Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zapent

Babka bunio boża

Polecane posty

11 minut temu, Zapent napisał:

Podoba ci się Filip?

Wiem do czego pijesz, czubie. Natomiast on brzydki nie jest i se możesz pisać co chcesz. Kto ma oczy, ten widzi.

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

Wiem do czego pijesz, czubie. Natomiast on brzydki nie jest i se możesz pisać co chcesz. Kto ma oczy, ten widzi.

Ja mu kiedyś napisałam żeby klate wydepilował to będzie lepiej wyglądał, to potem pisali że ja chce z nim zrobić 3 bombelka.

3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

Synem się zajmij, jełopie. Nie płacę ci za reprezentowanie mnie na kafeterii.

Łykaj dalej jak pelikan. A Filip jest brzydki, ale tobie się podoba. 

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Filip jest ładny xD

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Ja mu kiedyś napisałam żeby klate wydepilował to będzie lepiej wyglądał, to potem pisali że ja chce z nim zrobić 3 bombelka.

No nie wiem czy lepiej. Kaloryfera tam nie skrywa.

Matka roku (flaszka, baba jędza i salowa na forum, gachy po nocach i rodzice utrzymujący ją i jej dziecko). 

2 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Wysłać ci blika na pampersy dla syna? Szkoda mi twego Dżordża vel Brajana. Wiem, ty pewnie gustujesz w 1 procencie światowych przystojniaków, którzy, a jakże, lecą na ciebie z wzajemnością i każdy, kto wygląda gorzej jest brzydki z marszu.

• Like 1

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Matka roku (flaszka, baba jędza i salowa na forum, gachy po nocach i rodzice utrzymujący ją i jej dziecko). 

To był bajt ale ty łyknęłaś jak latawica boża, zresztą nie będę się przed tobą tłumaczyć s...iała ...o. 

9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Dobry masz wzrok? 😋

2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

Wysłać ci blika na pampersy dla syna? Szkoda mi twego Dżordża vel Brajana. Wiem, ty pewnie gustujesz w 1 procencie światowych przystojniaków, którzy, a jakże, lecą na ciebie z wzajemnością i każdy, kto wygląda gorzej jest brzydki z marszu.

Jestem ładna więc mogę przebierać. A jako że nie czuję potrzeby. Dla mnie bycie z kimś nie jest fundamentem udanego życia.

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Jestem ładna więc mogę przebierać. A jako że nie czuję potrzeby. Dla mnie bycie z kimś nie jest fundamentem udanego życia.

Cała twoja postać to bajt. Smutne. Idź syna pobujać. Ładnych są miliony, a ty szaleć nie masz z czym, więc przystopuj.

11 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Lubisz motłoh i patologię patusie? 💩

1 minutę temu, TerrorystycznyKrulik napisał:

Dobry masz wzrok? 😋

Tak, owszem. A czego mu brakuje prócz włosów? Całkiem do rzeczy wygląda, ma pełne uzębienie. Patrzysz przez pryzmat jego szaleństwa, a nie obiektywnie. Twój alwaro pewnie też jest boski tylko dla ciebie.

2 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

To był bajt ale ty łyknęłaś jak latawica boża, zresztą nie będę się przed tobą tłumaczyć s...iała ...o. 

A co masz teraz powiedzieć, jak się uchlałaś i pechowo sprzedałaś niewygodną tajemnicę? Zresztą ten scenariusz generalnie pasuje, także do tego wycia, że co się stało z twoim życiem, w którym miało być tak pięknie. Możesz zaprzeczać codziennie, stało się. 

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

A, podszyw. 

Podszyw a już zjechała. Widać Twoją inteligencję ha ha. Koleżanka roku. 

A, a ten podszyw to jednak nie tirowiec, to qwetusia zazdrusia, która chciała, żeby ją wziąć za tirowca 😉 

Podszyw a już zjechała. Widać Twoją inteligencję ha ha. Koleżanka roku. 

A co ma inteligencja do tego, analfabetyczna madko Brajanka Cebuli.

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

A co masz teraz powiedzieć, jak się uchlałaś i pechowo sprzedałaś niewygodną tajemnicę? Zresztą ten scenariusz generalnie pasuje, także do tego wycia, że co się stało z twoim życiem, w którym miało być tak pięknie. Możesz zaprzeczać codziennie, stało się. 

Nigdy w życiu nie byłam w ciąży i nie będę. Wmawiaj sobie, usankcjonowana utrzymanko. Żałosny twój żywot. 

Nigdy w życiu nie byłam w ciąży i nie będę. Wmawiaj sobie, usankcjonowana utrzymanko. Żałosny twój żywot. 

Trudno zajść w ciążę, gdy się seksem brzydzisz. No ale wtedy byłaś nawalona za kamienico i wyszło co wyszło.

• Haha 1

Mocne słowa z ust kompletnej pijanicy, nieudacznicy i fatalnej matki. Gdyby nie rodzice, byłabyś dawno w rynsztoku, a dziecko w pieczy zastępczej. Ciao. 

Przed chwilą, TerrorystycznyKrulik napisał:

Idę na bal z moim męrzem i bęnde w koronie zajadając kurczaka po którym dostanę 💩wy jesteście patologia motłoh i gardzę wami 💩

Jeśli to ty qwerty, to i tak nic nie przebije twojego narzucania się trenerowi syna.

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

Jeśli to ty qwerty, to i tak nic nie przebije twojego narzucania się trenerowi syna.

Przede wszystkim grzeszy fatalnymi podszywami, które nie są śmieszne. Nie ma talentu kobieta. 

Gdyby nie był wnerwiajacy to by był ładniejszy, jego gloopie prdolenie przykuwa uwagę do czerwonej mordy i dziwnego spojrzenia i pyzatej gęby lekko dla mnie geyowatej, kiedyś się wydawał ładny jak wyobrażałam se że może jest mniej pusty huh

Edytowano przez Bambo

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się