Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Zdjęć na ipadzie pro 13 jest 9210szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Zdjęć na ipadzie pro 13 jest 9210szt A co ty robisz za zdjęcia i czemu tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, gay fm napisał: pewnie chińska podróbka Oryginalny 5499 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Cztery ponczki tak napisał: Samsung jakiś? Samsung przestał produkować laptopy sto lat temu leżak ogarnij się xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: A co ty robisz za zdjęcia i czemu tyle 21gb mam wolego jeszcze z 128gb pamięci Zdjęcia do aukcji internetowych, screeny urzędowych wniosków zakupów inspiracji bankowych czasem ja wszystko mogę udowodnić jak się zapisuje do promocji to mnie bank nie wy...a że nie zaznaczylem pola... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Kurna nie gadaj do mnie jak do cofniętej w rozwoju, właśnie o to chodzi że mam różne rzeczy na kilku kartach pamięci i na dysku zewnętrznym, plus na telefonie i na tablecie więc chciałabym to wszystko mieć w jednym miejscu. to na laptopie chyba głupio lepiej na dysku zewnętrznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Rachunków zdjęcia i mieszkania tesz bo to wygodne przyjdzie rachunek zapisuje do keepa jako kwadracik robię cyfrowy i mogę papiery schować nie walom mi się po pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Lachon jak mi się spodoba to tesz czasem scenuje później mogę sprawdzić swój gust czy nadal mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: A co ty robisz za zdjęcia i czemu tyle Plus jeszcze matki swoje zdjęcia i wykresów giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Ale to jak płynne ipad pro 13 zarzadza 9210 zdjęć 5k to jest złoto super płynność jakby to bylo 5szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Albo ten tak szczerze to mega chójowy wybor przestarzały procesor kiepska rozdzielczość słaba bateria brak czytnika kart i cena dość wysoka jak za coś odnowionego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Jak to wszystko się pomniejszy to kazde jak pixel retro główka zapałki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Ja tyle nie mam zyjac 53 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Еlciаа napisał: Ja chce z pamięcią 2Tb i 32GB RAM. chyba żeby się tym ramem brandzlować bo w tym rupieciu co chcesz kupić daje 0 korzyści procek jest za słaby lepiej kup coś za 300 leżak ci doradzi xD Edytowano 2 godziny temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu i do tego gówniana karta graficzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: A co ty robisz za zdjęcia i czemu tyle ja mam więcej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Ja tyle nie mam zyjac 53 lata A ja w 4 lata tyle natrzepalem plików graficznych ale dzięki temu mogę się cofnąć do 2021 i zobaczyć sobie jak wypelnilem wniosek o konto albo cofnąć do jakiegoś pliku gdzie sypialni była przed remontem albo cofnąć i szukać inspiracji dla zakupów bo gdzieś zapisalem że mi się podoba np pc sony okrągły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Wy chorzy jesteście I temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ja mam więcej xD Mam dysk twardy apple jak dojdę do ściany to zgram wszystko opisze 2021-2026 np i od 2027 od nowa 128gb wolnego miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Kiedyś klisza miała 30 i byl luksus i czekanie na efekty a teraz se guwno pstrykacie na wieczno pamiątkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu a odp na twoje pyt leżak to na tory z lego a później to na city break Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Mam dysk twardy apple jak dojdę do ściany to zgram wszystko opisze 2021-2026 np i od 2027 od nowa 128gb wolnego miejsca mam z 8 dysków po 1 tb zaj3banych muszę kupić albo jakiś fajny pendrive na odcisk palca se kupię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał: Wy chorzy jesteście I temu Ostatnio urząd skarbowy chciał moje ipo a nie dało się od nowa wygenerowac dobrze że wszystko trzymam na ipadzie pro 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Kto mi znowu na skrzynkę pisze i po co ile można blokować wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Kiedyś klisza miała 30 i byl luksus i czekanie na efekty a teraz se guwno pstrykacie na wieczno pamiątkę Były chyba 3 długości kliszy 12 24 i 36 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: mam z 8 dysków po 1 tb zaj3banych muszę kupić albo jakiś fajny pendrive na odcisk palca se kupię XD no ja bym musiał policzyć bo mam 10 komputerów i z tyle drugie konsol w każdym średnio 500gb lub 1tb ewentualnie 128-256ssd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Plus na zewnątrz mam dwa dyski twarde 500gb i 160gb apple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: XD no ja bym musiał policzyć bo mam 10 komputerów i z tyle drugie konsol w każdym średnio 500gb lub 1tb ewentualnie 128-256ssd Mam kompa i laptopa ale tam nic ważnego Nie trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu A ja nie mam nic ważnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Wszystko papierowe a resztę pies yebal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach