeya

Przed chwilą, yeya napisał:

Widzę postać o której mało wiem... mogę ją (Ciebie nazwać jakimś kolorem) ale na ten moment to tyle. 

był niebieski, kolory są czysto abstrakcyjne, nie można ich nazwać ówcześnie ich nie widząc, zupełnie jak byty postaci, których nie zobaczysz, jak mnie. Uruchom swoją wyobraźnię, na moje 50, powiedzmy pół czerń pół biel, jak w miarce, jasność / ciemność, z podziałką 1 - 100 % ?

11 minut temu, Rocket napisał:

był niebieski, kolory są czysto abstrakcyjne, nie można ich nazwać ówcześnie ich nie widząc, zupełnie jak byty postaci, których nie zobaczysz, jak mnie. Uruchom swoją wyobraźnię, na moje 50, powiedzmy pół czerń pół biel, jak w miarce, jasność / ciemność, z podziałką 1 - 100 % ?

No to ja nie graficznie, a malarsko... sztalugowo na kolory patrzę : ) mogę je mieszać na palecie, ale jak dodam do niebieskiego inny kolor to może powstać coś nowego. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować