Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu Najbardziej tę, w której wódkę nalewa się do kieliszka przez dziurkę od klucza. Na początek trzeba dobrać się w pary. Jak rozlewającemu uda się nie polać na klucz, to druga osoba wali kielona, jak poleje na klucz, to rozlewający polewa sobie i zamiana miejsce. Kto pierwszy padnie na pysk ten przygrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu A co z wróżbami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu Andrzejki jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Andrzejki jutro Serio? Myślałem, że dzisiaj. Najwyżej jutro drugi raz będę obchodził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: A co z wróżbami? No to jest właśnie wróżba andrzejkowa, tylko nie wiem jak z niej się coś odczytuje, ale to akurat najmniej mnie obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big babofon 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Serio? Myślałem, że dzisiaj. Najwyżej jutro drugi raz będę obchodził. czyli jutro tez bedzie chlańsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big babofon napisał: czyli jutro tez bedzie chlańsko Dzisiaj na sucho. Zmieniłem pościel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@#$ 9 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, mr_Kumpir napisał: Andrzejki jutro 6 minut temu, Zero cukru napisał: Serio? Myślałem, że dzisiaj. Najwyżej jutro drugi raz będę obchodził. Za AI: Andrzejki obchodzimy w noc z 29 na 30 listopada, czyli w wigilię świętego Andrzeja. Jak co roku będziemy świętować Andrzejki w nocy z 29 na 30 listopada. Przypadają one w wigilię imienin Andrzeja, które mają oczywiście miejsce 30 listopada. Andrzejki bez wątpienia przypadają więc tej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, @#$ napisał: Za AI: Andrzejki obchodzimy w noc z 29 na 30 listopada, czyli w wigilię świętego Andrzeja. Jak co roku będziemy świętować Andrzejki w nocy z 29 na 30 listopada. Przypadają one w wigilię imienin Andrzeja, które mają oczywiście miejsce 30 listopada. Andrzejki bez wątpienia przypadają więc tej nocy. A o której się noc zaczyna? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@#$ 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A o której się noc zaczyna? Już możesz pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu Dziś są. W nocy już 30 jest. A w nocy 30 już jest 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, @#$ napisał: Już możesz pić. Gołąbek mnie w błąd wprowadza. Przecież dzisiaj są imprezy, a jutro w kalendarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: A o której się noc zaczyna? Leżę. Cisza nocna o 22 to może noc podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu U mnie na wsi nic kompletnie się nie działo w andrzejki. Nie było gdzie pójść zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Leżę. Cisza nocna o 22 to może noc podobnie. Dobra bo widzę, że ty się znasz. Godzina 4 to bardziej rano, czy noc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: U mnie na wsi nic kompletnie się nie działo w andrzejki. Nie było gdzie pójść zawsze. Ja andrzejki tylko znam ze szkoły, tam robili i było jakieś lanie wosku potem interpretacja tych woskowych figur. No i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja andrzejki tylko znam ze szkoły, tam robili i było jakieś lanie wosku potem interpretacja tych woskowych figur. No i tyle. Mi to wszystko jedno ogólnie. Wroze poza sezonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: U mnie na wsi nic kompletnie się nie działo w andrzejki. Nie było gdzie pójść zawsze. A co ty festyn chciałaś, czy imprezę w remizie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dobra bo widzę, że ty się znasz. Godzina 4 to bardziej rano, czy noc? Jeśli mówisz o godzinie około 1:00–4:00, częściej: w nocy Jeśli mówisz o 4:00–6:00, częściej: nad ranem. Dobra czyli 4:01 to juz nad ranem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A co ty festyn chciałaś, czy imprezę w remizie? Cokolwiek. Nawet diskopolo przy jabolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: A co ty festyn chciałaś, czy imprezę w remizie? Jak ja dawno nie byłam na imprezie w remizie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jak ja dawno nie byłam na imprezie w remizie. Ja raz byłam i to były andrzejki właśnie xD tak pijana już nie byłam nigdy potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu Nie to musiało być coś innego bo miałam gole nogi chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu Teraz mam problem do rozwikłania co to było w 2016 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 35 Napisano 2 godziny temu Pokraka miała iść na Andrzejki. A my tutaj sobie możemy wywróżyć przegryw. Albo sparować userów stanu wolnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Jak ja dawno nie byłam na imprezie w remizie. Wy miastowi nie wiecie co to remiza. Stoły latają, kości trzeszczą. Nawalanka na całego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 69 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ja raz byłam i to były andrzejki właśnie xD tak pijana już nie byłam nigdy potem Czyli było grubo. Ja byłam kilka razy na dyskotece festynowej/odpustowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 35 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Nie to musiało być coś innego bo miałam gole nogi chyba Dożynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czyli było grubo. Ja byłam kilka razy na dyskotece festynowej/odpustowej. Pamiętam że miałam buty z odkryto pięta więc rajstopy nie mogłam mieć. Za chùja se nie przypomne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 51 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Cokolwiek. Nawet diskopolo przy jabolo Musisz się więc zadowolić kafe andrzejkami w kameralnym gronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach