Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Później jak wszystko będzie gotowe projekty typu cala chata rtv bibeloty lego kwiatki tekstylia kable itd to będzie kasa na czekolady a dzisiaj jak nawet nie ma kabla komponent do ps2 fat to wybór jest oczywisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Biała czekolada tak napisał: Najdroższe pasty do zębów miałem po kilkanaście zł Jak oszczędzasz na wodzie nie spuszczając kupy to tym bardziej zębów myć nie będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Jak oszczędzasz na wodzie nie spuszczając kupy to tym bardziej zębów myć nie będziesz. Zęby myje rano i wieczorem chyba że gdzieś wychodzę indziej niż hipermarket to tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Czasem wieczorem zapomne ale wtedy rano już na banq jak wstane szoruje dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: Później jak wszystko będzie gotowe projekty typu cala chata rtv bibeloty lego kwiatki tekstylia kable itd to będzie kasa na czekolady a dzisiaj jak nawet nie ma kabla komponent do ps2 fat to wybór jest oczywisty Później nigdy nie następuje i życie się magicznie nie naprawia. To twoja ucieczka te plany gadzetowe. I tak do uṣ̌ranej śmierci bo przed zyebanym życiem i głową nie ma ucieczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: Zęby myje rano i wieczorem chyba że gdzieś wychodzę indziej niż hipermarket to tesz Dopiero jak ci zaczęły wypadać pewnie spanikowales i zaczales myć tyle że to trzeba było myć cały czas a nie jak już zaczęły się psuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, big buu napisał: Jak oszczędzasz na wodzie nie spuszczając kupy to tym bardziej zębów myć nie będziesz. Mówię przestan kozaczyc bos biedak bez nieruchomości nawet ja jak nie miałem nieruchomości to zbieralem kase i do 270tys doszedłem i tesz nie bylo czekolad milka xxl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Dopiero jak ci zaczęły wypadać pewnie spanikowales i zaczales myć tyle że to trzeba było myć cały czas a nie jak już zaczęły się psuć. Nie wiesz co piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał: Nie wiesz co piszesz Oczywiście że tak bo nikt nie zmienia nawyków przed 40 tak podstawowych jak mycie zębów. Bałeś się sepsy z prochnicy powstałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Później nigdy nie następuje i życie się magicznie nie naprawia. To twoja ucieczka te plany gadzetowe. I tak do uṣ̌ranej śmierci bo przed zyebanym życiem i głową nie ma ucieczki. Dokładnie dlatego robię system malych krokow ciagle cos ulepszam rzeczywistości az wszystko się zmienia W końcu nie ma miejsca m2 nie som z gumy ostatnio miałem kupon 30zl i robilem ogledziny calego mieszkania i ciężko było znaleźć co tu kupic steorzylem liste z ai i to naprawdę już drobnica lub 15 konsol na kallax czy nagrywarka bluray Było do wyboru ram lub akcesoria ps2 ps3 sypialni, chciałem ram ale się nie oplacalo bo na allegro lokalnie 8gb ddr4 kosztuje tyle co 4gb na allegro to tylko bym zmarnowal kupon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 1 godzinę temu Huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Oczywiście że tak bo nikt nie zmienia nawyków przed 40 tak podstawowych jak mycie zębów. Bałeś się sepsy z prochnicy powstałeś. To bym miał wszystkie popsute jak przemek a nie tylko te zlamane od makowca czy obok poprzedniej kanalowki od bonty batona Od początku mówiłem że zrobię zęby jak zarobie zarobiłem 3000 to zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Biała czekolada tak napisał: Nie wiesz co piszesz Dobrze że myjesz i życzę powodzenia ale pozwól że jednak będę się posługiwał podstawową logiką. Makowiec ci zęba nie załatwil. Jakbyś przez całe życie mył 2 razy dziennie to nie miałbyś takich problemów z zębami. Ale znając twoje podejście do oszczędzania wody ja w to nie wierzę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Huh? No u mnie ciągle upgrejd rzeczywistości wy nie widzicie ale u mnie się zmienia wszystko w chacie moja ogarnietosc look tesz wszystko po trochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 57 minut temu 40 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Nic się kսrwa nie uczycie... Tak właśnie mi się wydawało że to ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: To bym miał wszystkie popsute jak przemek a nie tylko te zlamane od makowca czy obok poprzedniej kanalowki od bonty batona Od początku mówiłem że zrobię zęby jak zarobie zarobiłem 3000 to zrobiłem Mnie to guwno obchodzi nie tlumacz się. Po prostu prokrastynacje uprawiam pol życia więc nawet twoja prochnica jest lepsza w tym momencie niż obowiązki. A knura olej bo to bezbek i oszołom Totalny któremu się coś odkleiło i zapomniał że jest knurem opasłym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, big buu napisał: Dobrze że myjesz i życzę powodzenia ale pozwól że jednak będę się posługiwał podstawową logiką. Makowiec ci zęba nie załatwil. Jakbyś przez całe życie mył 2 razy dziennie to nie miałbyś takich problemów z zębami. Ale znając twoje podejście do oszczędzania wody ja w to nie wierzę . Moja siostra myje jak szalona po kazdym posilku bo dentysta w uk drogi i ma prawie wszystkie latane nic nie wiesz o zębach czasem lecom od ciazy cukrzycy zlamiom się na skorupce orzecha jak u mnie czy ci wejdzie wiorek z batona i nie zauwazysz a potem po prostu wyplujesz z krwiom i dziura na wylot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tak właśnie mi się wydawało że to ty. Multikonto malowanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: No u mnie ciągle upgrejd rzeczywistości wy nie widzicie ale u mnie się zmienia wszystko w chacie moja ogarnietosc look tesz wszystko po trochu Hajs zawsze człowieka uszczęśliwi. To też prawda. Bez kasy to se nie poskacze nikt w apgrejdzu ale są tacy którzy pjerdola że im nie zależy na hajsie. Oni po prostu maja jej za dużo i się nudzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 55 minut temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Andrzejki. Trzeba dom na szybko ogarnąć i sie szykować do wyjścia. Dzieci miały w szkołach wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 54 minuty temu 4 minuty temu, big buu napisał: życzę powodzenia Ja tobie tesz w oszczędności na mieszkanie bys wreszcie się wyprowadzil od matki i miał takie problemy jak zakup narożnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, big buu napisał: Multikonto malowanego? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Hajs zawsze człowieka uszczęśliwi. To też prawda. Bez kasy to se nie poskacze nikt w apgrejdzu ale są tacy którzy pjerdola że im nie zależy na hajsie. Oni po prostu maja jej za dużo i się nudzą. No jakias pula musi być typu nie musisz mieć 200$ na kabel wystarczy 14zl ale to 14zl jednak musisz mieć I nie zależy na hajsie ale mając kompletne 0 stoisz w miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 68 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, Biała czekolada tak napisał: Moja siostra myje jak szalona po kazdym posilku bo dentysta w uk drogi i ma prawie wszystkie latane nic nie wiesz o zębach czasem lecom od ciazy cukrzycy zlamiom się na skorupce orzecha jak u mnie czy ci wejdzie wiorek z batona i nie zauwazysz a potem po prostu wyplujesz z krwiom i dziura na wylot Po zjedzeniu trzeba odczekać minimum 30 min żeby umyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał: Moja siostra myje jak szalona po kazdym posilku bo dentysta w uk drogi i ma prawie wszystkie latane nic nie wiesz o zębach czasem lecom od ciazy cukrzycy zlamiom się na skorupce orzecha jak u mnie czy ci wejdzie wiorek z batona i nie zauwazysz a potem po prostu wyplujesz z krwiom i dziura na wylot To jest niemożliwe żebyś po ssraniu nie spuszczał kupy jednocześnie zużywał wode myjąc zeby 2 razy dziennie. Zacząłeś myć lecz dopiero jak ci zaczęły wypadać. W to wierzę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 11 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: To jest niemożliwe żebyś po ssraniu nie spuszczał kupy jednocześnie zużywał wode myjąc zeby 2 razy dziennie. Zacząłeś myć lecz dopiero jak ci zaczęły wypadać. W to wierzę . Może ty się pochwal swoimi zwyczajami Czadzie świński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, big buu napisał: To jest niemożliwe żebyś po ssraniu nie spuszczał kupy jednocześnie zużywał wode myjąc zeby 2 razy dziennie. Zacząłeś myć lecz dopiero jak ci zaczęły wypadać. W to wierzę . Ty masz swoje urojone rzeczywistości jak przemek i się mocno zdziwisz bo nikt nie przyjdzie ciebie poglaskac po głowie tylko ci jeszcze grzywnę dopítolom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Może ty się pochwal swoimi zwyczajami Czadzie świński Spłukuje wodę po każdej kupie. Starczy , czy mam kał w siatkach wynosić jak rodzina naszego milionera? Jak mi gostek wciska że od makowca czy batona mu się ukruszyl ząb to mam przytakiwać żeby milionera nie urazić? Bo jak powiem prawdę to ja go obrażam i się wywyższam? Ty też się kobieto ogarnij może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 30 Napisano 43 minuty temu 3 minuty temu, Biała czekolada tak napisał: Ty masz swoje urojone rzeczywistości jak przemek i się mocno zdziwisz bo nikt nie przyjdzie ciebie poglaskac po głowie tylko ci jeszcze grzywnę dopítolom Sam pisałeś, że myjesz zęby raz w tygodniu przed stypiarą, więc zawrzyj wreszcie to ryło patologiczny mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biała czekolada tak 0 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: Spłukuje wodę po każdej kupie. Starczy , czy mam kał w siatkach wynosić jak rodzina naszego milionera? Jak mi gostek wciska że od makowca czy batona mu się ukruszyl ząb to mam przytakiwać żeby milionera nie urazić? Bo jak powiem prawdę to ja go obrażam i się wywyższam? Ty też się kobieto ogarnij może. W makowcu byla skorupki orzecha wyobraź sobie że nastawiasz się na ugryzienie mięciutkie z pełnym impetem a tu w chalce masz skorupke Drugi wiorek wszedł między zęby a nie się ulamal ząb Więc zacznij czytać ze zrozumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach