RC_+ 77 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Ludwiczek i dzieciaki z klasy 402 Tata Ludwiczka to był dobry zawodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: Ludwiczek i dzieciaki z klasy 402 Ludwiczka kojarzę ale tego tekstu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Tata Ludwiczka to był dobry zawodnik Najlepszy i tak był bobi. Moje życie się zmieniło o 180 stopni gdy dowiedziałam się ze jego stary to howie mandel 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, miszluft napisał: Nie bardzo bo cały czas podajesz rzeczy millenialsow będąc rzekomo ’95 Ja wrecz nie widze żadnej przepaści w twoim przypadku Millenialsi to pokolenie urodzone w latach 1981-1996, więc nim jestem. Znów chciałaś zabłysnąć, ale nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu W sumie to teraz sobie uswiadomilam ze te bajki to mnie nie jaraly jednak oglądałam dextera omlet di fromaż i atomówki ale to było nudne. Nie pottafie nic przywołać co bym lubiła i jakos wspominała. Może te japońskie ale to tez głupoty straszne (białe majteczki Anny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, RC_+ napisał: Jestem Andy, numerant jakich mało. Wielki artysta w robieniu kawałów! Kto pamięta? Ja!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Millenialsi to pokolenie urodzone w latach 1981-1996, więc nim jestem. Znów chciałaś zabłysnąć, ale nie wyszło. To z jakiego źródła, tej co tez ortografię sprawdzasz? Tu masz trochę więcej szczęścia bo te podziały na generacje są trochę wymyślone. Czyli gadasz jak stara baba bo nią w sumie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Kurczak i krowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: To z jakiego źródła, tej co tez ortografię sprawdzasz? Tu masz trochę więcej szczęścia bo te podziały na generacje są trochę wymyślone. Czyli gadasz jak stara baba bo nią w sumie jesteś No wymyślone bo ktoś wymyslil ale taki jest zakres lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Kurczak i krowa I dzony brawo To wszystko było nudne na dłuższa mete tak samo zreszta jak bolki i Lolki i uszatki. Ojciec mi zawsze mówił zebym oglądała coralgola bo to najlepsza bajka na swiecie - poczułam sie jak ofiara oszustwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 76 Napisano 2 godziny temu Małolat jest zoomer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: To z jakiego źródła, tej co tez ortografię sprawdzasz? Tu masz trochę więcej szczęścia bo te podziały na generacje są trochę wymyślone. Czyli gadasz jak stara baba bo nią w sumie jesteś Skoro mój wiek dla ciebie jest stary, to musisz być jakąś gówniarą lat 19. W sumie lotną osobą nie jesteś, więc niedojrzałością można by to tłumaczyć. Chociaż uważam, że po prostu to jest deficyt intelektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu W ogóle to widziałam misia coralgola na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: I dzony brawo To wszystko było nudne na dłuższa mete tak samo zreszta jak bolki i Lolki i uszatki. Ojciec mi zawsze mówił zebym oglądała coralgola bo to najlepsza bajka na swiecie - poczułam sie jak ofiara oszustwa Dla mnie nie było. Uszatki tak ale tamte nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Skoro mój wiek dla ciebie jest stary, to musisz być jakąś gówniarą lat 19. W sumie lotną osobą nie jesteś, więc niedojrzałością można by to tłumaczyć. Chociaż uważam, że po prostu to jest deficyt intelektu. Nie no kreowałas sie na młódkę ze stara dusza, w sumie 30 to nie tak dużo, ale ty po prostu jesteś stara widocznie 30stki to już stare baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: Nie no kreowałas sie na młódkę ze stara dusza, w sumie 30 to nie tak dużo, ale ty po prostu jesteś stara widocznie 30stki to już stare baby Przecież jak na 30 lat to jest w chui infantylne więc się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał: No wymyślone bo ktoś wymyslil ale taki jest zakres lat To zależy od zrodla bo niektóre podaja ze 95 to zet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał: Przecież jak na 30 lat to jest w chui infantylne więc się zgadza W sumie, może te stare baby na awatarach mnie zmyliły i jej własne przekonanie o swojej starości duszy rzekomej a tu tabaluga i jakies inne pixi i dixi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Nie no kreowałas sie na młódkę ze stara dusza, w sumie 30 to nie tak dużo, ale ty po prostu jesteś stara widocznie 30stki to już stare baby Sama nie wiesz już, co pleciesz. Może demencja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miszluft napisał: W sumie, może te stare baby na awatarach mnie zmyliły i jej własne przekonanie o swojej starości duszy rzekomej a tu tabaluga i jakies inne pixi i dixi Miałam ulubione majtki i tam było chyba pixi i dixi jakieś ludki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miszluft napisał: W ogóle to widziałam misia coralgola na żywo Widmo i tak nie wierzy, że mieszkasz w Paryżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Sama nie wiesz już, co pleciesz. Może demencja? Chluśnij bo uśniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Widmo i tak nie wierzy, że mieszkasz w Paryżu. Coralgol jest w Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Coralgol jest w Łodzi O! To on nie jest francuską bajką? Myślałam, że go w Disneylandzie widziałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 77 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBunioBoża napisał: Kurczak i krowa Oraz Jam Łasica. W obu występował diabeł z gołym tyłkiem... dla tych co nie oglądali - nie żartuję. Takie wtedy były "bajki" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 618 Napisano 2 godziny temu Kurczaka i krowę zdarzało mi się widywać. Nie mogłam wyjść ze zdziwienia, że krowa ma tak wyeksponowane wymiona. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: O! To on nie jest francuską bajką? Myślałam, że go w Disneylandzie widziałaś. Francuska chyba ale są te pacynki czy jak to tam nazwać w muzeum w lodzi, jest tez Uszatek i Muminki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 45 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Chluśnij bo uśniesz Va au Pigalle, petite fille dévergondée. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 43 Napisano 2 godziny temu Czuję się wykluczona bajkowo. Jako dziedź nie miałam satelity ani kablówki. Oglądałam wieczorynkę na jedynce, sobotni blok poranny Hanna-Barbera, na regionalnej bajki od 15 i na polsacie czarodziejkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBunioBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC_+ napisał: Oraz Jam Łasica. W obu występował diabeł z gołym tyłkiem... dla tych co nie oglądali - nie żartuję. Takie wtedy były "bajki" xD Pamiętam. I same nogi rodzicow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach