Get Out 9 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: wczoraj jajo znosila, wystarczy ze wybędziesz i zaczyna jej odpalać Jak mnie nie ma to czepia się innych i ma po dziadku to rozliczanie ludzi , bo dziadzio był w UB przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, miszluft napisał: W ogóle beka jak wszystkie obrończynie Krzysia i jego Jukonu, które argumentowały do tych ktorzy sie zorientowali bez flagi u ogóra, ze niby czemu miałby nie mieszkać, to noemalne, czepiamy sie - nagle zamilkły jak skompromitowany Sysio sam byl zmuszony przyznać ze Jukon to on widział ale w odbiciu swojej dupy w sraczu w Olkuszu Olkusz wymyślił twój niepełnosprawny narzeczony i oboje macie jakieś fiksacje chore na temat tego miasta. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: Jak mnie nie ma to czepia się innych i ma po dziadku to rozliczanie ludzi , bo dziadzio był w UB przecież. lewaczka obrzydliwa, PIS zabral emeryture dziadka to nie miala na cukier.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 608 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, Get Out napisał: To facio podstarzały który dla niepoznaki przebrał się za babę i został rezydentem Wawy którą widział jak niemiecka świnia niebo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Olkusz wymyślił twój niepełnosprawny narzeczony i oboje macie jakieś fiksacje chore na temat tego miasta. Hehe Haha a jak to w ogóle wyszło? Klaudia aferę zrobiła ze jesteś sciemniarzem i sie potulnie przyznales? Niezły cyrk to musiał być a akurat mnie ominął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: On z tym swoim ‚swinia niebo’ to nawiazuje chyba do swojej znajomosci Jukonu. wszedzie projekcja u niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 608 Napisano 53 minuty temu 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: potwierdzasz ze latasz za widmo dla meskiej atencji? wyrzuc to z siebie, ulży ci. Pewnie, usycham bez atencji twojej, widmoka i leżaka, czytasz we mnie jak w otwartej księdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 7 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: lewaczka obrzydliwa, PIS zabral emeryture dziadka to nie miala na cukier.. Ty nawet śmieszne masz te teksty czasem XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 49 Napisano 52 minuty temu 13 minut temu, Get Out napisał: To facio podstarzały który dla niepoznaki przebrał się za babę i został rezydentem Wawy którą widział jak niemiecka świnia niebo . To ten puchacz rolny tak? Czy jakś inny. A zresztą, najważniejsze jest to, co sobą tu reprezentuje, czyli same złośliwości i czepianie się wszystkiego. Widać, że sfrustrowane to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Pewnie, usycham bez atencji twojej, widmoka i leżaka, czytasz we mnie jak w otwartej księdze widac jak na dloni, ożywiona i w skowronkach, luby wrocił i sliwka zapomniala o calym swiecie. kolacje dla mlodego zrob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, big bu napisał: Ty nawet śmieszne masz te teksty czasem XD mylisz mnie z kims Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 50 minut temu sraka siega zenitu uszykowac nocniki moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 608 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: widac jak na dloni, ożywiona i w skowronkach, luby wrocił i sliwka zapomniala o calym swiecie. kolacje dla mlodego zrob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 49 minut temu 9 minut temu, Get Out napisał: Jak mnie nie ma to czepia się innych i ma po dziadku to rozliczanie ludzi , bo dziadzio był w UB przecież. A jak tam twoj nick dziadek śliwki jest z ub?zbanowany? Jak nie to może jakis mały teatrzyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 7 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: mylisz mnie z kims Z kim niby? Przecież widzę żeś Lex. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: To ten puchacz rolny tak? Czy jakś inny. A zresztą, najważniejsze jest to, co sobą tu reprezentuje, czyli same złośliwości i czepianie się wszystkiego. Widać, że sfrustrowane to to. Dobrze ze ty nas tu odwiedzasz po flaszce mocno wyluzowana to sie równoważy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 45 minut temu 14 minut temu, Get Out napisał: Już bardziej nie możesz się skompromitować jeżeli twój narzeczony jest po szkole specjalnej i ma socjal. To co z tobą musi być nie hallo jeżeli tylko niepełnosprawny jest twoim targetem. Hehe Dobrze ze chociaz po tej specjalnej, jakby był po tym licencjacie gdzie gina robiła to bym sie dopiero zaczela martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 49 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, miszluft napisał: Dobrze ze chociaz po tej specjalnej, jakby był po tym licencjacie gdzie gina robiła to bym sie dopiero zaczela martwic Niezwykły masz kompleks. Ty robiłaś licencjat chyba na pigalaku. Żeby cię zasmucić to oprócz licencjatu mam jeszcze magistra z drugiego kierunku, złotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Niezwykły masz kompleks. Ty robiłaś licencjat chyba na pigalaku. Żeby cię zasmucić to oprócz licencjatu mam jeszcze magistra z drugiego kierunku, złotko. Wow nie może być. Masz magistra? To sie nie zdarza teraz faktycznie lepiej sie schowam żeby uchronić psychikę ale mgr mam nadzieje nie z polonistyki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 40 minut temu 28 minut temu, miszluft napisał: No wiem ze nie byłeś przecież mieszkasz w Jukonie Twój niepełnosprawny narzeczony twierdzi że na Podkarpaciu dasz wiarę jakie miał jazdy po mocnych lekach. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 40 minut temu Fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 39 minut temu umcumc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Bambo napisał: Fajne Haha znalazłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 38 minut temu Wixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 38 minut temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Wow nie może być. Masz magistra? To sie nie zdarza teraz faktycznie lepiej sie schowam żeby uchronić psychikę ale mgr mam nadzieje nie z polonistyki? Magistra masz i zostałaś tutką dla ciapatych nie może być, bo na kasie w dyskoncie za mało płacą. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 36 minut temu 7 minut temu, miszluft napisał: Dobrze ze chociaz po tej specjalnej, jakby był po tym licencjacie gdzie gina robiła to bym sie dopiero zaczela martwic Po szkole specjalnej typ ma rentę, bo na co innego ty możesz lecieć i przecież nie na jego orzeczenie o niepełnosprawności. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Magistra masz i zostałaś tutką dla ciapatych nie może być, bo na kasie w dyskoncie za mało płacą. Hehe Dobra idz już popodrywaj jakaś samotna matkę bo naprawdę wyżej duupy nie podskoczysz w tych ‚pojazdach’. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 35 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Po szkole specjalnej typ ma rentę, bo na co innego ty możesz lecieć i przecież nie na jego orzeczenie o niepełnosprawności. Hehe A u ciebie na wsi sie na rentę czyjaś leci? Fajnie tam macie w tym olkuszu Edytowano 35 minut temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 34 minuty temu 12 minut temu, miszluft napisał: Dobrze ze ty nas tu odwiedzasz po flaszce mocno wyluzowana to sie równoważy Śmiesznie to wygląda bo twój narzeczony nawet foty piwa dawał z podpisanymi kartkami na dowód że spożywacie i jechał ci od alkusów. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach