BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Na prawdę się pisze naprawdę. Kleks jak zwykle przychodzi się popisać i poudawać takiego który ma wybór jakiekolwiek a pozostawia niesmak i słomę. Pozer i wieśniak typowy z remizy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Jak nie wiedziałaś, keidys wam mówiłam ze takiego uzywam to sie śmialiście z ziemniakiem ze pewnie smierdze A ja jeszcze nie przeczytałam składu tego specyfiku. To jakiś pseudodezodorant? Zab.iłaś moje nadzieje na fajny zakup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie - po bierzmowaniu Aż nie wiem co napisać, tak mnie to zaskoczyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 478 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Sorry wybacz umknął mi twoj post i ta atencja o która tak bardzo prosiłam nom... widze ze musisz produkowac te posty o niczym, taka kompulsja borderki.. nie jestes z mojej bajki jak i kolezanki kurki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Hah, jeszcze się nie spowiadałam. Do rany przyłóż, bo podzielam zdanie o Goryli? A widziałaś może jakieś studio zakupowe? Polecam. Ale z pustym pęcherzem. Nie, widziałam tylko stronę. Tak tylko żartuję, jestem fanką tej strony twojej osobowości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Czyli robisz to samo co ja, z tą różnicą, że ja nigdy nie czekam aż mi się flaszka skończy. Lubię zmieniać zapachy a te buteleczki mi w niczym nie przeszkadzają. Ja jestem minimalist jak lezak, aktualnie mam 4 w tym 2 resztkowki i mnie to boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: A ja jeszcze nie przeczytałam składu tego specyfiku. To jakiś pseudodezodorant? Zab.iłaś moje nadzieje na fajny zakup Nie no ten jego może być prawilny, z całym syfem świata ja mam wariant krem i eko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nom... widze ze musisz produkowac te posty o niczym, taka kompulsja borderki.. nie jestes z mojej bajki jak i kolezanki kurki Iskra była bo słuchała jak świnia grzmotu w zachwycie twoich wysrÿwow? Co tu zadziałało amancie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nom... widze ze musisz produkowac te posty o niczym, taka kompulsja borderki.. nie jestes z mojej bajki jak i kolezanki kurki Witaj wśród swoich bo chyba z przypadku nie kontynuujesz tu siedziec Nie wolisz netflixa niz klepac Grażyny po tyłkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: A co zrobiłaś madzi? Wpędziłaś ja do grobu? Raz użyłam wobec niej dawnego określenia medycznego a potem z kręgów nizin społecznych aż się Śliwka zgorszyła (nawet nie pamiętam jakie to było konkretnie słowo 🫣). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Pokraka zakompleksiona o wielkim ego i ofiara losu. To często w parze chodzi niestety. Czyli pasuje. Jedna kaleka myśli że swoim pozerstwem przykryje przegryw a druga kaleka liczy że pomatkuje i zostanie pokochaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Aż nie wiem co napisać, tak mnie to zaskoczyło. Przemyślam dzisiaj, jak by się ożenić… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Pokraka zakompleksiona o wielkim ego i ofiara losu. To często w parze chodzi niestety. Czyli pasuje. Jedna kaleka myśli że swoim pozerstwem przykryje przegryw a druga kaleka liczy że pomatkuje i zostanie pokochaną. Ale pokrakę szanuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie - po bierzmowaniu Dobrze że po chrzcinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ja jestem minimalist jak lezak, aktualnie mam 4 w tym 2 resztkowki i mnie to boli Widocznie masz perfumy o długotrwałym zapachu i może nieco mocniejszym? Wody perfumowane szybko tracą zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Raz użyłam wobec niej dawnego określenia medycznego a potem z kręgów nizin społecznych aż się Śliwka zgorszyła (nawet nie pamiętam jakie to było konkretnie słowo 🫣). No ty to potrafisz mnie tez coś takiego powiedziałaś ostatnio ze mi w pięty poszło:p wiec nie widmok nie qweta i miecz mnie stad wypędza a być może pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ale pokrakę szanuj Niejednej pokrace tak na imię gak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Widocznie masz perfumy o długotrwałym zapachu i może nieco mocniejszym? Wody perfumowane szybko tracą zapach. Tak ja kupuje glownie perfumy ale i tak ich nie czuje po dość krótkim czasie tylko np. Na szaliku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, miszluft napisał: Caryca zawsze jest miła jak sie stęskni i jakos tak odrazy może już mniej czuje A tak w ogóle to mi w tym nowym anturażu nie pachniesz jak moje młode. Awatar jak pelargonie qwety a nick się z murbem kojarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Przemyślam dzisiaj, jak by się ożenić… Dobrze, że Ty to napisałeś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 528 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Ciekawe czy ktoś tak jak ja trzyma perfumy na półce w kuchni To tak żeby mieć je na oku i się psiknąć przed wyjściem. Można się pryskać na noc może sobie zrobię aromaterapię Ja kiedyś w tych szafkach kuchennych do których nie sięgałam oprócz rzadko uzywanych klamotów kuchennych miałam segregatory z dokumentami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze że po chrzcinach. Takie rzeczy się wydarzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Tak ja kupuje glownie perfumy ale i tak ich nie czuje po dość krótkim czasie tylko np. Na szaliku I to mój największy problem. Otwieram szafe i fsiukam po kurtkach, szalikach ile fabryka daje i zamykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 40 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: No ty to potrafisz mnie tez coś takiego powiedziałaś ostatnio ze mi w pięty poszło:p wiec nie widmok nie qweta i miecz mnie stad wypędza a być może pieprz Moja droga, to nic w porównaniu z tą serią którą puściłaś projektowi jak do mnie. Jak poszło w pięty to daj srynikowi wycałować, może chłopina w końcu zamilknie podtruty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 605 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Tak ja kupuje glownie perfumy ale i tak ich nie czuje po dość krótkim czasie tylko np. Na szaliku To dobrze o nich świadczy. O ile otoczenie nadal czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 608 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: I to mój największy problem. Otwieram szafe i fsiukam po kurtkach, szalikach ile fabryka daje i zamykam Profanujecie perfumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 34 Napisano 2 godziny temu Zawsze o perfumach gadacie. Jakis fetysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: A tak w ogóle to mi w tym nowym anturażu nie pachniesz jak moje młode. Awatar jak pelargonie qwety a nick się z murbem kojarzy. Awatar to okładka techno wixy, jakie pelargonie przestań mnie obrazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: To dobrze o nich świadczy. O ile otoczenie nadal czuje No właśnie mam watpliwosci niby w teorii jak sie nie czuje, to dobrze , bo siadły, ale ja chciałabym je czuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1051 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Profanujecie perfumy. jeszcze jak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach