Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Fajne jest te A..gro Pay jak robisz zakupy w robocie...

Polecane posty

bo nie musisz się bawić w potwierdzanie płatności faceID czy odciskiem ryzykując przypałem, nic nie brzęczy w tel... tylko idzie ci na kredyt Allegro, więc płatność jest odroczona, zakup już opłacony, a w domu sobie już na spokojnie z appki bankowej regulujesz dług, gdy paczka już jedzie. No i jak spłacisz w miesiąc to nie idzie żadne oprocentowanie, dopiero jak zwlekasz z opłatą to masz procent.

Przed chwilą, NikoIa napisał:

a po co w robocie robić zakupy 

Z tego samego powodu, czemu w robocie wchodzę na to forum 😆 

Oraz to, że rano jak zamówisz to najczęściej nazajutrz już paczkę odbierasz,  a jak popołudniu to pojutrze

Edytowano przez RC_+

8 minut temu, RC_+ napisał:

bo nie musisz się bawić w potwierdzanie płatności faceID czy odciskiem ryzykując przypałem, nic nie brzęczy w tel... tylko idzie ci na kredyt Allegro, więc płatność jest odroczona, zakup już opłacony, a w domu sobie już na spokojnie z appki bankowej regulujesz dług, gdy paczka już jedzie. No i jak spłacisz w miesiąc to nie idzie żadne oprocentowanie, dopiero jak zwlekasz z opłatą to masz procent.

Ale jaki przypal. Od dźwięku?:)

6 minut temu, RC_+ napisał:

Z tego samego powodu, czemu w robocie wchodzę na to forum 😆 

Oraz to, że rano jak zamówisz to najczęściej nazajutrz już paczkę odbierasz,  a jak popołudniu to pojutrze

Moim zdaniem większy przypal z roboty tu wchodzic niz coś kupować:p siedzisz na kompie pracowniczym?😃

3 minuty temu, kris888 napisał:

RymCym, a wiesz że Leżak wziął chleb na kredyt? xD

Pamiętam, że jak mu powiedziałem, że A..gro wydaje karty kredytowe, wtedy jeszcze nie wiedział, to jaki podekscytowany był 😆  Pewnie już ten chleb widział przed oczyma. 😉

Edytowano przez RC_+
  • Thanks 1

Przed chwilą, miszluft napisał:

Moim zdaniem większy przypal z roboty tu wchodzic niz coś kupować:p siedzisz na kompie pracowniczym?😃

Na kilku w zasadzie 😆 

11 minut temu, RC_+ napisał:

Na kilku w zasadzie 😆 

Aha ale kazdy służbowy? To ja bym sie bardziej jednak obawiała tej kafeterii 😜

3 minuty temu, miszluft napisał:

Aha ale kazdy służbowy? To ja bym sie bardziej jednak obawiała tej kafeterii 😜

Forum wsparcia RHEL ma podobną szatę graficzną co kafeteria 😉 A tam wręcz trzeba wchodzić służbowo xD

https://access.redhat.com/discussions/

21 minut temu, RC_+ napisał:

Pamiętam, że jak mu powiedziałem, że A..gro wydaje karty kredytowe, wtedy jeszcze nie wiedział, to jaki podekscytowany był 😆  Pewnie już ten chleb widział przed oczyma. 😉

Szykuj się na oskarżenia z jego strony gdy komornik zacznie go licytować 🙂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Szykuj się na oskarżenia z jego strony gdy komornik zacznie go licytować 🙂

Ostrzegałem go, że z kredytami łatwo popłynąć. 😉

2 minuty temu, RC_+ napisał:

Ostrzegałem go, że z kredytami łatwo popłynąć. 😉

Nieważne. Libed już jest winny jego krachu na giełdzie, ty będziesz winny jego katastrofy kredytowej 🙂

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nieważne. Libed już jest winny jego krachu na giełdzie, ty będziesz winny jego katastrofy kredytowej 🙂

No z tą Nvidią mu trejd życia zrujnował 😆

18 minut temu, RC_+ napisał:

Forum wsparcia RHEL ma podobną szatę graficzną co kafeteria 😉 A tam wręcz trzeba wchodzić służbowo xD

Nie mów że w Red Hat pracujesz 😱

7 minut temu, Magdalena Bunia napisał:

Nie mów że w Red Hat pracujesz 😱

Oj nie... oby nigdy 😆 

Niech się sami bawią w utrzymywanie DNF i RMP 😉

Edytowano przez RC_+

2 minuty temu, Caryca w garsonce napisał:

Allegro opłaca reklamę na kafeterii 😄 RymCym i leżak bajerują 😄

Trzeba na święta coś dorobić bo prezenty drogie 😆

Kiedyś testowałem RedHat Linux. Nie podszedł mi. Przerzuciłem się na Ubuntu.

• Like 1

5 minut temu, kris888 napisał:

Kiedyś testowałem RedHat Linux. Nie podszedł mi. Przerzuciłem się na Ubuntu.

No, ja jestem zdecydowanie prywatnie debianowcem, czyli wszystko co oparte o Debian... Ubuntu, Mint, MX, Pop!, Pure, Zorin... dpkg, APT - tam się czuję jak ryba w wodzie. Fedora i pochodne do domu mi nigdy nie pasowały, ale komercyjnie są bardzo popularne, więc trzeba się z nimi też obchodzić jakoś 😉

Edytowano przez RC_+

4 minuty temu, RC_+ napisał:

No, ja jestem zdecydowanie prywatnie debianowcem, czyli wszystko co oparte o Debian... Ubuntu, Mint, MX, Pop!, Pure, Zorin... dpkg, APT - tam się czuję jak ryba w wodzie. Fedora i pochodne domu mi nigdy nie pasowały. 

Różne systemy się testowało poczynając od DOS-a 6.22, różne wersje Windows, z Linuxa (wspomniane już Ubuntu, Red Hat - ale ten jeszcze sprzed ery RHEL) także KNOPPIX oraz SLAX, a nawet, w dawnej pracy MacOS (tylko nie wiem, która wersja).

8 minut temu, kris888 napisał:

Różne systemy się testowało poczynając od DOS-a 6.22, różne wersje Windows, z Linuxa (wspomniane już Ubuntu, Red Hat - ale ten jeszcze sprzed ery RHEL) także KNOPPIX oraz SLAX, a nawet, w dawnej pracy MacOS (tylko nie wiem, która wersja).

MacOS kiedyś próbował się na rynku serwerów odnaleźć ale przegrali z Linuxem i BSD sromotnie, ale TVN swego czasu korzystał z OS X Server dość długo. A DOS był spoko, łatwo szło się uczyć wszystkich poleceń co było dużym atutem  

Edytowano przez RC_+

1 minutę temu, Baba napisał:

🤔

najgorszy jest wiatr 

Mroźny wiatr i mgła. A człowiek by sobie chciał umyć okna w ludzkich warunkach.

1 godzinę temu, RC_+ napisał:

tak dziala karta kredytowa, lepiej nie uzywac bo mozna sie zaprzyjaźnic a potem juz tylko płacz i zgrzytanie zębami

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

tak dziala karta kredytowa, lepiej nie uzywac bo mozna sie zaprzyjaźnic a potem juz tylko płacz i zgrzytanie zębami

Prawda, ale ja w zasadzie zaraz jak tego użyje to max kilka godzin spłacam. Nie lubię mieć długów i nie chciałbym jak Amerykanie by wypłata pokrywała dług z karty czyli non stop na minusie 

7 minut temu, Caryca w garsonce napisał:

Mroźny wiatr i mgła. A człowiek by sobie chciał umyć okna w ludzkich warunkach.

Po przeczytaniu powyższych rozmów między kolegami stwierdzam, że mycie okien przy minus 20 stopni jest łatwiejsze 🤭

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Prawda, ale ja w zasadzie zaraz jak tego użyje to max kilka godzin spłacam. Nie lubię mieć długów i nie chciałbym jak Amerykanie by wypłata pokrywała dług z karty czyli non stop na minusie 

trzeba miec silną wole do tego. ja odmawiam bo znajac siebie zaczalbym kumulowac hajs z wielu kart i robic inwestycje a to juz krok od wywalenia sie....

dobrze wiedzieć bo mam jakieś 50 czy 100 do wykorzystania jak użyję PayU

5 minut temu, RC_+ napisał:

ja robię jak Kiyosaki czy Ecker 

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

trzeba miec silną wole do tego. ja odmawiam bo znajac siebie zaczalbym kumulowac hajs z wielu kart i robic inwestycje a to juz krok od wywalenia sie....

Akurat z allegro pay nie dają jakichś kosmicznych kwot.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się