Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Еlciаа napisał: Przecież dokladnie ten sam limit jest w aplikacji, z kartą jest tylko różnica że można robić zakupy poza allegro. To tylko to life czendzer bo czekałem 37lat aby kk była możliwa dla niepracujących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: To tylko to life czendzer bo czekałem 37lat aby kk była możliwa dla niepracujących I gdzue z tym będziesz chodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: I gdzue z tym będziesz chodził? Wszędzie gdzie będę potrzebował lub nie wiedział ile kasy wziąść to jest dobre bo możesz mieć swój budżetu miesięczny bardzo minimalny +kk jakby się trafił obiad z samicom i masz 30dni na spłatę obiadu i inne takie sytuacje gdzie nie musisz planować wydatku przed wyjściem tylko jom bierzesz a jak wrócisz to dopiero sobie z giełdzie czy konta oszczędności spłacasz na luzie w ciągu kilku dni albo sobie wybierasz raty bo tak wolisz np co jakiś czas masz dochody i to nie przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Wszędzie gdzie będę potrzebował lub nie wiedział ile kasy wziąść to jest dobre bo możesz mieć swój budżetu miesięczny bardzo minimalny +kk jakby się trafił obiad z samicom i masz 30dni na spłatę obiadu i inne takie sytuacje gdzie nie musisz planować wydatku przed wyjściem tylko jom bierzesz a jak wrócisz to dopiero sobie z giełdzie czy konta oszczędności spłacasz na luzie w ciągu kilku dni albo sobie wybierasz raty bo tak wolisz np co jakiś czas masz dochody i to nie przeszkadza To tera będziesz sponsorował samicom chorym obiady w barze mlecznym xD w sumie są tu chętne na obiady za friko więc dzialaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Wszędzie gdzie będę potrzebował lub nie wiedział ile kasy wziąść to jest dobre bo możesz mieć swój budżetu miesięczny bardzo minimalny +kk jakby się trafił obiad z samicom i masz 30dni na spłatę obiadu i inne takie sytuacje gdzie nie musisz planować wydatku przed wyjściem tylko jom bierzesz a jak wrócisz to dopiero sobie z giełdzie czy konta oszczędności spłacasz na luzie w ciągu kilku dni albo sobie wybierasz raty bo tak wolisz np co jakiś czas masz dochody i to nie przeszkadza jaki obiad z samicą onanisto xD Napierrdolisz długów kupując jakiś złom z tej karty i tak się skończy Edytowano 3 godziny temu przez gay fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Np z konta oszczędności drugi przelew 7,5-10zl przelew natychmiastowy zazwyczaj 3-6 wyjście z giełdzie to tesz koszt bo może być akurat zły momencie a to wszystko po to bo może byś coś kupiła w rtv agd i wszystko trzeba planowanie a z 7k kk nie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, gay fm napisał: jaki obiad z samicą onanisto xD Napierrdolisz długów kupując jakiś złom z tej karty i tak się skończy Jakimkolwiek np stpiarom czy poznanom spontanicznie Ten złom trzyma wartość np do sypialni wziolem ps2 fat i ps3ss po 100 albo ngc i ps4 slim po 220 sobie zobacz po ile chodzi wydałem 640 a mogę wziąć pod 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Ogólnie jak coś kupuje to som mega okazje i dlatego się skuszam bo następnego dnia mogę mieć za to x2-3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Codziennie som mega okazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: To tera będziesz sponsorował samicom chorym obiady w barze mlecznym xD w sumie są tu chętne na obiady za friko więc dzialaj No chociażby ogólnie cokolwiek innego np wejde do meblowy i coś mi się spodoba to nie muszę wracać do domu i jechać jeszcze raz taxi planować na później czy nowy miesiąc tylko od razu wypytam dostawe a potem na spokojnie 30dni lub raty a narożnik wjedzie czy coś takiego Itd itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Codziennie som mega okazje Nie zawsze ogólnie bardzo ciezko kupić sprawnom nie porysowanom konsole ze sprawnym napędem optycznym za male kase to musi się komuś palić pod stopami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: No chociażby ogólnie cokolwiek innego np wejde do meblowy i coś mi się spodoba to nie muszę wracać do domu i jechać jeszcze raz taxi planować na później czy nowy miesiąc tylko od razu wypytam dostawe a potem na spokojnie 30dni lub raty a narożnik wjedzie czy coś takiego Itd itd O tym narożniku to już 3 rok piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: Jakimkolwiek np stpiarom czy poznanom spontanicznie chyba ze sztuczną ciipą z szuflady mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Naroznik zeby ruuchac na nim Anastazje XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, gay fm napisał: chyba ze sztuczną ciipą z szuflady mitomanie Uważam że pasujecie do siebie i niepotrzebnie siedzisz w szafie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: O tym narożniku to już 3 rok piszesz Może nawet 4ty nie jest łatwo się dorobić na allegro som ale ci kurier zostawi pod blokiem i se wnos poza tym kasa minimum 1,5k tesz spory wydatek jednorazowy jak chcesz żyć mc za 1k poza tym logistyka by tv nie slukli 85cali u mnie stoi przy drzwiach wejściowych do salonu i trzeba będzie bardzo uważać ze wniesieniem roboli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dimentio napisał: Naroznik zeby ruuchac na nim Anastazje XDD Tak mi się kiedyś marzyło na obszarze oparcia boków ale ogólnie lubię takie salony z bardzo dużym ekskluzywne naroznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Lezak I pravik powinno razem zamieszkac I sciagnac do siebie klaudiusz I nimfetke I robic gangbang Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: O tym narożniku to już 3 rok piszesz Może czekał właśnie na kk i tyle zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu No,.mozna sobie pomarzyc Szkoda, ze marzenia nie moga byc rzeczywistoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Wielki gabaryt to duży ruch ogólnie jest np już z tydzień czekam aż będzie puste miejsce gabaryty bo chce wrzucić fotel głęboki a nie chce by stał poza tym miejscem i ludzie gadali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Uważam że pasujecie do siebie i niepotrzebnie siedzisz w szafie A robiłaś ten walek już jeśli allegro daje np 50 jak wydasz 500 to teoretycznie można wziąć coś za 50 i 450 a potem 450 zwrotu i mieć to 50 za darmo rzeczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 2 godziny temu A ja chyba laptopa sobie kupie na dniach, wczoraj fajne oglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Dimentio napisał: No,.mozna sobie pomarzyc Szkoda, ze marzenia nie moga byc rzeczywistoscia Ja się już zestarzalem sporo nie wiem czy by mi się chciało jak dwa chomiki po chacie się piepszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: A robiłaś ten walek już jeśli allegro daje np 50 jak wydasz 500 to teoretycznie można wziąć coś za 50 i 450 a potem 450 zwrotu i mieć to 50 za darmo rzeczy xD Pewnie można. Trzeba szukać różnych luk i okazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Ale w sumie na sofie to wygodnie tylko na brzegu nie szczególnie gdy trzeba kolana zginąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Pewnie można. Trzeba szukać różnych luk i okazji No teoretycznie można się rozmyślic przecież i zbieg okoliczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu Ja bym sobie postawil wielki namiot w lesie, I tam naroznik wstawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: A ja chyba laptopa sobie kupie na dniach, wczoraj fajne oglądałam. Co nie elka lepiej jak samica się wypnie na psa dobrej wysokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: No teoretycznie można się rozmyślic przecież i zbieg okoliczności No tak ale za sięganie po cudze trzeba będzie i tak zapłacić prędzej czy później. Nie opłaca sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach