yeya 16 Napisano 59 minut temu 5 minut temu, murb napisał: To nie jest upierdliwość. Moim zdaniem to coś całkiem normalnego, wręcz dziwi jeśli inni tak nie mają... że nie starają się spojrzeć na coś z innej perspektywy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 529 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Dokładniej pisząc - pokazuje jego przyrodzenie bez odzienia. Jeszcze dokładniej to obraz przedstawia nagiego piłsudskiego od kolan w górę wraz z przyrodzeniem w towarzystwie konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 53 minuty temu 4 minuty temu, salix napisał: Jeszcze dokładniej to obraz przedstawia nagiego piłsudskiego od kolan w górę wraz z przyrodzeniem w towarzystwie konia. Przyrodzenie Marszałka nie jest do kolan. I tam jest koń? Żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 613 Napisano 52 minuty temu 6 minut temu, yeya napisał: Moim zdaniem to coś całkiem normalnego, wręcz dziwi jeśli inni tak nie mają... że nie starają się spojrzeć na coś z innej perspektywy. Jakże jestem Ci wdzięczna za tę wypowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 41 Napisano 42 minuty temu 23 minuty temu, salix napisał: Miłego. Słyszałyście o gołym piłsudskim w muzeum sztuki współczesnej? Obraz pokazuje go w całej okazałości a warsztat artystyczny przypomina raczej pracę ucznia podstawówki. Wczoraj wieczorem wrzucałam tu link, bo chwilunia wspomniał Piłsudskiego i tak mi się zaraz skojarzyło z tym skandalem. Straszny bohomaz z dwoma koniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 529 Napisano 37 minut temu 3 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Wczoraj wieczorem wrzucałam tu link, bo chwilunia wspomniał Piłsudskiego i tak mi się zaraz skojarzyło z tym skandalem. Straszny bohomaz z dwoma koniami Warsztat nawet nie na amatorskim poziomie gdyby nie te dwa konie pewnie nikt by o tym nawet nie usłyszał i na pewno nie wisiałoby to w muzeum. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1052 Napisano 17 minut temu 41 minut temu, salix napisał: Jeszcze dokładniej to obraz przedstawia nagiego piłsudskiego od kolan w górę wraz z przyrodzeniem w towarzystwie konia. koń po lewej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach