Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gay fm

tak wygląda ewa z lasu

Polecane posty

Na prawdę się pisze naprawdę. Kleks jak zwykle przychodzi się popisać i poudawać takiego który ma wybór jakiekolwiek a pozostawia niesmak i słomę. Pozer i wieśniak typowy z remizy 

• Like 1

2 minuty temu, miszluft napisał:

Jak nie wiedziałaś, keidys wam mówiłam ze takiego uzywam to sie śmialiście z ziemniakiem ze pewnie smierdze 😃

A ja jeszcze nie przeczytałam składu tego specyfiku. To jakiś pseudodezodorant? Zab.iłaś moje nadzieje na fajny zakup 😞

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

nie - po bierzmowaniu 😜 

Aż nie wiem co napisać, tak mnie to zaskoczyło. 😁

Przed chwilą, miszluft napisał:

Sorry wybacz umknął mi twoj post i ta atencja o która tak bardzo prosiłam 😃

nom... widze ze musisz produkowac te posty o niczym, taka kompulsja borderki..😅 nie jestes z mojej bajki jak i kolezanki kurki

Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał:

Hah, jeszcze się nie spowiadałam. Do rany przyłóż, bo podzielam zdanie o Goryli? A widziałaś może jakieś studio zakupowe? Polecam. Ale z pustym pęcherzem.

Nie, widziałam tylko stronę. Tak tylko żartuję, jestem fanką tej strony twojej osobowości 🙂

2 minuty temu, Baba napisał:

Czyli robisz to samo co ja, z tą różnicą, że ja nigdy nie czekam aż mi się flaszka skończy. Lubię zmieniać zapachy a te buteleczki mi w niczym nie przeszkadzają.

Ja jestem minimalist jak lezak, aktualnie mam 4 w tym 2 resztkowki i mnie to boli 😃

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

A ja jeszcze nie przeczytałam składu tego specyfiku. To jakiś pseudodezodorant? Zab.iłaś moje nadzieje na fajny zakup 😞

Nie no ten jego może być prawilny, z całym syfem świata 😜

ja mam wariant krem i eko 😜

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

nom... widze ze musisz produkowac te posty o niczym, taka kompulsja borderki..😅 nie jestes z mojej bajki jak i kolezanki kurki

Iskra była bo słuchała jak świnia grzmotu w zachwycie twoich wysrÿwow? Co tu zadziałało amancie?

• Haha 1

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

Witaj wśród swoich bo chyba z przypadku nie kontynuujesz tu siedziec 😜

Nie wolisz netflixa niz klepac Grażyny po tyłkach? 😜

1 minutę temu, miszluft napisał:

A co zrobiłaś madzi? Wpędziłaś ja do grobu?

Raz użyłam wobec niej dawnego określenia medycznego a potem z kręgów nizin społecznych aż się Śliwka zgorszyła 😅 (nawet nie pamiętam jakie to było konkretnie słowo 🫣).

• Haha 1

Pokraka zakompleksiona o wielkim ego i ofiara losu. To często w parze chodzi niestety. Czyli pasuje. Jedna kaleka myśli że swoim pozerstwem przykryje przegryw a druga kaleka liczy że pomatkuje i zostanie pokochaną.

3 minuty temu, murb napisał:

Aż nie wiem co napisać, tak mnie to zaskoczyło. 😁

Przemyślam dzisiaj, jak by się ożenić…

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

Pokraka zakompleksiona o wielkim ego i ofiara losu. To często w parze chodzi niestety. Czyli pasuje. Jedna kaleka myśli że swoim pozerstwem przykryje przegryw a druga kaleka liczy że pomatkuje i zostanie pokochaną.

Ale pokrakę szanuj 😜

• Like 1

10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

nie - po bierzmowaniu 😜 

Dobrze że po chrzcinach.

1 minutę temu, miszluft napisał:

Ja jestem minimalist jak lezak, aktualnie mam 4 w tym 2 resztkowki i mnie to boli 😃

Widocznie masz perfumy o długotrwałym zapachu i może nieco mocniejszym? Wody perfumowane szybko tracą zapach.

1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał:

Raz użyłam wobec niej dawnego określenia medycznego a potem z kręgów nizin społecznych aż się Śliwka zgorszyła 😅 (nawet nie pamiętam jakie to było konkretnie słowo 🫣).

No ty to potrafisz mnie tez coś takiego powiedziałaś ostatnio ze mi w pięty poszło:p wiec nie widmok nie qweta i miecz mnie stad wypędza a być może pieprz 😛

Przed chwilą, Baba napisał:

Widocznie masz perfumy o długotrwałym zapachu i może nieco mocniejszym? Wody perfumowane szybko tracą zapach.

Tak ja kupuje glownie perfumy ale i tak ich nie czuje po dość krótkim czasie tylko np. Na szaliku 

5 minut temu, miszluft napisał:

Caryca zawsze jest miła jak sie stęskni i jakos tak odrazy może już mniej czuje 😃

A tak w ogóle to mi w tym nowym anturażu nie pachniesz jak moje młode. Awatar jak pelargonie qwety a nick się z murbem kojarzy.

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

Przemyślam dzisiaj, jak by się ożenić…

Dobrze, że Ty to napisałeś. 

• Haha 1

8 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Ciekawe czy ktoś tak jak ja trzyma perfumy na półce w kuchni 😂 To tak żeby mieć je na oku i się psiknąć przed wyjściem. 

Można się pryskać na noc 🤔 może sobie zrobię aromaterapię 😅

Ja kiedyś w tych szafkach kuchennych do których nie sięgałam oprócz rzadko uzywanych klamotów kuchennych miałam segregatory z dokumentami.😄

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Dobrze że po chrzcinach.

Takie rzeczy się wydarzają. 😁

Przed chwilą, miszluft napisał:

Tak ja kupuje glownie perfumy ale i tak ich nie czuje po dość krótkim czasie tylko np. Na szaliku 

I to mój największy problem. Otwieram szafe i fsiukam po kurtkach, szalikach ile fabryka daje i zamykam 🤣

2 minuty temu, miszluft napisał:

No ty to potrafisz mnie tez coś takiego powiedziałaś ostatnio ze mi w pięty poszło:p wiec nie widmok nie qweta i miecz mnie stad wypędza a być może pieprz 😛

Moja droga, to nic w porównaniu z tą serią którą puściłaś projektowi jak do mnie. Jak poszło w pięty to daj srynikowi wycałować, może chłopina w końcu zamilknie podtruty.

3 minuty temu, miszluft napisał:

To dobrze o nich świadczy. O ile otoczenie nadal czuje 🙂

Przed chwilą, Baba napisał:

I to mój największy problem. Otwieram szafe i fsiukam po kurtkach, szalikach ile fabryka daje i zamykam 🤣

Profanujecie perfumy. 😱

3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

A tak w ogóle to mi w tym nowym anturażu nie pachniesz jak moje młode. Awatar jak pelargonie qwety a nick się z murbem kojarzy.

Awatar to okładka techno wixy, jakie pelargonie przestań  mnie obrazac 😜

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To dobrze o nich świadczy. O ile otoczenie nadal czuje 🙂

No właśnie mam watpliwosci niby w teorii jak sie nie czuje, to dobrze , bo siadły, ale ja chciałabym je czuć 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się