Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: A ja chyba laptopa sobie kupie na dniach, wczoraj fajne oglądałam. Jakie to fajne apple pewnie czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu I co bedziesz robila na laptopie Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Ja tak miałem mieć w sypialni laptopa i tyle to się rozpaslem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Przytyles dlatego nie kupiles laptopa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Co nie elka lepiej jak samica się wypnie na psa dobrej wysokości Nie rozmawiam z tobą na tematy seksualistyczne. No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Jakie to fajne apple pewnie czy coś Znasz mnie podobno tyle czasu i ja jestem fanka apple i iphone c'nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie rozmawiam z tobą na tematy seksualistyczne. No. No ja jestem wysoki sernik tesz dużo pozycji jest za nisko na mebelkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Znasz mnie podobno tyle czasu i ja jestem fanka apple i iphone c'nie. Samsung jakiś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dimentio napisał: I co bedziesz robila na laptopie Elcia Głównie to chce zrzucić wszystko z telefonu bo pomimo sporej pamięci wbudowanej i sporej karty pamięci to już mam prawie 90% zajęte i przez to mi tel muli, no ale nie tylko do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Dimentio napisał: Przytyles dlatego nie kupiles laptopa? Rozpaslem w sensie rtv miał byś tylko laptopa i był przez chwilę sony vaio a teraz jest 4 monitory 2atx i jeden mff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał: Samsung jakiś? Hp, znajdę to wrzuce link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Bedziesz trzymala na laptopie fote zaowsiczonej doopy pravika? xD Tel muli od zajetej pamieci? Moze za duzo appek dziala w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Do gier laptop to chyba takie sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Głównie to chce zrzucić wszystko z telefonu bo pomimo sporej pamięci wbudowanej i sporej karty pamięci to już mam prawie 90% zajęte i przez to mi tel muli, no ale nie tylko do tego. Som pendrivy i adaptery usbc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Hp, znajdę to wrzuce link. A po co ci laptop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dimentio napisał: Bedziesz trzymala na laptopie fote zaowsiczonej doopy pravika? xD Tel muli od zajetej pamieci? Moze za duzo appek dziala w tle Tej foty niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Elcia nie ma co z kasa robic xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Haha xP A foty krasnala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: A po co ci laptop Zapisała tyle screeny że potrzebujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Czemu nie Laptop do trzymania fot moze byc Ja mam laptopa z 500gb dyskiem I to jednak duze udogodnienie ze sobie tam muzyke trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Zapisała tyle screeny że potrzebujemy No ta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Jak nie ma salowej to jest jakoś kameralnie i spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Som pendrivy i adaptery usbc Kurna nie gadaj do mnie jak do cofniętej w rozwoju, właśnie o to chodzi że mam różne rzeczy na kilku kartach pamięci i na dysku zewnętrznym, plus na telefonie i na tablecie więc chciałabym to wszystko mieć w jednym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Jak nie ma salowej to jest jakoś kameralnie i spokoj A chcesz żeby nie było spokojnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A chcesz żeby nie było spokojnie? Wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Kurna nie gadaj do mnie jak do cofniętej w rozwoju, właśnie o to chodzi że mam różne rzeczy na kilku kartach pamięci i na dysku zewnętrznym, plus na telefonie i na tablecie więc chciałabym to wszystko mieć w jednym miejscu. Ja mam taki komplet fajnie wygląda u mnie na szczęście wszystkie cipki twoje i inne się mieszczom na jednej karcie 32gb sony sd za 45zl z amazon i pamięci ipada pro 13 (to kupiłem dysk twardy apple 160gb za 15zl żeby zgrać 128gb gdybym miał mało już miejsca lub chciał sprzedać go). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 70 Napisano 3 godziny temu Albo ten https://allegro.pl/oferta/laptop-hp-17-cn-intel-n4120-32gb-2tb-17-3-dotyk-win-11-niebieski-komunia-17496275046 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Albo ten Fiooty się nie mieszczom chyba będziesz pierwsza osoba archiwizacji forum dyskusyjne na dedykowany laptopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Albo ten Ale wiesz że zdjęcia pociągnie tesz laptopa za 300zl używany tak mówię tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu W sumie to ci się przyda do innych rzeczy jeszcze jak urzędowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach