Spaghetti... 368 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) ... . Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 1 godzinę temu Sräjmy Do twojego ryja srakaron xD Otwieraj jape I rób aaa xD dalej bo mam sraczke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 1 godzinę temu Sräjmy ci do ryja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Going to Montreal napisał: Sräjmy ci do ryja xD Ty nie rozumiesz mojego słownictwa Może jednak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 1 godzinę temu Ty też chyba nie rozumiesz co to znaczy klekaj na kolana i otwieraj mordę, bo mi się srac chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 1 godzinę temu Zrób aaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 1 godzinę temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 1 godzinę temu Klękaj na kolana i rób aaa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, Going to Montreal napisał: Klękaj na kolana i rób aaa xD Lecz się zanim zostaniesz sam w izolatce. Nie sądzę byś tego chciał, więc weż perkusje w swoje ręce bo marnujesz talent. Chcesz tak żyć ? ile jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 52 minuty temu Weź na kolana klękaj srakaron i rób aaa bo mi się srac chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 368 Napisano 49 minut temu (edytowany) Ok, czyli wybierasz to co najgorsze, hejt i marnowanie talentu. Twój wybór, mnie nie zniszyczsz żadnym hejtem tylko siebie Edytowano 49 minut temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 48 minut temu Dobra na kolana, i zdychaj, bo nudzisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 38 minut temu Św pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 32 minuty temu 19 minut temu, Going to Montreal napisał: Weź na kolana klękaj srakaron i rób aaa bo mi się srac chce xD Rob pod siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 24 minuty temu Wolę pod sragetti robić xD mu do mordy xD I tobie też xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 22 minuty temu Jadą jadą tytki jadą i cała sala zap.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Going to Montreal 10 Napisano 21 minut temu An error occurred. Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach