Baba 355 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Oscypków to akurat nie lubię. O alkoholu zapomniałaś wspomnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie mogę, nie jestem jeszcze na to gotowy Idź na całość! Idź na całość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Idź na całość! Idź na całość! Nie bądź zazdrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 355 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: W przerwach warto zdezynfekować organizm. Nie ma mowy. Nie chce później innych pytać czy dobrze się bawiłam i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: O alkoholu zapomniałaś wspomnieć Nie zapomniałam. Alkohol się napić lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie ma mowy. Nie chce później innych pytać czy dobrze się bawiłam i jak Uwierz mi, jestem bardzo dyskretny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 355 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Idź na całość! Idź na całość! On wie, że już może. Wszyscy wiecie, że jestem po menopauzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie zapomniałam. Alkohol się napić lubię. A alkohol lubi Ciebie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie bądź zazdrosna Bądź taka, nie bądź taka. Mieczu ja jestem taka ja ... No właśnie taka. 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: On wie, że już może. Wszyscy wiecie, że jestem po menopauzie Reklama dźwignią handlu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A alkohol lubi Ciebie, prawda? No nie zawsze niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 355 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Reklama dźwignią handlu. Miało być śmiesznie. Nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Bądź taka, nie bądź taka. Mieczu ja jestem taka ja ... No właśnie taka. 🫶 Będę się zbierał. A jutro mnie pozbierają. Chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: On wie, że już może. Wszyscy wiecie, że jestem po menopauzie To on tak mi piciu alkoholu piszecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Miało być śmiesznie. Nie było? Świetnie wybrnęłaś z opresji. Szacun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Będę się zbierał. A jutro mnie pozbierają. Chyba. Pamiętaj - idź na całość bo jeśli nie teraz to kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Fifofa napisał: Jak na wsi kiszą kapustę w beczkach. Gruba baba wchodzi do beczki i syrami gniecie. Nie wiem czy jest pod jakąś nazwa taka kapusta. Nazywa się - kapusta kiszona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Malowany napisał: Teoria opanowana, czyli połowa sukcesu. Z praktyką może być troszkę trudniej. Jak juz zrobie to zdam relacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 355 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To on tak mi piciu alkoholu piszecie. Jeszcze raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Pamiętaj - idź na całość bo jeśli nie teraz to kiedy? Wiem. I jeszcze to: Mieczu, pamiętaj by klin wyprzedził kaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, murb napisał: Nazywa się - kapusta kiszona. Właśnie sprawdzałem kapusta deptana. Kiszonych kapusty jest sporo pod różnymi nazwami Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 355 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Świetnie wybrnęłaś z opresji. Szacun Baw się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Gеt Out napisał: Dużo jest podróbek, ale oryginały są na niebiesko i choćby Razer lub Logitech, bo wy tu lubicie kierować się plotkami. Ja na Temu kupuję tylko pierdoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 64 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Takie te jedzenia na festynach to strach to jeść. Niby mają swoje kiełbasy, sery, ciasta ale ja bym za darmo nie chciała tego. Kolega ma kury to mi czasem takie przynosi I mislam obawę był je zjeść. A roznoszą zarazki , bo zawsze w tym tłumie trafi się ktoś zainfekowany czymś i ludzie to później chcą skosztować i kupują, bo swojskie. Już bym wolał konserwowe coś, bo przynajmniej wiadomo , że warunki produkcji były sterylne. Z jajami są jaja, bo widziałem jak takie kury grzebią w syfie i jedzą czyli nie wiadomo czy nie skażone czymś. Wiesz to kwestia mody i metalu że kiedyś to było swojskie i dobre. Syf był tylko o tym nie mówili . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Wiem. I jeszcze to: Mieczu, pamiętaj by klin wyprzedził kaca. A jak już się wydarzy to najgorsze - to lecz się tym czym się zatrułeś. I nie bierz jeńców! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 986 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nazywa się - kapusta kiszona. A kapusta kiszona z Charsznicy jest produktem wysoce cenionym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: A roznoszą zarazki , bo zawsze w tym tłumie trafi się ktoś zainfekowany czymś i ludzie to później chcą skosztować i kupują, bo swojskie. Już bym wolał konserwowe coś, bo przynajmniej wiadomo , że warunki produkcji były sterylne. Z jajami są jaja, bo widziałem jak takie kury grzebią w syfie i jedzą czyli nie wiadomo czy nie skażone czymś. Wiesz to kwestia mody i metalu że kiedyś to było swojskie i dobre. Syf był tylko o tym nie mówili . Co Ty jadasz, Widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 64 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja na Temu kupuję tylko pierdoły. Odniosłem się , że są tam też produkty oryginalne tylko cena robi różnicę , bo nie wzięła się z niczego . Ludzie kupują tanie rzeczy , a później biadolą że same podróbki tam są i tak to wygląda. Nie pytałem Cię co kupujesz , bo kurs rozmowy nie jest o tym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A kapusta kiszona z Charsznicy jest produktem wysoce cenionym. Moja babcia robiła doskonałą kapustę. Sekretem było to, że musiała być kiszona w ostatnim tygodniu października. Nie pytaj dlaczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 584 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Odniosłem się , że są tam też produkty oryginalne tylko cena robi różnicę , bo nie wzięła się z niczego . Ludzie kupują tanie rzeczy , a później biadolą że same podróbki tam są i tak to wygląda. Nie pytałem Cię co kupujesz , bo kurs rozmowy nie jest o tym . Rozmowa jest o doświadczeniach z Temu. Kurs główny jest taki. Edytowano 2 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach