mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu e tam mi się podobało biorąc pod uwagę że robione niskim kosztem a przedtem PRL wiadomo że bez szału i podłoga do wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Ja mam złoto więc z czym do ludzi Jak dla mnie jest ordynarne. Wolę białe, ewentualnie srebro. A najbardziej to biały kryształ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romeo1992 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: No jak zdjęcia robie 11letnim tabletem postaw sobie coś czarnego na białym meblu zobaczysz jak świetnie to wygląda Dlaczego trzymasz starocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu moja miała kryształowy żyrandol czeba było wymienić bo zawadzałem głowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie człowieku ja mam 17,2cm mlota z umiejętności 0,5-4h bez sulejki Powtarzaj to sobie każdego dnia przed spankiem. Może w końcu sam siebie przekonasz. A w ogóle po co ty o tym co chwilę mówisz, bo chyba nie żeby zaimponować jakiejś lasce, jak ty obsrane majty związek korespondencji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Romeo1992 napisał: Dlaczego trzymasz starocie? Bo lubię wszystkie fajne rzeczy od urodzenia więc fajnie jest zagrać i metal gear sold 3 delta na 85 sony z ps5 i fajnie tesz w mgs3 oryginalny na ps2 fat w sypialni 32" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Powtarzaj to sobie każdego dnia przed spankiem. Może w końcu sam siebie przekonasz. A w ogóle po co ty o tym co chwilę mówisz, bo chyba nie żeby zaimponować jakiejś lasce, jak ty obsrane majty związek korespondencji? Nie muszę wiem co mam i jakie umiejętności raz mi czasy spadły 15 7 1 minuty stres brak ćwiczeń chooja trzeba często używać żeby nie wyszedł z wprawy bo później zbyt szybko reaguje na bodźce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie muszę wiem co mam i jakie umiejętności raz mi czasy spadły 15 7 1 minuty stres brak ćwiczeń chooja trzeba często używać żeby nie wyszedł z wprawy bo później zbyt szybko reaguje na bodźce Na jakie bodźce? Na sylikon? 40 letni prawiczek z umiejętnościami dobrego pukania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 39 Napisano 1 godzinę temu Zmalowaniec stuIejarz……. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: moja miała kryształowy żyrandol czeba było wymienić bo zawadzałem głowo Chyba zawadziles o jeden raz za dużo i dlatego teraz taki ryj wykręcony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Zmalowaniec stuIejarz……. Nie bajeruj. Nic między nami nie będzie. Sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Romeo1992 napisał: Dlaczego trzymasz starocie? Jara mnie to strasznie kiedyś PlayStation 2 Fat japoński 4100zł gry po 600zł dvd kabel dzisiaj oryginalny komponent 200$ a kiedyś 32" lcd to był kosmos jakości Być może pierwszy w Polsce wziolem pada ps2 do ręki w ttt bo sprzedawca sklepu konsolowego dopiero co wrócił z Japonii i wypakowywal i mi dał zagrać od razu po podłączeniu a za mnom był tłum ludzi Także mam super wspomnienia i to że mogę odtworzyć sobie setup w sypialni nie pasując estetyki mieszkania huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 0 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, mr_Kumpir napisał: moja miała kryształowy żyrandol czeba było wymienić bo zawadzałem głowo No tesz muszę wymienić bo mi odbija światło w salonie na 85 i za niski jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romeo1992 1 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Jara mnie to strasznie kiedyś PlayStation 2 Fat japoński 4100zł gry po 600zł dvd kabel dzisiaj oryginalny komponent 200$ a kiedyś 32" lcd to był kosmos jakości Być może pierwszy w Polsce wziolem pada ps2 do ręki w ttt bo sprzedawca sklepu konsolowego dopiero co wrócił z Japonii i wypakowywal i mi dał zagrać od razu po podłączeniu a za mnom był tłum ludzi Także mam super wspomnienia i to że mogę odtworzyć sobie setup w sypialni nie pasując estetyki mieszkania huh A masz coś od Segi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 48 minut temu 53 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba zawadziles o jeden raz za dużo i dlatego teraz taki ryj wykręcony. nauczyłeś się w końcu robić gołąbki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 45 minut temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nauczyłeś się w końcu robić gołąbki ? Nie. Czuję, że wszystkie by mi się rozleciały i zupa by z tego gołąbkowa wyszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 20 Napisano 31 minut temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Jak dla mnie jest ordynarne. Wolę białe, ewentualnie srebro. A najbardziej to biały kryształ. Kryształy są glamur jak z damy i wieśniaczki. Wolę diamenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 586 Napisano 28 minut temu A kto ci położy ten mikrocement, czy coś tam? Od razu odradzam ci chałupniczo, już wklejałeś jak kładziesz zwykle płytki i nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach