Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: dawaj z grubej rury nie ma co się certolić Widziałam kilka dni temu jak pisałeś na mój temat jakieś niemiłe epitety, no ale już to przemilcze... Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Widziałam kilka dni temu jak pisałeś na mój temat jakieś niemiłe epitety, no ale już to przemilcze... serio ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: możesz mi kupić milionerze Sam se kiedy kupie 9gen intela w zupełności wystarczy na win11 a dual boot i dizajn aluminium huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ten co wkleiłaś też był używany i odnowiony chyba xD No ale mi chodziło tylko o ten model a nie że ja chce brać odnowiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 1 godzinę temu Trzeba wymienić w końcu sony gen2 na coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: serio ? Serio serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No ale mi chodziło tylko o ten model a nie że ja chce brać odnowiony. Ja kupuje używane co się da chusteczki od dopy dla dzieci zdezyfekujom wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio w sumie nawet pady bo można sobie gumki i gałki wymienić na chooj przepłacać za wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 1 godzinę temu Ten 16 byl taki baherancki z wyświetlaczem na emotki chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No ale mi chodziło tylko o ten model a nie że ja chce brać odnowiony. to wez i7 albo chociaz i5 a nie niebieski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Serio serio. ciekawe … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: to wez i7 albo chociaz i5 a nie niebieski Pisalam że mi chodziło właśnie o i5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Pisalam że mi chodziło właśnie o i5. ale nie ten na milość bosko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: ciekawe … Już dokladnie nie pamiętam ale ja w jakimś temacie napisałam że piszę tylko z jedną osobą z forum, potem inni zaczeli wypisywać że to z lexem a ty cos pisałeś że nawet jakbyś miał 5 dzieci z kimś takim jak ja to i tak byś kopnął w dupę...;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu A już chyba wiem o co ci chodzi to podtrzymuję że bym takiego zachowania u baby nie zniósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ale nie ten na milość bosko Tego już nie chce, odwidziało mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu żeśmy się zgrali xD no wybacz panna ale to nie jest normalne że masz jakiegoś fagasa a potem się okazuje że dwóm randomom wysyłałaś nudesy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: A już chyba wiem o co ci chodzi to podtrzymuję że bym takiego zachowania u baby nie zniósł Tylko że to co tu o mnie inni piszą ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 1 godzinę temu Ja się zastanawiam teraz czy nie iść w 13 cali jak ipad pro 13 bym miał dwa pełne systemy operacyjne mocno wygodnie plus ios super komplet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tylko że to co tu o mnie inni piszą ma niewiele wspólnego z rzeczywistością. przecież sama potwierdzałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: żeśmy się zgrali xD no wybacz panna ale to nie jest normalne że masz jakiegoś fagasa a potem się okazuje że dwóm randomom wysyłałaś nudesy xD A ja myślałam że tak szybko odpisałeś na to co ja wyżej napisałam. A z tym co mówisz to jest długa historia i lekko skomplikowana. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja myślałam że tak szybko odpisałeś na to co ja wyżej napisałam. A z tym co mówisz to jest długa historia i lekko skomplikowana. xD myślałem myślałem i wymyśliłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Ja się zastanawiam teraz czy nie iść w 13 cali jak ipad pro 13 bym miał dwa pełne systemy operacyjne mocno wygodnie plus ios super komplet i co wykorzystasz to czy sztuka dla sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 43 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, Еlciаа napisał: Widziałam kilka dni temu jak pisałeś na mój temat jakieś niemiłe epitety, no ale już to przemilcze... Ciebie nawet jak forumowe chłopy besztają to się cieszysz, bo lubisz ich atencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: przecież sama potwierdzałaś No, tylko myślałam ze teraz już chodzi o coś innego a nie to samo cały czas, to było rok temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: No, tylko myślałam ze teraz już chodzi o coś innego a nie to samo cały czas, to było rok temu. tera pisałaś że siedzisz tu z kimś regularnie na privie ja bym se nie pozwolił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Ciebie nawet jak forumowe chłopy besztają to się cieszysz, bo lubisz ich atencję. Ciekawe w takim razie po co ty tu przychodzisz na forum jak po tobie wszyscy jadą oprócz salowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ciekawe w takim razie po co ty tu przychodzisz na forum jak po tobie wszyscy jadą oprócz salowej. lubi to masochista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: tera pisałaś że siedzisz tu z kimś regularnie na privie ja bym se nie pozwolił Trochę zdanie wyrwane z kontekstu bo ja odpisywałam w temacie komuś kto zarzucił mi że piszę z wieloma osobami i moja odpowiedź była że piszę tylko z jedną, że regularnie ani tym podobne to raczej nie pisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 43 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ciekawe w takim razie po co ty tu przychodzisz na forum jak po tobie wszyscy jadą oprócz salowej. Ciekawe.. a widzisz, bym tu pisała dzień i noc z kim popadnie jak ty? Ja się szanuję i nie daję uwagi komuś, kto mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach