Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Co? Jakie kolce? Pierwsze słyszę. dokladnie to sa jakies zaczepy i żyletki, zobacz rapex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To ja lepiej nie będę pisać co bym chciała. Prosty świat bez smeksu jest ok bo się w głowie nie mieści to roochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Nie lubie nawet ludzi dotykać za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: Prosty świat bez smeksu jest ok bo się w głowie nie mieści to roochanie byl jakis zakonnik ktorego jako dziecko podrzucono do zakonu i przez 70pare lat nie widzial kobiety. to ma sens. ale zyc posrod i nie chciec to wyzsza szkola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Bambo napisał: Prosty świat bez smeksu jest ok bo się w głowie nie mieści to roochanie Za dużo rozmyślasz o tym to i się nie mieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: byl jakis zakonnik ktorego jako dziecko podrzucono do zakonu i przez 70pare lat nie widzial kobiety. to ma sens. ale zyc posrod i nie chciec to wyzsza szkola Za dużo roboty a lubi się spać a ciężko się dogadać nie będąc neurotypowym normalsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: Za dużo roboty a lubi się spać a ciężko się dogadać nie będąc neurotypowym normalsem weź... a co z tym typem od kina wyszlo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: weź... a co z tym typem od kina wyszlo? ?? Jaki typ od kina nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Bambo napisał: ?? Jaki typ od kina nie pamiętam pisalas kilka mcy temu o koledze do kina albo coś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Znam fajnego autyste co godzinami o nauce potrafi prdolic ale jest seksualista i narzeka że mu dopy nie dajom to też już nie gadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dokladnie to sa jakies zaczepy i żyletki, zobacz rapex Działanie: Akcesorium noszone w po.chwiė, które chwyta pėnisa podczas próby penetracji, zadając ból i uniemożliwiając dalsze działania. Konsekwencje: Urządzenie może być usunięte tylko chirurgicznie, co może pomóc w identyfikacji sprawcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: pisalas kilka mcy temu o koledze do kina albo coś.. A to nie pamiętam wydaje mi się że to nawet parę lat temu mogło byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Za dużo rozmyślasz o tym to i się nie mieści. obsesja... a ja myslalem ze mam problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Еlciаа napisał: Czy jesteś potomkiem szatana? Masz trzy szóstki... Też mi się to podoba. Mam coś z diabła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Działanie: Akcesorium noszone w po.chwiė, które chwyta pėnisa podczas próby penetracji, zadając ból i uniemożliwiając dalsze działania. Konsekwencje: Urządzenie może być usunięte tylko chirurgicznie, co może pomóc w identyfikacji sprawcy. jakby zbokowi poszarpalo to na yt taki film by sie nadal.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 4 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Bambo napisał: Prosty świat bez smeksu jest ok bo się w głowie nie mieści to roochanie W twojej małej głowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bambo napisał: A to nie pamiętam wydaje mi się że to nawet parę lat temu mogło byc ale ten czas leci. skoro mozes sama sie zabawiac to co za problem umowic sie z dobrym kumplem ktorego lubisz itd ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Też mi się to podoba. Mam coś z diabła. Zaraz ci ktoś po złości da reakcje żeby to zepsuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ale ten czas leci. skoro mozes sama sie zabawiac to co za problem umowic sie z dobrym kumplem ktorego lubisz itd ? Nie kreci mnie seksualnie a nie chce mu dopy zawracac bo nadzieję mają na coś typy jak się z nimi gada więcej Widział ktoś nowego Frankensteina Edytowano 2 godziny temu przez Bambo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 79 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jakby zbokowi poszarpalo to na yt taki film by sie nadal.. Ale te kobiety to noszą na stałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 31 Napisano 2 godziny temu Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Zaraz ci ktoś po złości da reakcje żeby to zepsuć. Niestety to nieuniknione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Bambo napisał: Prosty świat bez smeksu jest ok bo się w głowie nie mieści to roochanie Akurat ty najwięcej piszesz o kopulacji i o narządach płciowych jak leżak. Może w myśl przysłowia głodnej chleb na myśli. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ale te kobiety to noszą na stałe. ja mysle ze moze te zagrozone, wracaja noca przez park z imigrantami albo cos podobnego. no musza nosic,.chyba ze zdążą szybko zaaplikowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Monty napisał: Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. Munek tobie tylko peny w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Akurat ty najwięcej piszesz o kopulacji i o narządach płciowych jak leżak. Może w myśl przysłowia głodnej chleb na myśli. Hehe To jest coś jednak niespotykanego i tabu temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Akurat ty najwięcej piszesz o kopulacji i o narządach płciowych jak leżak. Może w myśl przysłowia głodnej chleb na myśli. Hehe Hej, dziś cię Śliwka w Polonezie obrażała. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Monty napisał: Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. Hej widziałaś Frankensteina może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 4 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Bambo napisał: Znam fajnego autyste co godzinami o nauce potrafi prdolic ale jest seksualista i narzeka że mu dopy nie dajom to też już nie gadamy Czyli był normalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Monty napisał: Dwóch "szwagrów" i Elcia. Nie przeszkadza wam ocieranie sie penami w trakcie? Jednak trochę gejowe to jest. teraz jak o tym napisales to przypomnialem sobie ze patelnie musze umyc po kotletach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach