Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Еlciаа

Co tu takie pustki przy sobocie?

Polecane posty

Później jak wszystko będzie gotowe projekty typu cala chata rtv bibeloty lego kwiatki tekstylia kable itd to będzie kasa na czekolady a dzisiaj jak nawet nie ma kabla komponent do ps2 fat to wybór jest oczywisty 

17 minut temu, Biała czekolada tak napisał:

Najdroższe pasty do zębów miałem po kilkanaście zł 

Jak oszczędzasz na wodzie nie spuszczając  kupy to tym bardziej zębów myć nie będziesz. 

Przed chwilą, big buu napisał:

Jak oszczędzasz na wodzie nie spuszczając  kupy to tym bardziej zębów myć nie będziesz. 

Zęby myje rano i wieczorem chyba że gdzieś wychodzę indziej niż hipermarket to tesz

Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał:

Później jak wszystko będzie gotowe projekty typu cala chata rtv bibeloty lego kwiatki tekstylia kable itd to będzie kasa na czekolady a dzisiaj jak nawet nie ma kabla komponent do ps2 fat to wybór jest oczywisty 

Później nigdy nie następuje i życie się magicznie nie naprawia. To twoja ucieczka te plany gadzetowe. I tak do uṣ̌ranej śmierci bo przed zyebanym życiem i głową nie ma ucieczki.

Zęby myje rano i wieczorem chyba że gdzieś wychodzę indziej niż hipermarket to tesz

Dopiero jak ci zaczęły wypadać pewnie spanikowales i zaczales myć tyle że to trzeba było myć cały czas a nie jak już zaczęły się psuć. 

2 minuty temu, big buu napisał:

Mówię przestan kozaczyc bos biedak bez nieruchomości nawet ja jak nie miałem nieruchomości to zbieralem kase i do 270tys doszedłem i tesz nie bylo czekolad milka xxl

Dopiero jak ci zaczęły wypadać pewnie spanikowales i zaczales myć tyle że to trzeba było myć cały czas a nie jak już zaczęły się psuć. 

Nie wiesz co piszesz 

Nie wiesz co piszesz 

Oczywiście że tak bo nikt nie zmienia nawyków przed 40 tak podstawowych jak mycie zębów. Bałeś się sepsy z prochnicy powstałeś.

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Później nigdy nie następuje i życie się magicznie nie naprawia. To twoja ucieczka te plany gadzetowe. I tak do uṣ̌ranej śmierci bo przed zyebanym życiem i głową nie ma ucieczki.

Dokładnie dlatego robię system malych krokow ciagle cos ulepszam rzeczywistości az wszystko się zmienia 

W końcu nie ma miejsca m2 nie som z gumy ostatnio miałem kupon 30zl i robilem ogledziny calego mieszkania i ciężko było znaleźć co tu kupic steorzylem liste z ai i to naprawdę już drobnica lub 15 konsol na kallax czy nagrywarka bluray 

Było do wyboru ram lub akcesoria ps2 ps3 sypialni, chciałem ram ale się nie oplacalo bo na allegro lokalnie 8gb ddr4 kosztuje tyle co 4gb na allegro to tylko bym zmarnowal kupon

2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

Oczywiście że tak bo nikt nie zmienia nawyków przed 40 tak podstawowych jak mycie zębów. Bałeś się sepsy z prochnicy powstałeś.

To bym miał wszystkie popsute jak przemek a nie tylko te zlamane od makowca czy obok poprzedniej kanalowki od bonty batona 

Od początku mówiłem że zrobię zęby jak zarobie zarobiłem 3000 to zrobiłem 

3 minuty temu, Biała czekolada tak napisał:

Nie wiesz co piszesz 

Dobrze że myjesz i życzę powodzenia ale pozwól że jednak będę się posługiwał podstawową  logiką. Makowiec ci zęba nie załatwil. Jakbyś przez całe życie mył 2 razy dziennie to nie miałbyś takich problemów z zębami. Ale znając twoje podejście do oszczędzania wody ja w to nie wierzę . 

Huh?

No u mnie ciągle upgrejd rzeczywistości wy nie widzicie ale u mnie się zmienia wszystko w chacie moja ogarnietosc look tesz wszystko po trochu 

40 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał:

Nic się kսrwa nie uczycie...

Tak właśnie mi się wydawało że to ty.

1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał:

To bym miał wszystkie popsute jak przemek a nie tylko te zlamane od makowca czy obok poprzedniej kanalowki od bonty batona 

Od początku mówiłem że zrobię zęby jak zarobie zarobiłem 3000 to zrobiłem 

Mnie to guwno obchodzi nie tlumacz się. Po prostu prokrastynacje uprawiam pol życia więc nawet twoja prochnica jest lepsza w tym momencie niż obowiązki. A knura olej bo to bezbek i oszołom Totalny któremu się coś odkleiło i zapomniał że jest knurem opasłym

1 minutę temu, big buu napisał:

Dobrze że myjesz i życzę powodzenia ale pozwól że jednak będę się posługiwał podstawową  logiką. Makowiec ci zęba nie załatwil. Jakbyś przez całe życie mył 2 razy dziennie to nie miałbyś takich problemów z zębami. Ale znając twoje podejście do oszczędzania wody ja w to nie wierzę . 

Moja siostra myje jak szalona po kazdym posilku bo dentysta w uk drogi i ma prawie wszystkie latane nic nie wiesz o zębach czasem lecom od ciazy cukrzycy zlamiom się na skorupce orzecha jak u mnie czy ci wejdzie wiorek z batona i nie zauwazysz a potem po prostu wyplujesz z krwiom i dziura na wylot

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Tak właśnie mi się wydawało że to ty.

Multikonto malowanego? 

No u mnie ciągle upgrejd rzeczywistości wy nie widzicie ale u mnie się zmienia wszystko w chacie moja ogarnietosc look tesz wszystko po trochu 

Hajs zawsze człowieka uszczęśliwi. To też prawda. Bez kasy to se nie poskacze nikt w apgrejdzu ale są tacy którzy pjerdola że im nie zależy na hajsie. Oni po prostu maja jej za dużo i się nudzą.

1 godzinę temu, Pokraka napisał:

Andrzejki. 

Trzeba dom na szybko ogarnąć i sie szykować do wyjścia. 😏

Dzieci miały w szkołach wczoraj. 😄

4 minuty temu, big buu napisał:

życzę powodzenia

Ja tobie tesz w oszczędności na mieszkanie bys wreszcie się wyprowadzil od matki i miał takie problemy jak zakup narożnika 

Hajs zawsze człowieka uszczęśliwi. To też prawda. Bez kasy to se nie poskacze nikt w apgrejdzu ale są tacy którzy pjerdola że im nie zależy na hajsie. Oni po prostu maja jej za dużo i się nudzą.

No jakias pula musi być typu nie musisz mieć 200$ na kabel wystarczy 14zl ale to 14zl jednak musisz mieć 

I nie zależy na hajsie ale mając kompletne 0 stoisz w miejscu 

Moja siostra myje jak szalona po kazdym posilku bo dentysta w uk drogi i ma prawie wszystkie latane nic nie wiesz o zębach czasem lecom od ciazy cukrzycy zlamiom się na skorupce orzecha jak u mnie czy ci wejdzie wiorek z batona i nie zauwazysz a potem po prostu wyplujesz z krwiom i dziura na wylot

Po zjedzeniu trzeba odczekać minimum 30 min żeby umyć.

To jest niemożliwe żebyś po ssraniu nie spuszczał kupy jednocześnie zużywał wode myjąc zeby 2 razy dziennie. 

Zacząłeś myć lecz dopiero jak ci zaczęły  wypadać. W to wierzę . 

To jest niemożliwe żebyś po ssraniu nie spuszczał kupy jednocześnie zużywał wode myjąc zeby 2 razy dziennie. 

Może ty się pochwal swoimi zwyczajami Czadzie świński 

1 minutę temu, big buu napisał:

Ty masz swoje urojone rzeczywistości jak przemek i się mocno zdziwisz bo nikt nie przyjdzie ciebie poglaskac po głowie tylko ci jeszcze grzywnę dopítolom 

Może ty się pochwal swoimi zwyczajami Czadzie świński 

Spłukuje wodę po każdej kupie. Starczy , czy mam kał w siatkach wynosić jak rodzina naszego milionera? 

Jak mi gostek wciska że od makowca czy batona mu się ukruszyl ząb to mam przytakiwać żeby milionera nie urazić? Bo jak powiem prawdę to ja go obrażam i się wywyższam? Ty też się kobieto ogarnij może. 

Ty masz swoje urojone rzeczywistości jak przemek i się mocno zdziwisz bo nikt nie przyjdzie ciebie poglaskac po głowie tylko ci jeszcze grzywnę dopítolom 

Sam pisałeś, że myjesz zęby raz w tygodniu przed stypiarą, więc zawrzyj wreszcie to ryło patologiczny mitomanie 🤣🤣🤣

Spłukuje wodę po każdej kupie. Starczy , czy mam kał w siatkach wynosić jak rodzina naszego milionera? 

Jak mi gostek wciska że od makowca czy batona mu się ukruszyl ząb to mam przytakiwać żeby milionera nie urazić? Bo jak powiem prawdę to ja go obrażam i się wywyższam? Ty też się kobieto ogarnij może. 

W makowcu byla skorupki orzecha wyobraź sobie że nastawiasz się na ugryzienie mięciutkie z pełnym impetem a tu w chalce masz skorupke 

Drugi wiorek wszedł między zęby a nie się ulamal ząb 

Więc zacznij czytać ze zrozumieniem 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się