SusieBannion 2 Napisano 53 minuty temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już chyba sama nie wiesz jak sprowokować ludzi. A z kim ona mogła się skumać, przecież to była nieunikniona kolej rzeczy Ona nie prowokuje (a jeżowa prowokuje? ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Skoro tak mówisz, nie będę się kłócić, moja perspektywa nie jest uniwersalna. Sama robię tam zakupy i zawsze jest od zatrzęsienie ludzi, a w tych osiedlowych pustki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 2 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: To chyba dobrze, że ma jakiś charakter, nie lubię lizodupstwa. A teraz to ja autentycznie śmiechłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: To chyba dobrze, że ma jakiś charakter, nie lubię lizodupstwa. Ważne jest też w jaki sposób się coś robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Siwy wons już masz. jest caly zestaw twarzowy z waty. musze popracowac na glosem bo mnie rozpoznają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 2 Napisano 51 minut temu 44 minuty temu, taka_pokraka napisał: Na taką sobie nie przerabiałam nigdy zdjęcia, kiedyś przerobiłam dla zabawy na mange to tak jestem niepodobna, że można śmiało pokazywać ludziom Wiem, kiedyś przerobiłam się na laskę z cyber punka Ten sketch o tyle fajny, że niczego nie zmienia, po prostu tak, jakby cię uliczny rysownik narysował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 2 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Sama robię tam zakupy i zawsze jest od zatrzęsienie ludzi, a w tych osiedlowych pustki. Nie mam osiedlowego i jeżdżę po galeriach, zawsze pełno ludzi. Czasem zamawiam tez cos na temu maja cuda o których istnieniu człowiek nie wiedział, nie żeby się bez nich żyć nie dało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: jest caly zestaw twarzowy z waty. musze popracowac na glosem bo mnie rozpoznają... No to musisz się starać. Dzieciństwo się kończy kiedy przestaje się wierzyć w Świętego Mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 606 Napisano 49 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, SusieBannion napisał: A z kim ona mogła się skumać, przecież to była nieunikniona kolej rzeczy Ona nie prowokuje (a jeżowa prowokuje? ;)). Moim zdaniem szuka atencji, a tą dostaje jedynie poprzez skrajne prowokowanie i tak się już nauczyła. Bo jej pitolenia o aktorkach sprzed 100 lat nikt nie słucha. Jeżyk atencji raczej nie szuka. Edytowano 48 minut temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 2 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Dlatego trzeba eliminować konkurencję. Ufff to jednak jestem bezpieczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 47 minut temu 5 minut temu, SusieBannion napisał: Masz mnie, codziennie zazdroszczę, że nie skończyłam jako dzie.wica, tracąca 2 lata na bycie wirtualną chusteczką na "smarki" dla żonatego frustrata, by mieć z tego... bycie chusteczką na "smarki" dla żonatego frustrata Właśnie tak działa świat, nie inaczej masz wprawe w podcieraniu nosa i tylka zaplakanym żonkosiom, co nie ogarnęli jednego dzieciaka... na pewno wiesz ocb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie mam osiedlowego i jeżdżę po galeriach, zawsze pełno ludzi. Czasem zamawiam tez cos na temu maja cuda o których istnieniu człowiek nie wiedział, nie żeby się bez nich żyć nie dało Czasem po zakupie się okazuje, że jednak można. A ja coś długo czekam na swoje zamówienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 2 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, SusieBannion napisał: Wiem, kiedyś przerobiłam się na laskę z cyber punka Ten sketch o tyle fajny, że niczego nie zmienia, po prostu tak, jakby cię uliczny rysownik narysował Może sobie potem zobaczę, choć ja ogólnie nie lubię zdjęć i widoku siebie na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ufff to jednak jestem bezpieczna Przecież to Ciebie zbanowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie mam osiedlowego i jeżdżę po galeriach, zawsze pełno ludzi. Czasem zamawiam tez cos na temu maja cuda o których istnieniu człowiek nie wiedział, nie żeby się bez nich żyć nie dało U mnie w galeriach już nie na spożywczych sklepów. Uśmiałam się, bo na TEMU zobaczyłam kategorię pierdółki Widocznie tam zamówiłam szmaragdy i portfel z krokodyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 2 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: masz wprawe w podcieraniu nosa i tylka zaplakanym żonkosiom, co nie ogarnęli jednego dzieciaka... na pewno wiesz ocb. Rozumiem, że pijesz do mojego zaje.biście ogarniętego życiowo męża, a potem wrócisz do trójki przychówku i grubej Graży, której nienawidzisz od 20 lat i będziesz płakał, że ze szparagów nie starcza ci na kupienie sobie wolności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 2 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Czasem po zakupie się okazuje, że jednak można. A ja coś długo czekam na swoje zamówienie. No to loteria, nie wiadomo co człowiek dostanie ale ja się nie bawię robię zwroty totalnego badziewia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 2 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, murb napisał: Przecież to Ciebie zbanowali. Widzisz jak niesłusznie, jaka bystra jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, murb napisał: No to musisz się starać. Dzieciństwo się kończy kiedy przestaje się wierzyć w Świętego Mi. to tradycja, raczej zabawa. śmieszne kiedy potem bąbel opowiada o tym mikołaju.. dziecinstwo, juz i tak jest inne. kiedys z reguly na dworzu swiat sie dzial, teraz w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 2 Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Moim zdaniem szuka atencji, a tą dostaje jedynie poprzez skrajne prowokowanie i tak się już nauczyła. Bo jej pitolenia o aktorkach sprzed 100 lat nikt nie słucha. Jeżyk atencji raczej nie szuka. Czyli masz o niej takie zdanie jak Hugh (że to aktorka i prowokatorka). Rzeczywiście jeśli chodzi o potrzeby "forumowe" nie ma podobieństw między nią, a Jeżem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: No to loteria, nie wiadomo co człowiek dostanie ale ja się nie bawię robię zwroty totalnego badziewia. Temu to taka metafora życia. Jestem wszystko. Człowiek grzebanie, wybierze cud, miód i malinę a przychodzi badziew w folijce. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 2 Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Może sobie potem zobaczę, choć ja ogólnie nie lubię zdjęć i widoku siebie na nich Kokietka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to tradycja, raczej zabawa. śmieszne kiedy potem bąbel opowiada o tym mikołaju.. dziecinstwo, juz i tak jest inne. kiedys z reguly na dworzu swiat sie dzial, teraz w necie Kiedyś ludzie polowali na mamuty. Zmiany, zmiany, zmiany. Gdyby nie internet to by tu nie było tyle emocji i pisania o atencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 44 Napisano 37 minut temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Moim zdaniem szuka atencji, a tą dostaje jedynie poprzez skrajne prowokowanie i tak się już nauczyła. Bo jej pitolenia o aktorkach sprzed 100 lat nikt nie słucha. Jeżyk atencji raczej nie szuka. Sądzę, że wspomniane aktorki są tysiąc razy ciekawsze, niż twoja nijaka osobowość. Jedyne z czego cię tutaj kojarzę to prucie się i dogryzanie innym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 37 minut temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Widzisz jak niesłusznie, jaka bystra jestem Jeśli nie za bystrość to z powodu zazdrości o Miecza. A może dlatego, że że mną piszesz? Wykluczają tych, którzy się do mnie odzywają, żebym pozostała w osamotnieniu i pisała sama do siebie. To jest spisek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 36 minut temu (edytowany) 11 minut temu, SusieBannion napisał: Rozumiem, że pijesz do mojego zaje.biście ogarniętego życiowo męża, a potem wrócisz do trójki przychówku i grubej Graży, której nienawidzisz od 20 lat i będziesz płakał, że ze szparagów nie starcza ci na kupienie sobie wolności Wszyscy juz to slyszeli, to milioner bo pracuje na kasie w banku i codziennie liczy pieniądze a innym razem przypadkiem wychodzi, że pojechal w trase TIRem. Mysle, ze trafilas idealnie, wyjęlas perłę z blota. Chłoptaś sie obsral tutaj wiele razy, poplalal i uciekl, jęczal jakie to mial ciezke zycie z 1 dzieckiem. I twoj cykliczny bool doopy do innych nie wynika z frustracji zyciowej... Edytowano 34 minuty temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SusieBannion 2 Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Wszyscy juz to slyszeli, to milioner bo pracuje na kasie w banku i codziennie liczy pieniądze a innym razem przypadkiem wychodzi, że pojechal w trase TIRem. Mysle, ze trafilas idealnie, wyjęlas perłę z blota. Chłoptaś sie obsral tutaj wiele razy, poplalal i uciekl, jęczal jakie to mial ciezke zycie z 1 dzieckiem. I twoj cykliczny bool doopy do innych nie wynika z frustracji zyciowej... To komfort możności pozwalania sobie na niebycie miłą, wynikający z tego, że nie potrzebuję do niczego takich jak ty Bzdur o moim mężu nawet nie komentuję, wracaj kleksiu do fantazji o pedo homo gwałtach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 44 Napisano 29 minut temu Zresztą Śliwka to kolejny nieudany projekt Puchacza rolnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 27 minut temu 1 godzinę temu, murb napisał: Jesteś na tablicy liderów. po co zaraz zaczynać dzień od obelg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 609 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: po co zaraz zaczynać dzień od obelg Uprawiam hejt w białych rękawiczkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach