Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Chleb na kredyt tak

Wziolem chleb na kredyt tak

Polecane posty

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Od 20 coś do 40 w skali roku 🙂

No mówię prawdziwy geniusz.😄

9 minut temu, miszluft napisał:

Jeszce ci tylko kredytów brakowało do szczęścia w swojej sytuacji 

a kiedy praca?

Takie allegro pay, pay po czy klarna to fajne rozwiązania gdy kupujesz cos online i wiesz, że część będziesz zwracać. Wtedy nie blokujesz swoich pieniędzy, w 30 dni zwracasz np ciuchy i płacisz swoimi tylko za to, co sobie zostawiasz.

W przypadku leżaka to bedzie kasa na klopsy. Trochę czasu będziemy czytać jakie on teraz wypasione ma obiady, potem wyczerpie limit 7000 i będziemy czytać, że go komornik nęka 🙂

• Like 1

Powiem jakie są wady karty kredytowej z mojej perspektywy. 

To kolejna rzecz do pilnowania, ile transakcji trzeba wykonać by mieć nie płatną, pilnować wszystkich opłat i prowizji. I oczywiście jeszcze jej spłaty. Oczywiście możesz sobie ustawić automatyczną spłatę od razu po wypłacie ale i tak trzeba było pilnowac środków i monitorować czy wszystko ok.  Jak zaczęła być zbędna do większości rezerwacji to zrezygnowałam. 

2 minuty temu, salix napisał:

No mówię prawdziwy geniusz.😄

No, on kilka dni temu wyliczał nawet, że na takich zakupach zarobi długofalowo bo to mniejszy procent niż inflacja 🙂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Takie allegro pay, pay po czy klarna to fajne rozwiązania gdy kupujesz cos online i wiesz, że część będziesz zwracać. Wtedy nie blokujesz swoich pieniędzy, w 30 dni zwracasz np ciuchy i płacisz swoimi tylko za to, co sobie zostawiasz.

W przypadku leżaka to bedzie kasa na klopsy. Trochę czasu będziemy czytać jakie on teraz wypasione ma obiady, potem wyczerpie limit 7000 i będziemy czytać, że go komornik nęka 🙂

Ale w tym pay tez są odsetki?

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

U mnie jest lajcik z kk bo sam ipad pro 13 i mam splaconom całość a mam wiele innych rzeczy 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się