Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lady Rowlands

Totally Spies 🌸

Polecane posty

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

wczoraj jajo znosila, wystarczy ze wybędziesz i zaczyna jej odpalać

Jak mnie nie ma to czepia się innych i ma po dziadku to rozliczanie ludzi , bo dziadzio był w UB przecież. 😆

2 minuty temu, miszluft napisał:

W ogóle beka jak wszystkie obrończynie Krzysia i jego Jukonu, które argumentowały do tych ktorzy sie zorientowali bez flagi u ogóra, ze niby czemu miałby nie mieszkać, to noemalne, czepiamy sie - nagle zamilkły jak skompromitowany Sysio sam byl zmuszony przyznać ze Jukon to on widział ale w odbiciu swojej dupy w sraczu w Olkuszu 

Olkusz wymyślił twój niepełnosprawny narzeczony i oboje macie jakieś fiksacje chore na temat tego miasta. Hehe 😁 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Jak mnie nie ma to czepia się innych i ma po dziadku to rozliczanie ludzi , bo dziadzio był w UB przecież. 😆

lewaczka obrzydliwa,  PIS zabral emeryture dziadka to nie miala na cukier..

• Haha 1

5 minut temu, Get Out napisał:

To facio podstarzały który dla niepoznaki przebrał się za babę i został rezydentem Wawy którą widział jak niemiecka  świnia niebo . 😅

😄😄😄

2 minuty temu, Get Out napisał:

Olkusz wymyślił twój niepełnosprawny narzeczony i oboje macie jakieś fiksacje chore na temat tego miasta. Hehe 😁 

Haha a jak to w ogóle wyszło? Klaudia aferę zrobiła ze jesteś sciemniarzem i sie potulnie przyznales? Niezły cyrk to musiał być a akurat mnie ominął 😜

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

😄😄😄

On z tym swoim ‚swinia niebo’ to nawiazuje chyba do swojej znajomosci Jukonu.

wszedzie projekcja u niego 

14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

potwierdzasz ze latasz za widmo dla meskiej atencji? wyrzuc to z siebie, ulży ci.

Pewnie, usycham bez atencji twojej, widmoka i leżaka, czytasz we mnie jak w otwartej księdze 😄

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

lewaczka obrzydliwa,  PIS zabral emeryture dziadka to nie miala na cukier..

Ty nawet śmieszne masz te teksty czasem XD

13 minut temu, Get Out napisał:

To facio podstarzały który dla niepoznaki przebrał się za babę i został rezydentem Wawy którą widział jak niemiecka  świnia niebo . 😅

To ten puchacz rolny tak? Czy jakś inny. A zresztą, najważniejsze jest to, co sobą tu reprezentuje, czyli same złośliwości i czepianie się wszystkiego. Widać, że sfrustrowane to to. 🚑

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Pewnie, usycham bez atencji twojej, widmoka i leżaka, czytasz we mnie jak w otwartej księdze 😄

widac jak na dloni, ożywiona i w skowronkach, luby wrocił i sliwka zapomniala o calym swiecie. kolacje dla mlodego zrob

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

widac jak na dloni, ożywiona i w skowronkach, luby wrocił i sliwka zapomniala o calym swiecie. kolacje dla mlodego zrob

😄

9 minut temu, Get Out napisał:

A jak tam twoj nick dziadek śliwki jest z ub?zbanowany? Jak nie to może jakis mały teatrzyk?

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

mylisz mnie z kims

Z kim niby? Przecież widzę żeś Lex.

• Like 1

3 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

To ten puchacz rolny tak? Czy jakś inny. A zresztą, najważniejsze jest to, co sobą tu reprezentuje, czyli same złośliwości i czepianie się wszystkiego. Widać, że sfrustrowane to to. 🚑

Dobrze ze ty nas tu odwiedzasz po flaszce mocno wyluzowana to sie równoważy 😜

14 minut temu, Get Out napisał:

Już bardziej nie możesz się skompromitować jeżeli twój narzeczony jest po szkole specjalnej i ma socjal. To co z tobą musi być nie hallo jeżeli tylko niepełnosprawny jest twoim targetem. Hehe 😁 

Dobrze ze chociaz po tej specjalnej, jakby był po tym licencjacie gdzie gina robiła to bym sie dopiero zaczela martwic 

Przed chwilą, miszluft napisał:

Dobrze ze chociaz po tej specjalnej, jakby był po tym licencjacie gdzie gina robiła to bym sie dopiero zaczela martwic 

Niezwykły masz kompleks. Ty robiłaś licencjat chyba na pigalaku. Żeby cię zasmucić to oprócz licencjatu mam jeszcze magistra z drugiego kierunku, złotko. 

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Niezwykły masz kompleks. Ty robiłaś licencjat chyba na pigalaku. Żeby cię zasmucić to oprócz licencjatu mam jeszcze magistra z drugiego kierunku, złotko. 

Wow nie może być. Masz magistra? To sie nie zdarza teraz faktycznie lepiej sie schowam żeby uchronić psychikę 😃 ale mgr mam nadzieje nie z polonistyki?😃

28 minut temu, miszluft napisał:

No wiem ze nie byłeś przecież mieszkasz w Jukonie 🤣

Twój niepełnosprawny narzeczony twierdzi że na Podkarpaciu dasz wiarę jakie miał jazdy po mocnych lekach. Hehe 😁 

2 minuty temu, miszluft napisał:

Wow nie może być. Masz magistra? To sie nie zdarza teraz faktycznie lepiej sie schowam żeby uchronić psychikę 😃 ale mgr mam nadzieje nie z polonistyki?😃

Magistra masz i zostałaś tutką dla ciapatych nie może być, bo na kasie w dyskoncie za mało płacą. Hehe 😁 

7 minut temu, miszluft napisał:

Po szkole specjalnej typ ma rentę, bo na co innego ty możesz lecieć i przecież nie na jego orzeczenie o niepełnosprawności. Hehe 😁 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Magistra masz i zostałaś tutką dla ciapatych nie może być, bo na kasie w dyskoncie za mało płacą. Hehe 😁 

Dobra idz już popodrywaj jakaś samotna matkę bo naprawdę wyżej duupy nie podskoczysz w tych ‚pojazdach’.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Po szkole specjalnej typ ma rentę, bo na co innego ty możesz lecieć i przecież nie na jego orzeczenie o niepełnosprawności. Hehe 😁 

A u ciebie na wsi sie na rentę czyjaś leci? Fajnie tam macie w tym olkuszu 

Edytowano przez miszluft

12 minut temu, miszluft napisał:

Dobrze ze ty nas tu odwiedzasz po flaszce mocno wyluzowana to sie równoważy 😜

Śmiesznie to wygląda bo twój narzeczony nawet foty piwa dawał z podpisanymi kartkami  na dowód że spożywacie i jechał ci od alkusów. Hehe 😁 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się