Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Piekny masz avatar miszluft, super wybor Najpiekniejszy avatar na calym kafe xD Edytowano 3 godziny temu przez Dimentio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Moja droga, to nic w porównaniu z tą serią którą puściłaś projektowi jak do mnie. Jak poszło w pięty to daj srynikowi wycałować, może chłopina w końcu zamilknie podtruty. Nie pamietam myslalam ze to ty piszesz i temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: No właśnie mam watpliwosci niby w teorii jak sie nie czuje, to dobrze , bo siadły, ale ja chciałabym je czuć Tak się chyba nie da na dłuższą metę nawet z największym ulepem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dimentio napisał: Piekny masz avatar miszluft, super wybor Najlepszy avatar na calym kafe xD Ja pjerdole … czy możemy już przejsc do etapu wyzywania bo czuje sie nieswojo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Pokraka zakompleksiona o wielkim ego i ofiara losu. To często w parze chodzi niestety. Czyli pasuje. Jedna kaleka myśli że swoim pozerstwem przykryje przegryw a druga kaleka liczy że pomatkuje i zostanie pokochaną. 167cm wsrostu to nie pokraka lepszego nigdy nie znajdziesz sucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 3 godziny temu Dobrej nocy laseczki i panu tez kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Profanujecie perfumy. Lepiej psikać szaliki niz kupy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Dobrej nocy laseczki i panu tez kolorowych Paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Awatar to okładka techno wixy, jakie pelargonie przestań mnie obrazac Tak samo bazgrołowoplamiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: 167cm wsrostu to nie pokraka lepszego nigdy nie znajdziesz sucha Masz tylko 167? O jaki slodziaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: 167cm wsrostu to nie pokraka lepszego nigdy nie znajdziesz sucha Żeby znaleźć trzeba szukać. Ciekawe czy tacy ludzie jak ty kiedykolwiek wychodzą z matrixa i gadziego mózgu który im każe sądzić ze sens życia to mokra i konar. Wątpię. Ale staram się wejść w buty człowieka wygrywu jakim jesteś. Rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: No właśnie mam watpliwosci niby w teorii jak sie nie czuje, to dobrze , bo siadły, ale ja chciałabym je czuć Też chcę wąchać narkomańsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Profanujecie perfumy. Jestem niskiego wzrostu i góra 2 razy w roku podskakuję do górnej półki z perfumami. Jak zobaczysz w sklepie babę z wypiętym tyłkiem, to będę ja. Wybieram wody zapachowe z najniżej półki Jeśli będę stała wyprostowana, to znaczy, że wybieram mgiełki do ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: Nie pamietam myslalam ze to ty piszesz i temu Dobrze, że ja nie pamiętam szczegółów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Takie rzeczy się wydarzają. Myślisz że by się jakoś upchał w niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Przypomina mi kolorami okladke jednego albumu ktory lubie https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/6QZpLQfAFKjjzskwyrk4zF-1200-80.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Lepiej psikać szaliki niz kupy A te w WC to na co są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Zawsze o perfumach gadacie. Jakis fetysz Ile można gadać o goownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Ile można gadać o goownie. Goowno już sie pojawiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Kto jest zalogowany na YouTube i wrzuci bóbr kuurwa? Bo ja nie mam konta a jest od 18 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślisz że by się jakoś upchał w niego Jest taka godzina, że mogą napisać - na coś by naciągnął. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A te w WC to na co są? Mgiełka do ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ile można gadać o goownie. Lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, miszluft napisał: Masz tylko 167? O jaki slodziaczek kucaj do libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Mgiełka do ciała Ciała defekowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: kucaj do libeda Ojooo jaki malutki slodziaczek nie dziwota ze tak szczekasz głośno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 3 godziny temu A to ty pewnie jesteś taki pakier pruszkowski ze łatwiej przeskoczyć niz obejsc, taki szwagier lezaka vibe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Żeby znaleźć trzeba szukać. Ciekawe czy tacy ludzie jak ty kiedykolwiek wychodzą z matrixa i gadziego mózgu który im każe sądzić ze sens życia to mokra i konar. Wątpię. Ale staram się wejść w buty człowieka wygrywu jakim jesteś. Rozumiesz żal ci krasnala a nie jedengo tutaj publicznie tarmosilas za brodę kwiczac slodko z zachwytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: A to ty pewnie jesteś taki pakier pruszkowski ze łatwiej przeskoczyć niz obejsc, taki szwagier lezaka vibe pakiet darmowych postow wyczerpany, musisz dygnąć i zaśpiewac piosenke jak chcesz pochrupac atencji .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dimentio 7 Napisano 3 godziny temu Nie ma opcji Krejzi ma u mnie dozywotnia atencje xD za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach