Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Zakończ temat bo jeszcze jego Grażyna oberwie za słoną zupą w zalewie frustracji. gdzie tam frustracja? znowu cos krecisz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: fakty to fakty, jakby nieprawda to by spermy protestowaly.. takze ten Ponawiam pytanie kto? Zezowaty Jukonczyk z iq 20 by zaprzeczył? stary nie ośmieszaj sie tymi swoimi źródłami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Cały garniak. trzyczęściowy? jedno- czy dwurzędowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Sprawy użytkowników forum są naszymi sprawami. szkoda ze kredyty nie wliczają sie do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: ? Że jak? Że perfumy 1+1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ponawiam pytanie kto? Zezowaty Jukonczyk z iq 20 by zaprzeczył? stary nie ośmieszaj sie tymi swoimi źródłami nudnaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nudnaś Ty za to interesujący niezwykle i twoi koledzy z kafeterii płazińce wiarygodne Edytowano 3 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nudnaś Potężna riposta. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: trzyczęściowy? jedno- czy dwurzędowy? Przeczytałam garnek i ten trzyczęściowy to by jesze pasował do parowania, ale co to jest kurna garnek dwurzędowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Potężna riposta. Zamkłam sie w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Caryca w garsonce napisał: to jednak mam coś z nim wspólnego! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie macie wrażenia, że taplacie się poniekąd w hejterskim szambie? Tylko poniekąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ty za to interesujący niezwykle i twoi koledzy z kafeterii płazińce wiarygodne Nie lepiej obleńce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wiecie co myslalam ze ludzie na kafeterii są najgorsi ale jak zaglądam na fb to jednak naprawdę może być ostro gorzej. Nie licząc oczywiscie patoli w rodzaju widmoka ale taki leksik przy niektórych tam to naprawdę jest małe miki pocieszne. Coś tam sobie popitoli o czerwonych tabletkach ale w sumie może być gorzej wiec nabrałam tolerancji Edytowano 3 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Babo, ta promocja w Rossmann to zwyczajne dymanie klienta. Green tea nie chodzi w innych miejscach po 5 dych ino mniej. Elizabeth Arden? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Zamkłam sie w sobie Raz, dwa, trzy. Już się otwarłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Raz, dwa, trzy. Już się otwarłaś? Zaraz jaki jest czas przyszły od otwarlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: szkoda ze kredyty nie wliczają sie do tego Może nadejdą takie czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Zaraz jaki jest czas przyszły od otwarlam Otworzę się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Zaraz jaki jest czas przyszły od otwarlam coś na o chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Tylko poniekąd? Chciałam delikatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Chciałam delikatnie. Ale w razie wu masz łom za plecami Ewa jest pikna, ale niestety nie chce mi się pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Przeczytałam garnek i ten trzyczęściowy to by jesze pasował do parowania, ale co to jest kurna garnek dwurzędowy? świat idzie naprzód trzeba się dokształcać: https://image.ceneostatic.pl/data/products/72470255/f-royalty-line-28cm-garnek-dzielony-dwuczesciowy-hot-pot-rlhh28m-copper-04067.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Otworzę się. To brzmi zbyt dobrze żeby pochodziło od otwarłam Edytowano 3 godziny temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Że perfumy 1+1. W tym roku kupiłam 4 flaszki (tej samej) wody perfumowanej w 3 różnych sklepach i w każdym była inna cena. O tym nie dyskutuję, bo to normalne w przypadku wielu produktów. Jeśli nawet twoje są tam droższe o 10 zł? To i tak ci się opłaca kupić dwie w cenie jednego. A już najbardziej się opłaca kupić te po 250/300 zł jeśli ktoś takich systematycznie używa. Ja kupiłam 6 faszek i jeszcze 2 na temu zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Ja w tym roku nie oszalałam na bf. Mało, przemyślane, potrzebne i pod katem świat. Całujcie me stopy teraz ze taka bystra i rozsądna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Ale w razie wu masz łom za plecami Ewa jest pikna, ale niestety nie chce mi się pokazać Przecież byłaś na temacie jak wrzucaliście te swoje przeróbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: świat idzie naprzód trzeba się dokształcać: Nieźle, nieźle. W jednym grochówka z wędzonką, w drugim bardziej jałowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Nieźle, nieźle. W jednym grochówka z wędzonką, w drugim bardziej jałowo. Nie mow mi o grochówce jak wiąże 70ml płynu trzymając kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, miszluft napisał: Wiecie co myslalam ze ludzie na kafeterii są najgorsi ale jak zaglądam na fb to jednak naprawdę może być ostro gorzej. Nie licząc oczywiscie patoli w rodzaju widmoka ale taki leksik przy niektórych tam to naprawdę jest małe miki pocieszne. Coś tam sobie popitoli o czerwonych tabletkach ale w sumie może być gorzej wiec nabrałam tolerancji Fejs to rak maksymalny. Nie ma raczej tam wprawdzie widmoków z rodzicami wchodzącym dzieciom do wanny, ale cała pozostała paleta ciemnoty do wyboru, do koloru. Anteny 5g krowy nie dają mleka, chemitrails trują, śmiercionki zabijają, w latach 60 było lepiej z pajdą chleba z cukrem, spece od budowania elektrowni po loty w kosmos. Chłopski rozum at its best i czasem tylko kopara opada, że ktoś aż tak się nie wstydzi publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach