Еlciаа 71 Napisano 3 godziny temu Własnie sprawdziłam i mam 256 aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Jest jeszcze z Ryzen 5 i Ryzen 7, no ale to chyba typowo gamingowy. Do gier to będzie miał coś dedykowane jak 3050 RTX'a W sensie jak masz cpu to jest intel lub amd i one w obecnych czasach mają zintegrowane gpu I taki ryzen ma wydajnuejsze od inyelowego ale to jest nadal coś pokroju ps4 na low vs ps3 Dopiero dedykowany układ graficzny osobny daje kopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu Boze o czym wy piszecie to takie nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja to bym chyba nie pozwalal dzieciom zeby korzystaly ze smartfonow dopoki nie skoncza 18 lat W ogole balbym sie je nawet do szkoly wyslac do ludzi xD Dzieci maja przejeebane. Ciesze sie, ze urodzilem sie w tych czasach co sie urodzilem, i dorastajac nie mialem smartfonow ani nawet internetow. Mysle ze do tego jeszcze wroce Edytowano 3 godziny temu przez Dimentio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Własnie sprawdziłam i mam 256 aplikacji. Ja na sony z2 tablet 32szt a na ipadzie pro 13 powiem ci po kawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) O niczym Nie jaraja mnie juz komputery jak kiedys Wole gitary albo perkusje lub fortepiany Edytowano 3 godziny temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Mam szczescie ze mi kupili instrument muzyczny jak bylem goowniakiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Dimentio napisał: Ano to pewnie I muli xD A co to za kontrola rodzicielska haha Masz telefon syna na GPS I pokazuje gdzie sie znajduje? xD Jest taka aplikacja Family link i tam już jest wszystko, lokalizacja dokladna, ile dokladnie korzysta z jakiej aplikacji i o której godzinie i tez można każdą aplikacje czy nawet karty sim ogaraniczyc czy nawet zablokować całkiem np w nocy od 22 do 7 rano. Edytowano 3 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jest taka aplikacja Family link i tam już jest wszystko, lokalizacja dokladna, ile dokladnie korzysta z jakiej aplikacji i o której godzinie i tez można każą aplikacje czy nawet karty sim ogaraniczyc czy nawet zablokować całkiem np w nocy od 22 do 7 rano. Fajnie że o tym wiesz, to może czas zacząć używać i interesować się dziećmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Haha jaka inwigilacja XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dimentio napisał: O niczym Nie jaraja mnie juz komputery jak kiedys Wole gitary albo perkusje lub fortepiany Ja rzadko siedzę na pcet wolę tablety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 3 godziny temu Pc tylko dla poważnych rzeczy pismo do notariusza, wgrywanie gier ps2 fat takie rzeczy a reszta tablet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Spoko W sumie to na tej konsolce retroid mi fajnie muzyka gra z moimi sluchawkami Bluetooth shokz openrun pro2 Bateria trzyma dlugo Wejscie na karte sd, mozna ogladac filmy, koncerty, ekran amoled, dla mnie bomba Nie potrzebuje juz niczego innego do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Kiedys jak bede mial kilkaset funtow kupie sobie odtwarzacz audio bez wi-fi I metronom jakis do trenowania perkusji I przestane wchodzic na neta i znikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 2 godziny temu A moze juz jutro znikne xD Albo dzisiaj xD I wroce na wiosne lub lato xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: Jest taka aplikacja Family link i tam już jest wszystko, lokalizacja dokladna, ile dokladnie korzysta z jakiej aplikacji i o której godzinie i tez można każdą aplikacje czy nawet karty sim ogaraniczyc czy nawet zablokować całkiem np w nocy od 22 do 7 rano. A ja minimalizm stosuje tesz w it i mam jak najmniej aplikacji jak się da... Często jeszcze usuwam jak rzadko korzystam a potem wgrywam na chwilę jak potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: A ja minimalizm stosuje tesz w it i mam jak najmniej aplikacji jak się da... Często jeszcze usuwam jak rzadko korzystam a potem wgrywam na chwilę jak potrzebuje a po co ci aplikacje jak ty wegetujesz, Elka ma do socjalu z kilkadziesiąt i do pociągów też dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Z takich aplikacji to np poczta apple, pliki apple, miarka apple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał: Z takich aplikacji to np poczta apple, pliki apple, miarka apple przecież ty apple biedaku nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, gay fm napisał: a po co ci aplikacje jak ty wegetujesz, Elka ma do socjalu z kilkadziesiąt i do pociągów też dużo Oj bardzo mi som potrzebne np bankowe mam 16szt przygotowuje się na duży ruch chętnie bym rozegral takie btc od 15k 0.886 do 250k nowe ath nastepnom fale Yt wykresy at ipostu allegro tiktoka no różne mam bo robię tak tesz pieniądze i zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, gay fm napisał: przecież ty apple biedaku nie masz Mam ipada pro 13 m1 dokładnie 2021 Apple iPad Pro 12,9" M1 128 GB Wi-Fi Gwiezdna Szarość (5. generacji) Edytowano 2 godziny temu przez Cztery ponczki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Wgl obecnej rzeczywistości to bym zginol gdyby nie powiadomienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu Elka by mogła wziąć ipada pro ale jak potrzebuje 2tb to by kosztował z 11tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu I nadal by był bardziej ułomności niż laptopa choć wygodniejszy do galerii zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 71 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: Elka by mogła wziąć ipada pro ale jak potrzebuje 2tb to by kosztował z 11tyś Nie potrzebuje i nie chce ipadów. 2 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał: I nadal by był bardziej ułomności niż laptopa choć wygodniejszy do galerii zdjęć Mam już tablet 12 cali ma i wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, gay fm napisał: przecież ty apple biedaku nie masz Hhttps://postimg.cc/hJr04s4m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie potrzebuje i nie chce ipadów. Mam już tablet 12 cali ma i wystarczy. A ja bym chciał jeszcze 8 11 apple mini iPhone i może macbooka i imaca xD i zegarek ale by był komplecik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery ponczki tak 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 34 minuty temu, Еlciаа napisał: Własnie sprawdziłam i mam 256 aplikacji. 53 na ipadzie pro 13 Edytowano 2 godziny temu przez Cztery ponczki tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Nie potrzebuje i nie chce ipadów. Nie stać cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gay fm 4 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Cztery ponczki tak napisał: H pewnie chińska podróbka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach