mr_Kumpir 138 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Trochę zdanie wyrwane z kontekstu bo ja odpisywałam w temacie komuś kto zarzucił mi że piszę z wieloma osobami i moja odpowiedź była że piszę tylko z jedną, że regularnie ani tym podobne to raczej nie pisałam. cenię że się nie wypierasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Ciekawe.. a widzisz, bym tu pisała dzień i noc z kim popadnie jak ty? Ja się szanuję i nie daję uwagi komuś, kto mnie nie interesuje. a to nie Klaudiusz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: lubi to masochista Niech będzie nawet i sadomasochistką, co mnie to, dziwi mnie tylko że ktos wyskakuje do mnie z takim tekstem jak sam jest jeszcze 5× lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a to nie Klaudiusz ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Ciekawe.. a widzisz, bym tu pisała dzień i noc z kim popadnie jak ty? Ja się szanuję i nie daję uwagi komuś, kto mnie nie interesuje. Wpadasz tu i zazwyczaj wszystkich wyzywasz poza salową a ja prowadzilam najzwyklejszą konwersację o laptopach, to przylazła i musiała koniecznie się do czegoś przyebać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, mr_Kumpir napisał: cenię że się nie wypierasz Po co mam się wypierac? Staram się mówić jak jest i nigdy nie robiłam z siebie świętojėbliwej... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Po co mam się wypierac? Staram się mówić jak jest i nigdy nie robiłam z siebie świętojėbliwej... A jaki masz problem pisać ze mnom o sexie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 43 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Еlciаа napisał: Wpadasz tu i zazwyczaj wszystkich wyzywasz poza salową a ja prowadzilam najzwyklejszą konwersację o laptopach, to przylazła i musiała koniecznie się do czegoś przyebać. To mało widzisz w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: A jaki masz problem pisać ze mnom o sexie bo ty lezak nie jestes sexy to jak z tb pisac o seksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: bo ty lezak nie jestes sexy to jak z tb pisac o seksie Moja atrakcyjność fizyczna seksualna jako samca jest większa niż elki jako samicy więc pudło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Moja atrakcyjność fizyczna seksualna jako samca jest większa niż elki jako samicy więc pudło tu sie dostaje 5/10 pkt za samą płeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu dobra zmęczyłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: dobra zmęczyłem się No właśnie 185cm 17,2cm i normalna budowa ciała nvm wpisz se 90kg Ja bym się nie zamienil na suchoklasta co wkleil przemek Fajny ten 16" macbook pro gpu dedykowana ma moc do crysis Niestety 13 już majom marnego intela gpu jak moje kadluby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Nie wiem czy chce taki duzy 16" gdzie ja będę to trzymac muszę się zastanowić ale ogólnie od dawna mi chodzi po głowie wymienić sony vaio na jakiś mac book pro dualboot lub m1 to tesz muszę przemyśleć czy chce aplikacje ios na laptopie czy Windows dodatkowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: No właśnie 185cm 17,2cm i normalna budowa ciała nvm wpisz se 90kg Ja bym się nie zamienil na suchoklasta co wkleil przemek Fajny ten 16" macbook pro gpu dedykowana ma moc do crysis Niestety 13 już majom marnego intela gpu jak moje kadluby jak nie ćwiczysz powinieneś jednak ważyć mniej choc nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Najlepiej za 999zl huh i bajera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jak nie ćwiczysz powinieneś jednak ważyć mniej choc nie jest źle Oczywiście że cwicze 4 lata siłowni mam w sobie i heblowania częste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: powinieneś jednak ważyć mniej A daj spokój jak ja chudy jestem i się czuje że nie mam z czego zrzucić bo mi ręce schudnąć i barki jeszcze bardziej a tak to czuje się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Nie chce być pízdom gimnazjum chudym pedau prędzej bym podpakowal wypalajac fat brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Nie chce być pízdom gimnazjum chudym pedau prędzej bym podpakowal wypalajac fat brzucha Jak na razie to jesteś otyłym knurem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: No właśnie 185cm 17,2cm i normalna budowa ciała nvm wpisz se 90kg Ja bym się nie zamienil na suchoklasta co wkleil przemek Fajny ten 16" macbook pro gpu dedykowana ma moc do crysis Niestety 13 już majom marnego intela gpu jak moje kadluby CHYBA 120kg i fiutek 13 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Oczywiście że cwicze 4 lata siłowni mam w sobie i heblowania częste jak ty w życiu na siłowni nie byłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: A daj spokój jak ja chudy jestem i się czuje że nie mam z czego zrzucić bo mi ręce schudnąć i barki jeszcze bardziej a tak to czuje się dobrze nie możesz być chudy z taką wagą brzuch masz na pewno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu XDD spytałem twojej dziewczyny AI Nie, mężczyzna o wzroście 185 cm i wadze 90 kg nie jest chudy – to raczej waga w granicach nadwagi. jakbyś ćwiczył leżak to byś mógł nie mieć nadwagi ale na siłkę nie chodzisz a seks się nie liczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 1 godzinę temu pisze że chudy to 63 kg normalny 65-72 kg nadwaga 85,6 pisze też że moja waga to minimalna nadwaga 96 kg xD tak że leżak ja od od jutra biegam jeśli śniegu nie bd a ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: XDD spytałem twojej dziewczyny AI Nie, mężczyzna o wzroście 185 cm i wadze 90 kg nie jest chudy – to raczej waga w granicach nadwagi. jakbyś ćwiczył leżak to byś mógł nie mieć nadwagi ale na siłkę nie chodzisz a seks się nie liczy xD Koorwa człowieku ja miałem formę kukturysty nigdy nie zadziała u mnie już bmi bo mam więcej mięsa niż sucholasy na obuadkach u matki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: pisze że chudy to 63 kg normalny 65-72 kg nadwaga 85,6 pisze też że moja waga to minimalna nadwaga 96 kg xD tak że leżak ja od od jutra biegam jeśli śniegu nie bd a ty ? Nie ja nie chcę być mnejszy jest ok dobrze wyglądam w ciuchach dobrze się czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, gay fm napisał: jak ty w życiu na siłowni nie byłeś 4lata praktycznie codziennie https://web.archive.org/web/20171001061229im_/http://z5.kowbojki.pl/0625d8aeea755160e85bce1909d6be9b/89kg.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, gay fm napisał: CHYBA 120kg i fiutek 13 cm Nigdy nie wazylem więcej niż 114 i nigdy nie miałem zaledwie 13cw stujce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, gay fm napisał: Jak na razie to jesteś otyłym knurem Nawet gdybym był to myślisz że elka wygląda jak na przystanku jeszcze proszę ciebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach