big buu 47 Napisano 1 godzinę temu Za to na półpiętrze nie jest pusto https://wykop.pl/cdn/c3201142/a2d5cabdffd22f002afebfc3a3afece3d040226f3ddf075d5f0e344ac2ceb794,w800.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 64 Napisano 1 godzinę temu Zaczyna to przypominać zgliszcza jak na ero , bo historia zawsze się powtarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 1 godzinę temu To już czas żeby przywdziać czerń i rozpocząć pieśni żałoby z powodu zgonu tego forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 1 godzinę temu Na X dzieje się dużo, każdy znajdzie coś dla siebie. To forum jest jak zombie, jeszcze się rusza ale życia w nim nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Na X dzieje się dużo, każdy znajdzie coś dla siebie. To forum jest jak zombie, jeszcze się rusza ale życia w nim nie ma. Jeszcze w nim będzie życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jeszcze w nim będzie życie. A zrobisz kolejne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: A zrobisz kolejne? Chyba nie mamy na myśli tego samego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Chyba nie mamy na myśli tego samego. Co tam słychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Święta idom trzeba ziemię sprzedać sprzątać kupić se prezenty a potem wyzerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, suse napisał: Wigilia że sztuczną pizzdą Ale za to z jednym garnkiem milionerskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, suse napisał: znowu jak w tamtym roku Wigilia że sztuczną pizzdą cię czeka Oj tamten był niezły pokój remont zrobiłem + kilka gier kupiłem + wibrator karoke + wyzerka 12 potraw ale sis dała 100£ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Еlciаа napisał: Andrzejki. Trzeba dom na szybko ogarnąć i sie szykować do wyjścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Nawet chyba czekolady miałem milka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: wibrator karoke Nie wiem jak facet może se kupić wibrator i bez żenady się tym chwalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: Nawet chyba czekolady miałem milka JA MAM CODZIENNIE MILKE JAK CHCĘ BIEDAKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: Nie wiem jak facet może se kupić wibrator i bez żenady się tym chwalic Normalnie prezent od sis se zrobiom ma 12 trybów 6 intensynosci wibracji każdy i podgrzewane oraz wyświetlacz LCD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: JA MAM CODZIENNIE MILKE JAK CHCĘ BIEDAKU Ja kupuje bialom najtanszom tabliczke lub pączki wczoraj 4szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu Jestem w stanie wydać te 7-8 zł dziennie i nawet nie brać na to kredytu ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Ale rok temu miałem 2 duże milki pewnie z kościoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Jestem w stanie wydać te 7-8 zł dziennie i nawet nie brać na to kredytu ha Człowieku ja i po 650 wydaje jak dentyste mam i zakupy Teraz sobie zrobiłem kartę kredytową 7k będę mógł wszędzie wziąć kredyt bez pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu I nie jestem milionerem pewnie jakbym był to by mnie nie było stać jak tu na srorum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: I nie jestem milionerem pewnie jakbym był to by mnie nie było stać jak tu na srorum Także mogę wjechać i wyjść z ps5 slim do sypialni za 1599 na promce a potem se wybrać 30rat albo 65" sony 4k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: Człowieku ja i po 650 wydaje jak dentyste mam i zakupy Teraz sobie zrobiłem kartę kredytową 7k będę mógł wszędzie wziąć kredyt bez pracy Oprocentowanie w skali roku ponad 20 procent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: Człowieku ja i po 650 wydaje jak dentyste mam i zakupy Teraz sobie zrobiłem kartę kredytową 7k będę mógł wszędzie wziąć kredyt bez pracy Podasz adres to ci wyśle w prezencie na wigilię w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Oprocentowanie w skali roku ponad 20 procent Bardzo mało mniej niż inflacja i okazje ostatnio kupiłem ps4 slim za 220 a kiedyś 839 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: Podasz adres to ci wyśle w prezencie na wigilię w tym roku Kup se mieszkanie lepiej a potem urzadz je i dopiero wydawaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: Także mogę wjechać i wyjść z ps5 slim do sypialni za 1599 na promce a potem se wybrać 30rat albo 65" sony 4k Tylko renta na głowę cię może uratować działaj i nie musisz nawet udawać należy ci się jak psu buda te 4 tysiaczki miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: Bardzo mało mniej niż inflacja i okazje ostatnio kupiłem ps4 slim za 220 a kiedyś 839 Dużo wiecej niż inflacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach