BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu Haa haa smels lajk szit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu Haaahsasasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 39 Napisano 2 godziny temu Kisisz się we własnym sosie… zgniłym… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: A ty niezwykłą spjerdolina szlorowa. Haha haa. Jak tam będzie pite przy sobocie? Wzywanie syna też? Haaaa Lambadziara do niej pasuje. Bezdzietna kobieta po 30-tce, która woli spędzać życie na zabawie i podróżach niż ustabilizować się i założyć rodzinę. Lambadziary często są wyniosłe, snobistyczne i egocentryczne. Największym wrogiem lambadziary jest madka, którą to lambadziara hejtuje z gestapowskim zamiłowaniem. Lambadziary spotkać można przeważnie w wielkomiejskich korporacjach, na kursach jogi, oraz z kieliszkiem wina przed Netflixiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Kisisz się we własnym sosie… zgniłym… Wez typie mi coś kup lepiej w tej zasrånej galerii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Lambadziara do niej pasuje. Bezdzietna kobieta po 30-tce, która woli spędzać życie na zabawie i podróżach niż ustabilizować się i założyć rodzinę. Lambadziary często są wyniosłe, snobistyczne i egocentryczne. Największym wrogiem lambadziary jest madka, którą to lambadziara hejtuje z gestapowskim zamiłowaniem. Lambadziary spotkać można przeważnie w wielkomiejskich korporacjach, na kursach jogi, oraz z kieliszkiem wina przed Netflixiem. A co w tym złego że woli tak spędzać zycie niż żyć życiem dzieci których nie chce? Zazdrościsz elzbieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TerrorystycznyKrulik 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Lambadziara do niej pasuje. Bezdzietna kobieta po 30-tce, która woli spędzać życie na zabawie i podróżach niż ustabilizować się i założyć rodzinę. Lambadziary często są wyniosłe, snobistyczne i egocentryczne. Największym wrogiem lambadziary jest madka, którą to lambadziara hejtuje z gestapowskim zamiłowaniem. Lambadziary spotkać można przeważnie w wielkomiejskich korporacjach, na kursach jogi, oraz z kieliszkiem wina przed Netflixiem. Ty to która grupa? Inwalidzka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TerrorystycznyKrulik 2 Napisano 2 godziny temu Brajany i Keviny same w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: A co w tym złego że woli tak spędzać zycie niż żyć życiem dzieci których nie chce? Zazdrościsz elzbieto Śmieje się bo pisała do malowanego ze jest lambadziara. A czego tu zazroscic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 39 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Śmieje się bo pisała do malowanego ze jest lambadziara. A czego tu zazroscic? On jest lambadziara nie ja naucz sie czytać beneficjentki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Śmieje się bo pisała do malowanego ze jest lambadziara. A czego tu zazroscic? Zycia bez zobowiazan do jego końca. Ty już tego nie masz i mieć nie będziesz jako matka. Często to budzi jakaś wielka frustracje u matek. Czego nie rozumiem bo same tego chciały a potem się wyzywaja na innych kobietach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: On jest lambadziara nie ja naucz sie czytać beneficjentki Idz kupuj tam dėbilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Zycia bez zobowiazan do jego końca. Ty już tego nie masz i mieć nie będziesz jako matka. Często to budzi jakaś wielka frustracje u matek. Czego nie rozumiem bo same tego chciały a potem się wyzywaja na innych kobietach. No to mi takie życie by nie odpowiadało więc czego mam zazdroscic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 49 Napisano 55 minut temu 1 godzinę temu, Lady Rowlands napisał: On jest lambadziara nie ja naucz sie czytać beneficjentki Japa szlaufie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 39 Napisano 38 minut temu Ładny, dwupoziomowy apartament. So classy. Jestem w szoku. Zaraz zrobi mi drynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 37 minut temu Wiadomo ze ci imponujo takie penthalsy. Jak będzie ci siorbal to też napisz w trakcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 49 Napisano 30 minut temu 1 godzinę temu, TerrorystycznyKrulik napisał: Ty to która grupa? Inwalidzka? To jest tak prymitywne że to musi być salowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 39 Napisano 28 minut temu 9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Wiadomo ze ci imponujo takie penthalsy. Jak będzie ci siorbal to też napisz w trakcie. Marmur. Kominek … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Marmur. Kominek … Żegnaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 39 Napisano 27 minut temu Zboczenico on nie od siorbania. 42 lata poważny i wykształcony. A ja mu mówiłam że ja aseksualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 26 minut temu Całe trójmiasto zaraz się dowie że jesteś aseksualna od tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Zboczenico on nie od siorbania. 42 lata poważny i wykształcony. A ja mu mówiłam że ja aseksualna. Nie za stary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 23 minuty temu 7 minut temu, big buu napisał: To jest tak prymitywne że to musi być salowa... Też tak myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach