Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Bo się zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu fajnie wygląda choć bardziej na ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: fajnie wygląda choć bardziej na ścianę No lu miał beton można mikrocement kłaść na parkiet ai mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu a czeba pokryć żywicą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu To chyba dość popularne dla plebsu? Ja mam marmurowe. Najlepszy indyjski, a w łazience mam biały marmur statuario. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu Brzydkie zimne ble dla nowoczesnych lansiarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a czeba pokryć żywicą ? Żywica epoksydowa fajnie wyglada jako podłoga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: To chyba dość popularne dla plebsu? Ja mam marmurowe. Najlepszy indyjski, a w łazience mam biały marmur statuario. Ja mam złoto więc z czym do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: a czeba pokryć żywicą ? Nie ale szlifiwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: To chyba dość popularne dla plebsu? Ja mam marmurowe. Najlepszy indyjski, a w łazience mam biały marmur statuario. Milionerskie lu ja to robię styl batmana czarne ściany białe meble beton ma być filing muzeum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Płytki np strasznie brzydkie mi się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu mam płytki i są bardzo ładne wyglądają jak beton więc chyba w twoim stylu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 73 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Bo się zastanawiam Tak, mój brat to robił. Pierwsze dwa lata gites, a na trzeci poprawiał, bo już jakieś defekty się robiły. No, ale trzeba brać uwagę, że u niego myje się podłogi często, bo podobnie on jak i ja mamy fioła z pedantyzmem Ale generalnie efekt wychodzi spoko na równych powierzchniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: mam płytki i są bardzo ładne wyglądają jak beton więc chyba w twoim stylu xD Zależy jakie ale to taka podróbka betonu mikrocement ciekawy pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie ale szlifiwac Aplikacja warstw: Nakładanie mikrocementu w formie cienkich warstw. Zabezpieczenie: Nałożenie odpowiedniego lakieru nawierzchniowego w celu ochrony podłogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Aplikacja warstw: Nakładanie mikrocementu w formie cienkich warstw. Zabezpieczenie: Nałożenie odpowiedniego lakieru nawierzchniowego w celu ochrony podłogi. I gdzie tu pisze zywica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: I gdzie tu pisze zywica No lakier nie żywica. Poza tym jest napisane, piszę jest niepoprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No lakier nie żywica. Poza tym jest napisane, piszę jest niepoprawnie. Masz rację, Panie kochanie — trochę trzeba to rozróżnić, bo „żywica”” a „lakier”” to nie jest dokładnie to samo, choć bywają powiązane. Różnica między żywicą a lakierem Żywica To surowy materiał (syntetyczny lub naturalny), chemiczna substancja, która utwardza się chemicznie. Przykłady: żywica epoksydowa, poliuretanowa, poliestrowa. Sama w sobie nie zawsze ma połysk — dopiero po dodaniu utwardzacza lub top coat może stać się gładka i błyszcząca. Stosuje się ją np. do pokrycia podłóg, blatów, betonu, drewna. Lakier To gotowy preparat do nakładania na powierzchnię, który tworzy ochronną warstwę i połysk. Lakier może być na bazie żywicy (np. PU, akryl, epoksyd) lub innych związków chemicznych. Przykład: lakier poliuretanowy do parkietu → zawiera żywicę PU + rozpuszczalnik + dodatki → po wyschnięciu tworzy powłokę. W skrócie: Żywica = surowy materiał, z którego powstaje utwardzona powłoka. Lakier = gotowy preparat, który może zawierać żywicę, i który nakładasz bezpośrednio na podłogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu Jo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No lakier nie żywica. 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: a czeba pokryć żywicą ? 14 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie ale szlifiwac I gdzie mój błąd widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: I gdzie mój błąd widzisz Nie pisałeś nic o lakierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Milionerskie lu ja to robię styl batmana czarne ściany białe meble beton ma być filing muzeum Słuchaj stulejko13, podłoga w mojej łazience kosztuje więcej niż twój apartament sródmieście Podlasie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Słuchaj stulejko13, podłoga w mojej łazience kosztuje więcej niż twój apartament sródmieście Podlasie. Nie wiem pomyliles mnie z kimś ja jestem z mazowieckiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 2 godziny temu Także moja piwnicy jest warta więcej niż twoja egzystencji huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Nie wiem pomyliles mnie z kimś ja jestem z mazowieckiego Prawiczek 13 cm ze stulejka? Z ciebie elka bekę kręciła i mnie na privie. Wszystko się zgadza. Nie ma mowy pomyłce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romeo1992 1 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Milionerskie lu ja to robię styl batmana czarne ściany białe meble beton ma być filing muzeum A dalej wygląda jak melina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Prawiczek 13 cm ze stulejka? Z ciebie elka bekę kręciła i mnie na privie. Wszystko się zgadza. Nie ma mowy pomyłce. Nie człowieku ja mam 17,2cm mlota z umiejętności 0,5-4h bez sulejki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie człowieku ja mam 17,2cm mlota z umiejętności 0,5-4h bez sulejki Młota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Romeo1992 napisał: A dalej wygląda jak melina No jak zdjęcia robie 11letnim tabletem postaw sobie coś czarnego na białym meblu zobaczysz jak świetnie to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Młota? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach