Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu Ona tak na złość pisze bo nie wierzę w takom hipokryzji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, mr_Kumpir napisał: pisze że chudy to 63 kg Miałem kiedyś 63kg to jest look gimnazjum same kości bez siłowni praktycznie anoreksja ale tutaj być może kanon piękna bo tu dziwne lachona zatrzymane mentalnie w gimnazjum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu To wtedy wydałem kilkanaście tysięcy złotych żeby z 63 zrobić 89kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu To tak właśnie jest się dostaje w pysk jak się jest za dobrym to tworzy się obraz knura bez szans matrymonialnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu Ciotka ma rację że szkoda nawet splunac na niom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu Kiedyś się mówiło wyżej sřa niż dope ma xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu Tak ogólnie to mój drążek w samej sypialni pamięta więcej podciągnąć niż malowany w życiu zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Fajny ten 16" macbook pro gpu dedykowana ma moc do crysis Niestety 13 już majom marnego intela gpu jak moje kadluby Ja chyba bym w 13 szedł tylko muszę znaleźć za tysiaka po co mi taka krowa 16 jak 15,6 sony tylko leży w szufladzie a tak to bym kładł obok 13 ipada pro i miał 3 różne systemy operacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Koorwa człowieku ja miałem formę kukturysty nigdy nie zadziała u mnie już bmi bo mam więcej mięsa niż sucholasy na obuadkach u matki nom ale to zdjęcie które wklejałeś jako przykład szczupłego to jednak ulaniec był xD więc może masz zaburzone postrzeganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Wormsy i pare gier starych i tak będzie chodzić tylko crysis 5fps na ultra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Tak ogólnie to mój drążek w samej sypialni pamięta więcej podciągnąć niż malowany w życiu zrobił i ostatnie w gim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nom ale to zdjęcie które wklejałeś jako przykład szczupłego to jednak ulaniec był xD więc może masz zaburzone postrzeganie Które zdjęcie to 89 to ja na formie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu nie zakłamuj rzeczywistości tylko rusz się jutro ze mno na dobre ci wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: i ostatnie w gim Nie bo w 3lo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Które zdjęcie to 89 to ja na formie jedno widziałem taki trochę umięśniony pulpecik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: nie zakłamuj rzeczywistości tylko rusz się jutro ze mno na dobre ci wyjdzie A w życiu ja się dobrze czuje u dentystka w tshirt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: jedno widziałem taki trochę umięśniony pulpecik No na masie byłem żeby być wyrzezbiony na 89 to by trzeba wejść na 120 i się wyciac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu jak se chcesz ja muszę spalić trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu To jest na szczęście już za mnom zrobiłem se look na resztę życia ok i mam wywalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Wyglądam normalnie obok szwagier mąż kuzynki i inne typy mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Najgorzej to bylo być takim chudym 63kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jak se chcesz ja muszę spalić trochę A ja miałem raz 114kg i se jadłem rozki publicznie i gałki i się ludzie oburzali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu A teraz mam takom sredniom wagę mnie obczajom połowę młodsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: A ja miałem raz 114kg i se jadłem rozki publicznie i gałki i się ludzie oburzali myślałem że tylko na grube baby tak reagujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: myślałem że tylko na grube baby tak reagujo Koszulke miałem za malom wygldalem jak bubu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, mr_Kumpir napisał: nie zakłamuj rzeczywistości tylko rusz się jutro ze mno na dobre ci wyjdzie Myśl o tym że będę słodko spać gdy biegniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Ale tak jest w życiu jakoś im brzydsza laska tym większe wymagania dotyczące tego wyglądu zewnętrznego u samca jeszcze się nie spotkałem żeby piękna mi ublizala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Zjadłem oscypka i idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 11 Napisano 2 godziny temu Zresztą ja jeszcze schudne bo mnie czeka sprzątanie remont kuchni i łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 138 Napisano 2 godziny temu chyba jednak będziemy spać w podobnych godzinach xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach