murb 608 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, miszluft napisał: po kibolsku Zaprawiona w ustawkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: najlepsze wonsy opadają ponizej dolnej wargi, badass coś jak Piłsudski? a może takie wywinięte do góry na końcach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a czego zazdroscic... malo lubiana Zawsze jest czego zazdrościć. A nawet jeśli nie ma, to coś można wymyślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Jest kilka źródeł mocy: wonsy, włosy i podkolanówki. oj to ja coś osłabłem wonsów niet, podkolanówek niet włosy są na całym ciele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Dolnej? zobacz hungarian i imperial https://honorinitiative.com/blogs/articles/your-comprehensive-guide-to-beard-styles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: oj to ja coś osłabłem wonsów niet, podkolanówek niet włosy są na całym ciele Włosy na ciele rekompensujom podkolanówki. A wons możesz zapuścić. Chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, miszluft napisał: po kibolsku Nie bać PZPN! Nie bać PZPN! Nie bać! Nie bać PZPN! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: coś jak Piłsudski? a może takie wywinięte do góry na końcach? W przeszłosci panowie mieli jaja nosic takie wąsy wywiniete, nieźle to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz nie widzialem ale po frustracji jaką prezentuje dam 3/10 za wonsy Idąc twoim tokiem rozumowania, jesteś brzydalem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zobacz hungarian i imperial Wolę brak wonsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Idąc twoim tokiem rozumowania, jesteś brzydalem bo jestem i stary i gruby. ale to moja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: W przeszłosci panowie mieli jaja nosic takie wąsy wywiniete, nieźle to wygląda Okropnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Wolę brak wonsa. taka moda byla...wolisz marynarke czy caly garniak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: bo jestem i stary i gruby Zrzędliwy i złośliwy. Ale to twoja sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: taka moda byla...wolisz marynarke czy caly garniak? Cały garniak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Zrzędliwy i złośliwy. Ale to twoja sprawa niskiego wzrostu i malego ale wariata. i tak jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Zrzędliwy i złośliwy. Ale to twoja sprawa Sprawy użytkowników forum są naszymi sprawami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: a ty co adwokat? pisze co prawda... ty tez 1szej swieżosci nie jestes, praca na taśmie, ręce poszarpane od skubania tych skorupiakow, czasu na kremy nie ma. Pisze bo widziałam, a ty piszesz bo cie pomniejszy cpunek który dekade ściemniał życie na kontynencie, o którym nic nie wie tak poinformował w fazie manii. jakby heloł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Cały garniak. ciezko caly dzien w garniaku, choc to zalezy typy suche jak patyk pewnie nie wdzą różnicy czy garniak czy tylko koszula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: niskiego wzrostu i malego ale wariata. i tak jest ok. Pokochać siebie samego mimo wad, to wyższa szkoła życia. I tak trzymajmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Sprawy użytkowników forum są naszymi sprawami. nooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: coś jak Piłsudski? a może takie wywinięte do góry na końcach? https://wpolsce24.tv/publicystyka/skandaliczna-wystawa-w-miejskim-muzeum-w-krakowie,56840 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Pisze bo widziałam, a ty piszesz bo cie pomniejszy cpunek który dekade ściemniał życie na kontynencie, o którym nic nie wie tak poinformował w fazie manii. ćpanie zycia to sens zycia, nie Widmo duzo osob to pisalo. sucha zylasta i wsiekle spojrzenie.. pewnie kase miala na oku. Przed chwilą, miszluft napisał: jakby heloł sorry ale ty masz mental 15latki, dziwnie kiedy wiem ze masz juz 40+ i chorobe wiencową... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: nooooo Babo, ta promocja w Rossmann to zwyczajne dymanie klienta. Green tea nie chodzi w innych miejscach po 5 dych ino mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ćpanie zycia to sens zycia, nie Widmo duzo osob to pisalo. sucha zylasta i wsiekle spojrzenie.. pewnie kase miala na oku. sorry ale ty masz mental 15latki, dziwnie kiedy wiem ze masz juz 40+ i chorobe wiencową... No to chója wiesz muszę ci powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: No to chója wiesz muszę ci powiedziec Zakończ temat bo jeszcze jego Grażyna oberwie za słoną zupą w zalewie frustracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Babo, ta promocja w Rossmann to zwyczajne dymanie klienta. Green tea nie chodzi w innych miejscach po 5 dych ino mniej. ? Że jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: No to chója wiesz muszę ci powiedziec fakty to fakty, jakby nieprawda to by spermy protestowaly.. takze ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, murb napisał: Włosy na ciele rekompensujom podkolanówki. A wons możesz zapuścić. Chyba? jak Tom Selleck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, murb napisał: Skąd wiesz? 20 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: a czego zazdroscic... malo lubiana Nie macie wrażenia, że taplacie się poniekąd w hejterskim szambie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach