Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cztery ponczki tak

Mam oscypki jak to się zre?

Polecane posty

Przed chwilą, murb napisał:

Zapytaj o to na budowie. 😁

Wątek był o gastronomii i to nie lata dziewięćdziesiąte żeby pili na budowach . 😁

1 minutę temu, murb napisał:

Zapytaj o to na budowie. 😁

Niektórzy fachowcy dopiero po dwóch flaszkach są naprawdę sprawni. Uwierz mi. A dotyczy to głównie spawaczy. Facet ledwie na nogach stoi ale spaw położy idealnie.

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

A ile znasz takich sklepów, bo zwykle jest tak że każdy o tym słyszał a nikt nie widział. 😅

W Wawie szczury są wszędzie. W tym tygodniu przegryzły sufit z kartongipsu w mojej fabryce. Wyobrażasz sobie jak Ci szczur spada na laptopa? 🤮

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Wątek był o gastronomii i to nie lata dziewięćdziesiąte żeby pili na budowach . 😁

Jak Ty jednak mało wiesz o życiu. 😁

3 minuty temu, murb napisał:

Nie pamiętam kiedy o tym czytałam. 🤔 To mogło być przed olimpiadą.

Do Wisły w Warszawie bym nie weszła. 

Ja do żadnej rzeki, jeziora i morza 😜  To jedna z moich fobii. Czuję obrzydzenie gdy stąpam po  mulistym dnie, boję się, że jakieś żyjątko mnie smyrnie i nie chcę mieć tych ścieków w sobie 🤭

3 minuty temu, Baba napisał:

Od czego mam mieć wiotkie mięśnie? Jeszcze się Marysi do sprzątania nie dorobiłam  😉

Zdziwiłabyś się. Serce to też mięsień. Dlatego po zawałach, bajpasach lekarze zalecają dużo ruchu. A dla kardiologa miarą jest to, na które piętro wchodzisz bez zadyszki i odpoczynku.

1 minutę temu, murb napisał:

W Wawie szczury są wszędzie. W tym tygodniu przegryzły sufit z kartongipsu w mojej fabryce. Wyobrażasz sobie jak Ci szczur spada na laptopa? 🤮

To słabo że w tak dużym mieście i wizerunku Polski nie mogą sobie poradzić ze szczurami.😅 Co tam jeszcze macie pewnie dziki latają po śmietnikach. 😅

2 minuty temu, Miecz napisał:

Niektórzy fachowcy dopiero po dwóch flaszkach są naprawdę sprawni. Uwierz mi. A dotyczy to głównie spawaczy. Facet ledwie na nogach stoi ale spaw położy idealnie.

Wierzę. Niedaleko mnie budowali blokhauz a opodal jest Żabka, w której budowlańcy kupowali małpki o poranku. 

5 minut temu, Gеt Out napisał:

A ile znasz takich sklepów, bo zwykle jest tak że każdy o tym słyszał a nikt nie widział. 😅

W Auchan Piaseczno przy elewacji stoją pułapki. Pewnie dla dekoracji.

Nie mówiąc już o tym co dzieje się na magazynach. Polecam dokładnie wycierać górę puszek od napojów, a najlepiej przelewać do szklanek.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Zdziwiłabyś się. Serce to też mięsień. Dlatego po zawałach, bajpasach lekarze zalecają dużo ruchu. A dla kardiologa miarą jest to, na które piętro wchodzisz bez zadyszki i odpoczynku.

Przecież ja serca nie mam 🤣 

Wiem. Brat i tato są po zawałach. Tato ma już rozrusznik serca. 

Znikam. Miłej zabawy 👋

3 minuty temu, murb napisał:

Jak Ty jednak mało wiesz o życiu. 😁

Ano wiem że nie każda firma będzie trzymała pracownika który spożywa w robocie .😁

2 minuty temu, Baba napisał:

Ja do żadnej rzeki, jeziora i morza 😜  To jedna z moich fobii. Czuję obrzydzenie gdy stąpam po  mulistym dnie, boję się, że jakieś żyjątko mnie smyrnie i nie chcę mieć tych ścieków w sobie 🤭

Do basenu też nie wejdę. 😁 Do tych wszystkich grzybów spomiędzy palców u stóp i nie powiem z czego jeszcze. 🤮

To słabo że w tak dużym mieście i wizerunku Polski nie mogą sobie poradzić ze szczurami.😅 Co tam jeszcze macie pewnie dziki latają po śmietnikach. 😅

W każdym dużym skupisku ludzi populacja szczurów przewyższa populację mieszkańców. Jeszcze się taki nie narodził, co by temu zaradził.

Przed chwilą, Baba napisał:

Wiem. Brat i tato są po zawałach. Tato ma już rozrusznik serca. 

Znikam. Miłej zabawy 👋

Ciał. 👋

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

W Auchan Piaseczno przy elewacji stoją pułapki. Pewnie dla dekoracji.

Nie mówiąc już o tym co dzieje się na magazynach. Polecam dokładnie wycierać górę puszek od napojów, a najlepiej przelewać do szklanek.

Nawet nie wiem dobrze gdzie jest jakieś Piaseczno i nie chce mi się googlowac. 

A po co mi puszki jak ja w butelkach kupuje.😅

2 minuty temu, murb napisał:

Wierzę. Niedaleko mnie budowali blokhauz a opodal jest Żabka, w której budowlańcy kupowali małpki o poranku. 

Nikomu to nie przeszkadza. Jeżeli doprowadzi to do wypadku śmiertelnego to zaoszczędzi ubezpieczyciel a po tyłku dostanie kierownik budowy. Gra jest warta świeczki.

Ano wiem że nie każda firma będzie trzymała pracownika który spożywa w robocie .😁

Nawet bym oczekiwało, żeby pracownicy byli trzeźwi w pracy. Ale z tym jest różnie. 

3 minuty temu, Baba napisał:

Wiem. Piszę tak ogólnie😴

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się