Cztery ponczki tak 10 Napisano 6 godzin temu Spadam odpocząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 6 godzin temu Milego Ja kolacje jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Cztery ponczki tak napisał: Każda ziemia ma dwie wartości Wartość przeliczeniowa właśnie taka mała do celów podatkowych Wartość rynkowa duża do celów sprzedaży nieruchomości Wątpię. Pewnie jest jak z samochodami, możesz wciskać ściemę że kupiłeś Maybacha za 1000 żeby nie płacić dużego podatku, a oni sobie sprawdzają wartość i nie są ...ami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 6 godzin temu Rydzyk mial majbacha od bezdomnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 6 godzin temu pije se czaj, dobry ale chyba bedzie sranko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 6 godzin temu a moze nie ciekawe czemu mowia, ze od bawarki rosna tzytze, chyba dlatego ze se wyobrazaja cycofoniare bawarska w ludowym stroju z kuflem piwa na cycofonach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 6 godzin temu ja mam super stolec odkad zamieszkalem w namiocie i spie na glebie raz moze mialem srake ostatnio jak wypilem 3.5 litry piwa corona extra, bo znalazlem swoja droga na nastepny poranek fajny byl szron na pustych butelkach ktore wyrzucilem z namiotu xD zalowalem ze na noc nie zostawilem, bo byl przymrozek i z rana takie lodowate zmrozone piwko mmm i tak zaczac dzien i na sauny i basen isc najeebany XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 49 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Bambo napisał: pije se czaj, dobry ale chyba bedzie sranko Czemu ty zawsze epatujesz obrzydliwościami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, big buu napisał: Czemu ty zawsze epatujesz obrzydliwościami? e, czy ja wiem czy to jakies specjalne epatowanie, luzna gadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 26 Napisano 6 godzin temu w teatrze nie jestem co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 71 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Cztery ponczki tak napisał: A wy na co czekacie tak Na miłość życia lub jakąkolwiek bratnią duszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 5 godzin temu ja ostatnio jak szedlem, to cofa jakis mini cooper spod domostwa, a ja ide i sie wystraszylem, a mini cooper sie zatrzymal wiec przechodze na drugfa strone chodnika a nagle slysze jakies sorry!! a tu ten mini cooper jedzie a w srodku jakas blondyneczka usmiechnieta z bialymi zebami, piekny usmiech, czapeczka zimowa i do mnie reke wystawila, a ja o maj gad i tez do niej usmiechniety reke podnioslem, jakbysmy sie witali i sie zakochalem cudowna sasiadka, chyba mieszka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 49 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Bambo napisał: e, czy ja wiem czy to jakies specjalne epatowanie, luzna gadka Ile można o ssraniu bejbe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
capiące szwaje bambiny 0 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Dimentio napisał: ja mam super stolec odkad zamieszkalem w namiocie i spie na glebie raz moze mialem srake ostatnio jak wypilem 3.5 litry piwa corona extra, bo znalazlem swoja droga na nastepny poranek fajny byl szron na pustych butelkach ktore wyrzucilem z namiotu xD zalowalem ze na noc nie zostawilem, bo byl przymrozek i z rana takie lodowate zmrozone piwko mmm i tak zaczac dzien i na sauny i basen isc najeebany XDD Codziennie kicha przez czarnych udrażniania to i super stolec xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 5 godzin temu twojej starej penetrowali kiche murzyny zanim sie urodziles xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Cztery ponczki tak napisał: A wy na co czekacie tak Niech zgadnę, zamówiłeś kartę allegro pay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Еlciаа napisał: CO MYŚLISZ? https://m.maxmodels.pl/model-icd10f65/akt-zdjecie-10708470.html / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, gay fm napisał: CO MYŚLISZ? Pravol kúrwa mać. A swoja drogą, dalej oglądasz na maxmodels gołych facetów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Tesli 10 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, big buu napisał: Czemu ty zawsze epatujesz obrzydliwościami? Bo ma fiksacje seksualną. I od staro-dziewictwa jej odwala już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, Еlciаа napisał: Niech zgadnę, zamówiłeś kartę allegro pay. Tak, a przeżywa jakby dostał platynę na Wall Street Pewnie to pierwsza jego jakąkolwiek karta, trzeba zrozumieć podnietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 4 godziny temu 49 minut temu, Еlciаа napisał: Niech zgadnę, zamówiłeś kartę allegro pay. No i czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, a przeżywa jakby dostał platynę na Wall Street Pewnie to pierwsza jego jakąkolwiek karta, trzeba zrozumieć podnietę Tak pierwsza karta kredytowa zawsze debatowe już chyba z kilkanaście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, Еlciаа napisał: Pravol kúrwa mać. A swoja drogą, dalej oglądasz na maxmodels gołych facetów? oglądam wszystkie akty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu A kiedy bedzie mozna obejrzec twoj akt na maxmodels Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tak, a przeżywa jakby dostał platynę na Wall Street Pewnie to pierwsza jego jakąkolwiek karta, trzeba zrozumieć podnietę Przecież dokladnie ten sam limit jest w aplikacji, z kartą jest tylko różnica że można robić zakupy poza allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Przecież dokladnie ten sam limit jest w aplikacji, z kartą jest tylko różnica że można robić zakupy poza allegro. Dokładnie tak, i dostaje to każdy kupujący na allegro. Ale on sie puszy bo myśli, że jest jakąś ważną szychą. I dostał dostęp do 7 tysięcy, też pewnie nigdy tak nie miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, gay fm napisał: oglądam wszystkie akty Moje też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dokładnie tak, i dostaje to każdy kupujący na allegro. Ale on sie puszy bo myśli, że jest jakąś ważną szychą. I dostał dostęp do 7 tysięcy, też pewnie nigdy tak nie miał Ja ogólnie nie miałam karty kredytowej bo nigdy nie była mi potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja ogólnie nie miałam karty kredytowej bo nigdy nie była mi potrzebna. a kto bezrobotnej całe życie by dał karte kredytową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Moje też? na szczęście nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach